Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caddy Van 4Life Spreman za sve što dolazi!

Impresionira svim značajkama

Caddy 4Life uz odlične pogodnosti

Caddy 4Life

Caddy Van 4Life dolazi kao novitet spreman na sve prilike, poslovne i privatne. Robusno vozilo s pet  sjedala impresionira svim značajkama koje su Caddy Van učinile izvrsnim: izdržljivi materijali, visoka kvaliteta izrade i fleksibilna unutrašnjost. Ovo ne samo da čini Caddy Van udobnijim - čini ga i još sigurnijim. Zahvaljujući brojnim sustavima pomoći u vožnji, u dobrim ste rukama na svim svojim putovanjima. 

Još veća prilagodljivost u Caddy Van-u dolazi u opremi 4Life, posebno dizajniranoj za funkcionalnu svakodnevnicu. Već njegova standardna oprema sadrži brojne funkcije i sigurnosne potpore dok oprema 4Life uključuje dodatno: paket "Assistant", prednje i stražnje parking senzore, sistem centralnog zaključavanja Keyless Start bez SAFELOCK-a, digitalni cockpit u boji, kameru za vožnju unatrag, vanjska osvrtna zrcala (grijana i preklopiva), centralnu konzolu s podesivim naslonom za ruke, App-Connect, branike u boji vozila i 2 USB sučelja (tip C) na središnjoj konzoli sprijeda te 2 USB punjača (tip C) na središnjem naslonu za ruke straga.

Funkcionalnost i praktičnost

Odgovarajući automobil je pola uspjeha, a Caddy Van 4Life uz to je i lako prilagodljiv - ono što je potrebno za svakodnevnicu obiteljskog života. Novim akcijskim paketom Caddy Van kombinira udobnost i praktičnost, a namijenjen je za sve prilike. Sve potrebno sadržano u akcijskom paketu po izuzetno atraktivnoj cijeni. I ne zaboravite, Caddy Van dolazi uz 100% odbitka PDV-a!

*Slike su simbolične.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim