Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caddy

Cijena od (uključujući PDV)
30.804
Cijena od (bez PDV-a)
23.805
Snaga motora (kW)
75 - 90
kW
Snaga motora (PS)
102 - 122
KS
Potrošnja goriva
4,9 - 7,5
l/100 km

100 % nov, no i dalje 100 % Caddy

Novo samopouzdanje: Caddy redizajniran je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije sustave potpora, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sustav (Innovision Cockpit) te online usluge. Međutim, Caddy i dalje ostaje pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan - a sada je još i više spreman na sve ono što vam život donosi.

Promjena označava napredak

Istaknute značajke - vanjski dizajn

Uz vrhunske proporcije i naglašene linije, Caddy ima snažan nastup i odiše iznimnom dinamikom.

 • LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla
 • Stakleni panoramski krov
 • Sustav za otključavanje i zaključavanje vozila bez ključa
 • Električna potpora za zatvaranje stražnjih podiznih vrata i kliznih vrata
 • Novi 18" kotači od lakog metala
 • I još puno toga
Unutrašnjost

Intuitivno upravljanje

Unutrašnjost modela Caddy potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visoka razina digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinirani instrument i infotainment sustav u tomu su slučaju povezani u najsuvremenijem digitalnom okruženju (Innovision Cockpit). Digitalizirani su i brojni drugi upravljački elementi: između ostalog, to su modul s tipkama za funkcije svjetla i vidljivosti na lijevoj strani višenamjenskog kola upravljača te modul ispod infotainment sustava s tipkama za izravan pristup različitim funkcijama izbornika. Također, Caddy oduševljava aktivnim sustavom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sjedalima ergoComfort, novim konceptom sjedala koji nudi dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala te brojnim drugim značajkama.

Digitalni pokazivači

Sve u vidnom polju

Zaslon Digital Cockpita odlikuje se jasnim i kontrastnim prikazom te dijagonalom veličine 25,4 cm. Vozač može birati među trima različitim konfiguracijama zaslona. To može učiniti putem tipke View na novom višenamjenskom kolu upravljača. Prvi prvoj konfiguraciji mjerač broja okretaja motora i brzinomjer prikazani su interaktivno u okruglim instrumentima; na sredini zaslona prikazana je razina koju je moguće individualno odabrati, npr. telefonski imenik smartphonea. Digital Cockpit se, u kombinaciji s najsofisticiranijom varijantom infotainment sustava, pretače u Innovision Cockpit koji se odlikuje brojnim drugim funkcijama.

Udobnost

Impresivan dizajn

U pogledu tehnike i opreme model Caddy, koji može sadržavati do sedam sjedala, odlikuje se brojnim novim elementima. Među njih ubrajaju se opcijska električna potpora zatvaranja kliznih vrata i stražnjih podiznih vrata te panoramski krov sa staklenom površinom veličine 1,4 m² koji se proteže iznad prvog i drugog reda sjedala. Potrebno je spomenuti i nove kotače od lakog metala veličine do 18" te - u okviru serijske opreme najopremljenijeg paketa opreme - nova LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla. Caddy je prvi put opremljen i sustavom Keyless Access (s kraticom KESSY) za otključavanje vozila i uključivanje motora bez ključa.

Motori

Štedljivi i snažni

Kod modela Caddy možete birati između dizelskih i benzinskih motora te pogona na zemni plin¹. Riječ je o agregatima konstruiranim pomoću najsuvremenije tehnologije. Oni već tijekom 2020. godine ispunjavaju standarde emisija za normu Euro 6 za 2021. godinu i svi su opremljeni filtrima za krute čestice. Ovisno o odabiru motora, potrošnja modela Caddy niža je do 12 % u usporedbi s prethodnim modelom.

Suvremeni sustavi potpora

Automatski više udobnosti

Uz opcijski dostupne, najsuvremenije sustave potpora, u modelu Caddy možete potpuno bezbrižno uživati u svakoj vožnji: za vašu sigurnost brinu se potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) i sustav Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

Više informacija

 

We Connect

Vrhunac praktičnosti: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, opcijski dostupne u svakom modelu Caddy, We Connect usluge, brojne dodatne funkcije i ponude We Connect Plus usluge: kako bi vaš ulazak u svijet digitalne mobilnosti već sada bio jednostavan i praktičan, za vas smo pripremili tri praktična paketa ponuda. Koji vam najviše odgovara?

Više informacija

Unutrašnjost

Digitalna korisnička sučelja osiguravaju revolucionaran izgled instrumentne ploče i dodatno pojednostavljuju vožnju.

Istaknute značajke:

 • Infotainment sustav veličine 25,4 cm i digitalni instrumenti (Innovision Cockpit)
 • Novi koncept sjedala s dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala
 • Sustav aktivnog prozračivanja putničkog prostora
 • Sjedala ergoComfort
 • Elektronička promjena stupnjeva prijenosa "shift by wire" (kod DSG mjenjača)
 • I još puno toga

Samopouzdani Caddy

Caddy neprestano je povezan s internetom

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.