Zum Seitenanfang
Newsletter
Izbornik
Zatvoriti izbornik

ID. Buzz
Novo izdanje mobilnosti

 

Dobar dan budućnosti 
Dobar dan ID. Buzz

Bulli - već više od 70 godina oduševljava ljude diljem svijeta. Proizvođač Volkswagen Gospodarska vozila sada uvodi ovu fascinaciju u doba električne mobilnosti. Uz model ID. Buzz - hommage legendarnom Bulliju - koji je u potpunosti iznova osmišljen i realiziran na revolucionaran način. Potpuno umrežen. Intuitivan. S iznova definiranim komforom i inteligentnom primjenjivošću u svakodnevici. Za maksimalnu slobodu. ID. Buzz puno je više od običnog vozila s elektromotorom. Stvoren je za sve koji žele započeti novo doba mobilnosti s nama.

Novo iskustvo slobode i svakodnevice

Dizajn modela ID. Buzz
Nije samo lijep već i inteligentan

Dizajn modela ID. Buzz više je od prvog dojma. Napravljen je po uzoru na Bulli, ali je istovremeno potpuno samostalan. Inteligentne značajke, senzori i dodirne površine umjesto ručica i tipki, koncept dizajna koji je u potpunosti usredotočen na prostorno iskustvo: to i još puno više možete otkriti u modelu ID. Buzz.

Inteligentna LED glavna svjetla

Inteligentne LED "oči" koje interaktivno komuniciraju s vama i putnicima. Pri skretanju gledaju u željenom smjeru, registriraju pješake i bicikliste na rubu kolnika te svjetlosnim signalima decentno skreću pažnju na sebe.

Senzori: vidjeti i pritom ne biti viđen

Koliko god dizajn modela ID. Buzz bio upadljiv, njegovi su senzori neprimjetno integrirani u novi dizajn. Oni registriraju okolinu unutar i izvan vozila kako bi vaša vožnja bila što ugodnija i zanimljivija. A čak su i spremni za autonomnu vožnju.

Fleksibilnost u novoj dimenziji

Katalizator? Spremnik za gorivo? Modelu ID. Buzz nije potrebno ništa od navedenog. A to znači više prostora za vas. Model ID. Buzz maksimalno ga je iskoristio. Dok je izvana optimizirao svoju cw-vrijednost, u unutrašnjosti nudi mnoštvo prostora. A zahvaljujući fleksibilnoj konfiguraciji, vašim željama ostavlja gotovo svu slobodu.

Ne samo praktičan već i impresivan

ID. Buzz iznova definira što sve današnji automobil može biti. Bilo da je riječ o mobilnom domu ili dobro osmišljenom gospodarskom vozilu: on vam zna pružiti najbolju podršku na svakom putovanju i opušteno vas dovesti do odredišta.

Panoramski krov

Okupajte se suncem

Panoramski krov koji doista zaslužuje svoje ime: gotovo cijelom dužinom modela ID. Buzz uvijek ćete imati otvoren pogled na nebo. Više prirodnog svjetla (i zvjezdanih noći) nije moguće.

AR Head-up zaslon

Vožnja uz predviđanje situacija u prometu

Paziti na cestu u svakom trenutku nikada nije bilo lakše. Naime, AR Head-up zaslon projicira važne podatke o vožnji na vjetrobransko staklo. Baš kao i sve navigacijske napomene koje se prikazuju "kao da su naslikane na cesti". Tako ćete uvijek opušteno stići do željenog odredišta.

Dodirna površina

Iznova osmišljena dodirna površina

ID. Buzz izuzetno je jednostavan za vožnju jer je sve na intuitivan način prilagođeno vama. U njegovom cockpitu više nema tipki. Zahvaljujući dodirnoj površini na kolu upravljača dovoljan je lagani dodir za upravljanje njegovim funkcijama. Jednostavno dodirnite kolo upravljača i vaša sljedeća avantura može započeti.

Kada je riječ o punjenju: ID. Buzz Cargo

Inteligentan, okretan, izdržljiv: ako cijenite Transporter, ID. Buzz Cargo posebno će vam biti drag. On iskorištava svaki kutak prostora koji smo oslobodili za pametna rješenja za nadgradnje i preinake. Ili dovodi dodatnu energiju u automobil pomoću solarnog krova (primjerice za utičnicu od 230 V u vozilu). On je jednostavno u stanju napraviti toliko toga da je puno više od Transportera s elektromotorom. On je ID. Buzz Cargo.

Kreiran za grad budućnosti

Ne samo svestran već i jedinstven

Solarni krov

Punjenje bez agregata za punjenje

Ionako već velik doseg modela ID. Buzz Cargo dodatno je povećan zahvaljujući solarnom krovu. I to snagom sunca. Inteligentna održivost - na potpuno novoj razini.

Autonomna vožnja

Vozačevo radno mjesto budućnosti

Iako autonomna vožnja zvuči kao budućnost: ID. Buzz Cargo već je spreman za nju. A time se otvaraju potpuno nove mogućnosti za vas kao vozača. Zahvaljujući potpunom umreženju, u budućnosti biste, primjerice, mogli jednostavno odgovarati na e-mailove, dok se vozilo samostalno kreće u smjeru sljedećeg odredišta.

Gradska agilnost

Dizajniran za grad

Uzak centar grada? Nikakav problem za ID. Buzz Cargo. Njegov manji elektromotor i širi međuosovinski razmak osiguravaju mali promjer zaokreta i malu prometnu površinu - bez ograničenja u području teretnog prostora. Fleksibilan i inteligentan - ID. Buzz Cargo.

Novi ID. Buzz newsletter

Želite li više informacija o modelima ID. Buzz i ID. Buzz Cargo?
Pretplatite se sada na Volkswagen newsletter i ostanite ukorak s vremenom.

Napravljen s ljubavlju

66 godina prije nego što je započela proizvodnja modela ID. Buzz, prvi Bulli proizveden u Hannoveru sišao je s proizvodne trake. Stoga je glavnoj lokaciji marke Volkswagen Gospodarska vozila čast i obveza proizvesti i njegovog nasljednika. U tu je svrhu potrebno napraviti velike pomake, a neke se stvari tek trebaju razviti. Putovanje u budućnost započinje.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim