Izbornik
Zatvoriti izbornik

Crafter

Cijena od (uključujući PDV)
40.728
Cijena od (bez PDV-a)
32.583
Snaga motora (kW)
103 - 130
kW
Snaga motora (PS)
140 - 177
KS
Potrošnja goriva
9,9 - 12,9
l/100 km

100% nov. 100% orijentiran na vozača.

Želje i zahtjevi naših kupaca neposredno su implementirani u razvoj novog Craftera. Rezultat je vozilo koje je praktično, ekonomično i inovativno kao nikada dosad.

Doživite Crafter na fotografijama

Tehnologija

Osam stupnjeva automatskog mjenjača. I pritom kod svih vrsta pogona.

Brzina je njegova jača strana: novi Crafter jedini je model u klasi s šest različitih kombinacija pogona/mjenjača, s ponudom 6- ili 8-stupanjskog automatskog mjenjača koji se može kombinirati sa svim vrstama pogona - prednjim, stražnjim ili pogonom na sve kotače 4MOTION. To omogućuje komfornu i štedljivu vožnju i tijekom gradskog prometa s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Vozačevo radno mjesto

Najbolje radno mjesto svakog vozača.

Udobnost uvijek počinje ondje gdje završava ono što se podrazumijeva: njegovo amortizacijsko sjedalo "ergoComfort"¹, dobro osmišljene mogućnosti odlaganja i brojne druge dodatne funkcije vozačevu kabinu novog Craftera pretvaraju u udobno radno mjesto za vozače koji su često za upravljačem.

Sustavi potpore vozaču

Opušteniji na putu

Sa svojim inovativnim sustavima potpore za vozača i sustavima sigurnosti Crafter pouzdano svladava gotovo svaku situaciju u gustom gradskom prometu predviđajući pritom situacije u prometu. Na taj način ovaj model postavlja potpuno nova mjerila po pitanju udobnosti.

Najbolje mogućnosti utovara

Jednostavniji utovar

Veličina je ipak bitna: stoga u novi Crafter mogu stati četiri do šest euro paleta - ovisno o međuosovinskom razmaku. Sa srednjim međuosovinskim razmakom i volumenom utovara od cca. 9,3 m³ do 11,3 m³¹ novi Crafter nudi prostor za četiri euro palete, a s dugim međuosovinskim razmakom i volumenom utovara od cca. 13,6 m³ do 16,1 m³² za šest europaleta, jednako kao i Crafter s dugim međuosovinskim razmakom plus i volumenom utovara od cca. 16,4 m³ do 18,4 m³².

Dodatno:

  • 1.311 mm širina otvora kliznih vrata
  • 2.196 mm visina teretnog prostora
  • Do 18,4m3 volumena utovarnog prostora
  • 100 mm nizak utovarni rub2
  • opcijski dostupne ulazne stepenice
  • opcijski s LED osvjetljenjem u utovarnom prostoru
Najveća sigurnost tereta

Sve na svom mjestu.

Nebitno što želite transportirati u novom Crafter furgonu - s 14 ušica za vezanje tereta u podnici, vodilicama za vezanje tereta na svim stranicama¹ te krovnim nosačem u unutrašnjosti ovaj će model sigurno transportirati gotovo svaki teret do odredišta.

Individualne dorade

Savršeno opremljen za sve situacije.

Kako bi mogli uspješno izvršavati svoje radne zadatke, morate imati pravu opremu. Tu mislimo i na vaše vozilo - koje treba imati sve funkcionalnosti za vašu djelatnost. Tako, uz pomoć profesionalaca, možemo realizirati razne varijante vozila: od vozila za hitnu pomoć preko vozila za prijevoz osoba s invaliditetom do bilo kojih specijalnih potreba koje imate - gotovo sve je moguće. 

Doznajte više

Najbolja povezanost

Uvijek informirani. Bez ijedne sekunde dosade.

Jedan normalan radni dan znači i prilično puno vremena provedenog na cesti. Vožnja od terena do terena, kratko do skladišta ili obavljanje drugih obaveza. Upravo zbog toga je iznimno važno da ste pravovremeno upoznati sa važnim informacijama. Integrirano sučelje za smartphone "Connected Van" i online usluge iz Car-Neta pomoći će da uvijek bude infomirani o promjenama u prometu i važnim vijestima.

Promišljen do zadnjeg detalja.

Svaki dan donosi bezbrojne izazove koji često zahtijevaju brza, ali uvijek profesionalna rješenja. Crafter je vozilo koje vas u gotovo svakoj situaciji optimalno podržava.

Sve značajke

Teretni prostor

Natrag

Teretni prostor

Crafter furgon nudi najbolje mogućnosti utovara i osiguranja tereta što ga čini prvakom u svojoj klasi.

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Od LED prednjih svjetala do opcijski dostupnog paketa Trendline: Crafter ima puno toga za ponuditi već na prvi pogled.

Interijer

Natrag

Interijer

Izvanredna udobnost i sofisticirani koncept skladištenja postavljaju standarde u klasi velikih kombija.

Učinkovitost

Natrag

Učinkovitost

Nije bitno samo se odvesti od točke A do točke B - bitno je i da se zabavljate te da vam je ugodno tijekom vožnje.

Sustavi potpore vozaču

Natrag

Sustavi potpore vozaču

Inovativna pomoć vozaču i inteligentni sigurnosni sustavi predviđaju krizne situacije.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim