Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caddy modeli

Svestrano vozilo za sve životne situacije

Caddy je svestrano vozilo za sve životne situacije: bez obzira radi li se o funkcionalnom Caddy Cargo modelu za upotrebu u poslovne svrhe ili o prostranom vanu s maksimalno sedam sjedala.

Svladava gotovo svaki zadatak Caddy Cargo

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy Cargo modelom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. U sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci za vozača i suvozača i bočni zračni jastuci za glavu. Caddy Cargo je profesionalac na svim područjima koji će pouzdano transportirati vas i vaš teret do odredišta.

Sve ostaje u obitelji Caddy

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor, sedmero na dječji rođendan: Caddy prihvaća život onakvim kakav jest. Pouzdan, fleksibilan i svestran poput svojih prethodnika, ovaj je model sada − u petoj generaciji − još udobniji i štedljiviji. Kao i obično, dostupan je s maksimalno sedam sjedala i dvama međuosovinskim razmacima. To ga čini posebnim i savršenim svestranim vozilom. U vozilu su uvijek prisutni radiouređaj i sučelje za mobilni telefon. Osim toga iskoristite prednosti serijskih sustava potpore za vozača kao što je multikolizijska kočnica ili sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim