Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Vijesti i informacije

Cjelovit pregled nad svim novitetima i aktualnim događanjima iz svijeta Volkswagen gospodarskih vozila.

 

23.12.2019 Pogled na novi Caddy:
svjetska premijera u veljači 2020. godine

Prvi nacrti dizajna proizvođača Volkswagen gospodarska vozila daju naslutiti kako bi mogao izgledati potpuno novi Caddy od 2020. godine.

Čitajte dalje
 

8.4.2019 Novi Transporter 6.1 slavi premijeru
na najvećem svjetskom sajmu za građevinske strojeve i opremu

Čitajte dalje
 

27.2.2019 Najnovija verzija ikone:
svjetska premijera digitaliziranog Multivana 6.1

Novi Multivan 6.1 s novim spektrom inovativno umreženih sustava potpore i infotainment sustava, novom matricom sučelja i učinkovitim motorima, te na e-pogon!

Čitajte dalje
 

25.9.2018 Više opcija za radnu svakodnevicu:
preko 50 rješenja na IAA-u 2018.

stručnjaci za preinake karoserije predstavljaju više od 50 inovativnih rješenja za preinake u izložbenom prostoru marke Volkswagen gospodarska vozila na IAA-u 2018.

Čitajte dalje
 

25.6.2018 Rekord proizvodnje:
100 000 kampera California „Made in Hannover“

Postižući novi proizvodni rekord, najuspješniji mobilni dom u svojoj klasi iznova postavlja nova mjerila: stotisućiti model California upravo je proizveden u tvornici Hannover-Limmer, a sa svojim "odmorom iz snova na četiri kotača" marka Volkswagen gospodarska vozila također se kreće prema novom ovogodišnjem proizvodnom rekordu.

Čitajte dalje
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim