Radio sustavi

Moderan infotainment.

Omiljene pjesme, radiopostaje, podcasti ili jednostavno prava radio postaja - bez obzira što volite čuti na dugim putovanjima: Naši radijski sustavi nude vam pravi program.

Radiosustav "Composition Media"

Opcijski radiosustav "Composition Media" obuhvaća TFT dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s četirima zvučnicima, dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima. Za ovaj radiosustav po želji je dostupna mobilna online usluga Car-Net App-Connect.

Radiosustav "Composition Colour"

Po želji dostupan radiosustav "Composition Colour" obuhvaća TFT dodirni zaslon u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s dvama zvučnicima, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje, USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Radiosustav "Composition Audio"

Serijski radiosustav "Composition Audio" obuhvaća monokromatski TFT zaslon, snagu od 2 x 20 W s dvama zvučnicima, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim