Izbornik
Zatvoriti izbornik

Dobro došli u medijateku o Multivanu

Otkrijte sve značajke novog Multivana u videozapisu: od aerodinamičnog dizajna preko novodefinirane višenamjenske praktičnosti pa sve do digitalnih značajki i inovativnih novosti. Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema.

Svestrano vozilo koje postaje pionir

Pojedinačna sjedala koja se lako vade, velik panoramski stakleni krov¹ i revolucionarni sustavi potpora za vozača: novi je Multivan inovativniji no ikad. Zahvaljujući brojnim dodatnim komfornim funkcijama novi Multivan podiže tradicionalne kvalitete svestranog vozila na novu razinu - i pritom ostaje prepoznatljiv kao Bulli.

Vozilo koje postaje mjesto sastajanja

Novi Multivan potpuno je nanovo osmišljen i impresionira svojim aerodinamičnim dizajnom, novim raznolikim izborom pogona s održivijim plug-in hibridnim pogonom¹ i brojnim pametnim komfornim rješenjima. Otkrijte u videozapisu koncept mobilnosti koji zadovoljava brojne scenarije korištenja. Novi Multivan - dobro došli u novi svijet.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/magnifier Created with Sketch.