Amarok
OdKn 286.492,- uključujući PDV ? OdKn 207.594,- bez PDV-a ?
Pretraga VW partnera
Tražilica

Novi Amarok On može više.

100 % Pickup. 100 % Premium. Bez kompromisa na terenu. Temperamentan na asfaltu. Novi Amarok objedinjuje sve što i očekujete od ekskluzivnog, svestranog vozila iz premium klase: robusnog dizajna i građe, jako puno snage i intuitivne funkcionalnosti.

Galerija fotografija

Doživite značajke novog Amaroka iz različitih perspektiva

Doživite značajke novog Amaroka iz različitih perspektiva

Novi Amarok. U srcu zvijeri.

Doživite motor V6 u akciji.

Istaknute značajke

Power 'n' Efficiency
Life 'n' Style
Multi 'n' Media
On 'n' Offroad
Load 'n' More
Cruise 'n' Control
Power 'n' Efficiency

Novi V6 3,0l TDI-motor

Spoj 8-stupanjskog automatskog mjenjača i permanentnog pogona na sve kotače 4MOTION nudi samo novi Amarok. Pogon 4x4 sa samoblokirajućim Torsen središnjim diferencijalom predstavlja posebnu značajku u segmentu pickup vozila te nudi ujednačenu osnovnu raspodjelu od 40 : 60 za sve onroad i offroad primjene.

Life 'n' Style

Sportski, markantan dizajn

Multifunkcionalan i udoban - novi Amarok ispunjava sve želje. Bez obzira radi li se o akcentima serijskog zatamnjenog stakla ili o kromiranim cijevima pragova uključujući LED ulazno osvjetljenje kao kod modela Amarok Aventura - sa svojim brojnim varijantama opreme novi Amarok se može individualno konfigurirati.

Multi 'n' Media

Kokpit za najzabavniju vožnju.

Novi kokpit: udoban i moderan. Dovoljno mjesta za sve što muško srce poželi. U novom kokpitu prisutne su brojne dodatne funkcije kao što je najmoderniji infotainment sustav s mobilnim online uslugama.

On 'n' Offroad

uspon od 100 %, nagib od 50° i offroad ABS.

Asfalt, zemlja, šljunak. U novom Amaroku doživjet ćete najvišu razinu ekskluzivnog komfora u vožnji na gotovo svakom terenu. On naime kombinira veći razmak od tla i najbolju stabilnost karoserije s pouzdanim pogonom na sve kotače 4MOTION. Ovaj pogon u potpunosti iskorištava svoje prednosti na cesti tako da primjerice u zavojima znatno poveća trakciju.

Load 'n' More

Najšira teretna površina u klasi.

Nijedan drugi pickup ne nudi toliko prostora između kućišta kotača: širina otvora za prijevoz dugih predmeta od 1222 mm omogućuje čak i poprečni utovar euro paleta. Prostrani krovni spremnik za prtljagu veličine 2,52 m² i inače oduševljava svojim dimenzijama - primjerice stranicom teretnog prostora visine 508 mm i malom visinom utovarnog ruba od 780 mm.

Cruise 'n' Control

Serijski opremljen multikolizijskom kočnicom i elektroničkom stabilizacijskom sprege

Sigurnost na visokoj razini osobnih vozila - i to na svakoj podlozi. Novi Amarok raspolaže multikolizijskom kočnicom. 17" disk kočnice k tome poboljšavaju kočione performanse, a stabilizacija sprege na najbolji mogući način sprječava zanošenje prikolice.

Info materijali & idući koraci