Izbornik
Zatvoriti izbornik

We Upgrade – aktivirana je sljedeća razina

We Upgrade – aktivirana je sljedeća razina

Koristite We Upgrade i priuštite si nešto: kao glavni korisnik We Connect usluga jednostavno pregledajte i nadogradite dostupne We Upgrade funkcije u In-Car-Shopu svog infotainment sustava. Tako možete jednostavno naknadno opremiti svoje Volkswagen Gospodarsko vozilo novim funkcijama koje su, naravno, prilagođene vašim potrebama.

We Upgrade

"We Upgrade" vam omogućuje fleksibilnu nadogradnju vašeg Volkswagena dodatnim funkcijama. Za kupnju i korištenje "We Upgrade" funkcija potrebni su vam korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša potvrda da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za "We Upgrade". "We Upgrade" funkcije dostupne za dotično vozilo glavni korisnik može vidjeti u In-Car-Shopu u sklopu infotainment sustava. Za proizvode uz plaćanje možete pohraniti sredstvo plaćanja u web-shopu We Connect, a u In-Car-Shopu možete platiti unaprijed. Kupljene i aktivirane "We Upgrade" funkcije ostaju u vozilu, mogu ih koristiti svi vozači i ne mogu se prenijeti u druga vozila. 

Vaše Volkswagen Gospodarsko vozilo nikad ne prestaje učiti: We Upgrade funkcije za vozila pripremljena za We Connect usluge

Navigacija: zna pravi put

Želite li bolju orijentaciju? Onda naknadno aktivirajte navigacijske funkcije za svoj infotainment sustav "Ready 2 Discover" i nadogradite svoje vozilo intuitivnom navigacijom. Aktivacijom ćete dobiti integriranu, intuitivnu navigaciju s 2D prikazom karti za Europu i pristupom posebnim odredištima (POI odredištima). Ove su vam funkcije trajno dostupne nakon aktivacije u vozilu i nisu vezane uz internetsku vezu ili ugovor za We Connect. Osim pristupa praktičnim offline funkcijama, u kombinaciji s licencijom za We Connect Plus usluge moguć je također pristup dodatnim korisnim online uslugama. Zahvaljujući online prometnim informacijama kao glavni korisnik dobivate informacije o promjenama i opasnostima duž vaše dionice gotovo u stvarnom vremenu, a online izračun rute pobrinut će se za optimizirano i prediktivno navođenje na odredište. Zahvaljujući online aktualiziranju karti vaše će se karte aktualizirati automatski i u redovitim intervalima kada odaberete postavku "Dijeljenje lokacije" u svom infotainment sustavu čim vaše vozilo bude online.

Rukovanje govornim naredbama1: "Hello Volkswagen"

Vaše Volkswagen Gospodarsko vozilo vas razumije. Kad kažete "Dobar dan Volkswagen", započinjete prirodan dijalog - tako je moguće sigurno i komforno upravljanje odabranim funkcijama telefonije, medija ili navigacije. U tu svrhu aktivirajte rukovanje govornim naredbama za svoj navigacijski sustav "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i upravljajte brojnim funkcijama svog vozila pomoću glasa. Ovisno o modelu vozila i opremi mnogim odabranim funkcijama vozila može se upravljati pomoću glasa. Tako se možete u potpunosti koncentrirati na cestu i još više uživati u svojim vožnjama automobilom.

App Connect: dovedite svoje aplikacije u automobil

Možete li zamisliti život bez smartphonea? Vjerojatno ne - s njim ipak imate odgovarajuću aplikaciju sa sobom za gotovo svaku situaciju. Zahvaljujući App Connectu ova praktična podrška bit će vam nadohvat ruke i za upravljačem vašeg Volkswagen Gospodarskog vozila. Naime, odabrane aplikacije2 možete jednostavno prikazati i njima upravljati putem svog radiouređaja ili navigacijskog sustava.

Bez obzira na to je li riječ o Car-Netu ili We Connect uslugama: koristite App Connect za tri inovativne tehnologije MirrorLink®, CarPlay™ i Android Auto™. Uz CarPlay™ s We Connect uslugama u navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro"3 sada je također moguća bežična veza s vašim smartphoneom. 

Saznajte više o App Connectu

Crafter / T6.1

Usluga Aktivacija Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Ostali preduvjeti
Navigacija We Upgrade Dostupno samo za vozila od modelske godine 2021.

Caddy 5

Usluga Aktivacija Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Ostali preduvjeti
Rukovanje govornim naredbama We Upgrade
App Connect We Upgrade
Navigacija We Upgrade Uvodi se kasnije
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim