Izbornik
Zatvoriti izbornik

Novi Multivan

Dobro došli u novi svijet

Dobro došli u novi svijet

Novi Multivan

Dobro došli u novi svijet

Cijena od (uključujući PDV)
50.014
Cijena od (bez PDV-a)
36.711
Snaga motora (kW)
110
kW
Snaga motora (PS)
150
KS
Potrošnja goriva
6,3 - 7,1
l/100 km

Novi Multivan – svestrano vozilo koje postaje predvodnik

Novi Multivan dokaz je najmodernije inovacije. Zahvaljujući poboljšanoj sigurnosti i inteligentnoj povezivosti spreman je za umreženu mobilnost. Nova definicija prikladnosti za svakodnevicu i višenamjenske praktičnosti obilježava sljedeći stupanj razvoja udobnosti, a s plug-in hibridnom varijantom izbor pogona nikad nije bio raznolikiji. Time novi Multivan predstavlja korak u novo doba jer nudi kompletno novi koncept vozila stvoren za bezbrojne scenarije mobilnosti. Koncipiran je od prvog do posljednjeg milimetra na potpuno novi način te istovremeno slijedi DNK svog legendarnog prethodnika. Novi Multivan kombinira najmoderniju razinu vrhunskih karakteristika s tradicionalnim kvalitetama svestranog vozila te oduševljava visokom razinom sigurnosti, ekspresivnom dinamikom i karizmatičnim dizajnom. Tako novi Multivan postaje najprogresivniji Bulli svih vremena. Uvjerite se sami i otkrijte sada novi Multivan.

Unutrašnjost koja postaje slobodan prostor

Multivan je oduvijek bio sinonim za veliku fleksibilnost – tako ni novi Multivan ne odstupa od toga te oduševljava konceptom unutrašnjosti nanovo osmišljenim do najmanjeg detalja: potpuno ravna podnica u prvom redu sjedala, novi, inovativni sustav vodilica i pojedinačna sjedala koja se izrazito lako vade omogućuju raznovrstan raspored sjedala bez velikih napora. Prolaz između prednjih sjedala do putničkog prostora još je udobniji zahvaljujući primjeni elektromehaničke parkirne kočnice. A novom višenamjenskom stoliću² možete mijenjati položaj i oblik. On se naime u sklopljenom stanju može gurnuti preko vodilica do između prednjih sjedala i koristiti kao središnja konzola – najprilagodljiviji stol svih vremena.

Više o konceptu unutrašnjosti

Krov koji postaje nebo

Otkrijte veliki i prvi panoramski stakleni krov² koji je ikad ugrađen u Multivanu. Nebeski pogled i dobro osvijetljena unutrašnjost pobrinut će se za još veći osjećaj prostranosti. Osim toga, novi Multivan s panoramskim staklenim krovom podijeljenim u dva dijela u sredini postiže još veću maksimalnu unutrašnju visinu. Premaz niske emisije (eng. LowE) višeslojnog sigurnosnog stakla pritom smanjuje zračenje topline za 78 posto. Tako podižemo vrhunsku udobnost tipičnu za Multivan na novu razinu.

Više o udobnosti

Pogon koji postaje alternativa

Vožnja kroz grad isključivo na električni pogon? S novim Multivanom kao plug-in hibridom i to je moguće. Pravi odgovor na novo doba i više od samog izraza stava – novi pogon podiže doživljaj vožnje u novom Multivanu na novu razinu. Pritom je Multivan eHybrid koncipiran tako da se svakodnevne prosječne udaljenosti mogu prijeći samo s električnim pogonom. To za vas podrazumijeva novi užitak u vožnji, manju potrošnju goriva, lokalnu vožnju neutralnu u pogledu emisija CO₂ u modusu isključivo na električni pogon i fleksibilnost u pogledu dosega.

Više o pogonu

Više o novom Multivanu

Novi Multivan u novostima

Tradicija koja postaje inovacija: pročitajte cijelu pozadinu o novom Multivanu u našim novostima.

Na članke iz novosti

Značajke u središtu pozornosti

Dizajn, tehnologija i varijante pogona: otkrijte ovdje sve značajke novog Multivana.

Na značajke novog Multivana

Tehnički podaci novog Multivana;

Dimenzije, konfiguracije sjedala i opterećenje: brojke i činjenice o novom Multivanu.

Na tehničke podatke o novom Multivanu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/magnifier Created with Sketch.