Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caddy

 

Prihvatite život, onakav kakav jest

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor ili sedmero na dječji rođendan: Caddy Life prihvaća život onakvim kakav jest. Pouzdan, fleksibilan i svestran poput svojih prethodnika, ovaj je model sada − u četvrtoj generaciji − još udobniji i štedljiviji. To ga čini posebnim i savršenim svestranim vozilom.

Doživite Caddy na fotografijama

Unutrašnjost

Mjesto za sve vaše želje

U unutrašnjosti Caddy Lifea možete očekivati do sedam izuzetno udobnih i fleksibilnih sjedala, visokokvalitetan, moderan kokpit i puno prostora za sva iznenađenja koja vas očekuju u svakodnevnom životu.

Fleksibilan prostor

Savršeno odgovara vašem životnom stilu.

Vaš Caddy se jednostavno i izuzetno fleksibilno prilagođava vašim zahtjevima. To su osigurala preklopna, izmjenjiva i odvojiva sjedala. Tako ćete imati dovoljno mjesta za cijeli obiteljski bend, veliki shopping, manje transporte ili dostave.

Moderni sustavi potpore

U svakoj situaciji - uz vas

Bilo da su tijesna parkirna mjesta, nestrpljiva djeca na stražnjem sjedalu ili neočekivane situacije u prometu: moderni sustavi pomoći vozaču u Caddyju nude vam podršku u gotovo svim kritičnim situacijama.

Moderni infotainment sustav

U dobrom društvu na svakom putovanju

Svakodnevica može ponekada biti jako užurbana. Otići po djecu, riješiti obaveze i stiži na važne termine - nekada je sve prioritet. No s omiljenom pjesmom i najbržim putem do odredišta - nijedna vožnja više ne mora biti stresna.

Mobilne online usluge

Uvijek povezani

U potpunosti se posvetite obitelji dok ste u pokretu i uvijek budite profesionalno dostupni: mnogobrojne inovativne mogućnosti umrežavanja omogućuju vam pristup gotovo svim informacijama koje su vam važne u bilo kojem trenutku.

Pogon na sve kotače 4MOTION

Poteže kada je to potrebno

Prednosti pogona na sve kotače 4MOTION posebno su vidljive na mokrim ili snijegom prekrivenim cestama te na zaprljanim ili oštećenim kolnicima. U tim slučajevima spojka za pogon na sve kotače prenosi pogonsku snagu na kotače s boljom trakcijom. Time osjetno doprinosi mirnijem radu, većoj sigurnosti u zavojima i preciznijem upravljanju.

Permanentni pogon na sve kotače potpuno demonstrira svoje prednosti i kod vožnje s prikolicom - primjerice u kombinaciji sa snažnim 90 kW/122 KS turbo dizelskim motorom. Onaj tko želi dodatno povećati udobnost u vožnji, jednostavno će odabrati 2,0 l TDI motor (110 kW/150 KS) i iskoristiti kombinaciju automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG s pogonom na sve kotače 4MOTION. U segmentu kompaktnih gradskih dostavnih vozila ova je mogućnost inače dostupna samo kod modela Caddy.

Promišljen do posljednjeg detalja

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor ili na dječji rođendan: Caddy prihvaća život onakvim kakav jest.

Sve značajke

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Precizne linije, dinamički prednji, linearni stražnji dio i mnogi drugi upečatljivi detalji: Caddy oduševljava na prvi pogled.

Interijer

Natrag

Interijer

Dobro osmišljen, varijabilni koncept prostora s do sedam sjedala u kombinaciji s odličnim materijalima i visokokvalitetnim cockpitom.

Učinkovitost

Natrag

Učinkovitost

Moderni sustavi grijanja i hlađenja, praktični pretinci za odlaganje te inovativni radio i navigacijski sustavi osigurat će vam ugodnu i opuštenu atmosferu.

Sustavi potpore

Natrag

Sustavi potpore

Moderni i inovativni sustavi potpore vozaču pomažu vam zadržati pregled na sve što se događa na cesti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim