Izbornik
Zatvoriti izbornik

Pregled svih We Connect usluga i preduvjeta

Pregled svih We Connect usluga i preduvjeta

Svaki junak ima svoje pomagače. A uz We Connect usluge imate ih čitav niz. Otkrijte koje su usluge najprikladnije za vaš svakodnevni život i koje preduvjete morate ispuniti. Ovdje ćete na jednom mjestu vidjeti sve usluge i opcije.

Osnovne funkcije

Osnovne funkcije poput zakonski propisanog sustava poziva u nuždi eCall dostupne su vam bez sklapanja zasebnog ugovora za We Connect. Ako želite prenijeti odabrane personalizirane funkcije s jednog vozila na drugo, potreban vam je infotainment sustav Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro u vašem Volkswagen Gospodarskom vozilu. Također vam je potreban korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti s korisničkim imenom i lozinkom u We Connect.

We Connect

Uz We Connect vaše Volkswagen Gospodarsko vozilo spremno je za povezivost. Nakon jednokratne aktivacije možete besplatno koristiti brojne korisne i inovativne online usluge. Za korištenje ovih besplatnih usluga potrebno je sklopiti zaseban ugovor za We Connect s tvrtkom Volkswagen AG.

Usluga Aktivacija Composition / Composition Audio / Composition Colour Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro
Vrata & svjetla We Connect
Položaj parkiranja We Connect
Status vozila We Connect
Podaci o vožnji We Connect
Izvješće o stanju vozila We Connect
Planiranje termina servisa We Connect
Poziv za pomoć na cesti We Connect

We Connect Plus

Cijeli svijet digitalnih usluga Volkswagen Gospodarskih vozila podiže povezivost na novu razinu: uz vaš Volkswagen ID i aktivaciju "We Connect Plus" usluga na raspolaganju vam stoje dodatne domišljate funkcije: od inteligentne navigacije s informacijama u stvarnom vremenu preko streaminga medija i web-radija sve do automatskog traženja parkirnog mjesta. Za još više udobnosti i zabave.

Za korištenje ovih usluga potrebno je sklopiti zaseban ugovor za We Connect Plus s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myVolkswagen za We Connect Plus uslugu i korištenje usluga tijekom čitavog besplatnog početnog vremena korištenja.

Usluga Aktivacija Composition / Composition Audio / Composition Colour Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Ostali preduvjeti
Online rukovanje govornim naredbama We Connect Plus Rukovanje govornim naredbama
Online prometne informacije¹ We Connect Plus
Online izračun rute¹ We Connect Plus
Online aktualiziranje karti¹ We Connect Plus
Online uvoz odredišta¹ We Connect Plus Dostupno samo za vozila od modelske godine 2021.
Benzinske postaje i stanice za punjenje¹ We Connect Plus
Parkirališta¹ We Connect Plus
Obavijest o području We Connect Plus
Obavijest o brzini We Connect Plus
Sirena & žmigavci We Connect Plus
Online-Online alarmni uređaj protiv krađe We Connect Plus Alarmni uređaj protiv krađe
Online grijanje vozila u mirovanju We Connect Plus Grijanje vozila u mirovanju (osim zračnog sustava grijanja vozila u mirovanju)
Online prozračivanje vozila u mirovanju We Connect Plus Online prozračivanje vozila u mirovanju dostupno je samo u modelu Caddy 5
Zaključavanje & otključavanje We Connect Plus Online prozračivanje vozila u mirovanju dostupno je samo u modelu Caddy 5
Web-radio² We Connect Plus Paket „Streaming & Internet”
Streaming medija² We Connect Plus Paket „Streaming & Internet”
Wi-Fi hotspot² We Connect Plus Paket „Streaming & Internet”

Ostale opcije

Uz svoj Volkswagen ID i aktivirane We Connect usluge možete koristiti dodatne korisne ponude ekosustava Volkswagen We. Skinite praktične funkcije i In-Car-Appove u In-Car-Shopu.

We Upgrade

"We Upgrade" vam omogućuje fleksibilnu nadogradnju vašeg Volkswagena dodatnim funkcijama. Za kupnju i korištenje "We Upgrade" funkcija potrebni su vam korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša potvrda da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za "We Upgrade". "We Upgrade" funkcije dostupne za dotično vozilo glavni korisnik može vidjeti u In-Car-Shopu u sklopu infotainment sustava. Za proizvode uz plaćanje možete pohraniti sredstvo plaćanja u web-shopu We Connect, a u In-Car-Shopu možete platiti unaprijed. Kupljene i aktivirane "We Upgrade" funkcije ostaju u vozilu, mogu ih koristiti svi vozači i ne mogu se prenijeti u druga vozila. 

Crafter / T6.1

Usluga Aktivacija Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Ostali preduvjeti
Navigacija We Upgrade Dostupno samo za vozila od modelske godine 2021.

Caddy 5

Usluga Aktivacija Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Ostali preduvjeti
Rukovanje govornim naredbama We Upgrade
App Connect We Upgrade
Navigacija We Upgrade Uvodi se kasnije

Paketi, vrijeme korištenja i cijene

Vozila koja podržavaju We Connect serijski su pripremljena za povezivost. Određeni paketi usluga dostupni su besplatno tijekom početnog vremena korištenja za nova vozila ovisno o opremi.

We Connect We Connect Plus (bez navigacije) We Connect Plus (s navigacijom)
Besplatno inicijalno vrijeme korištenja Besplatno i bez ograničenja vremena korištenja Tri godine besplatno Tri godine besplatno
Produženje za jednu godinu Besplatno i bez ograničenja vremena korištenja 75 € 145 €
Produženje za dvije godine Besplatno i bez ograničenja vremena korištenja 119 € 239 €

Prikazan je aktualni program prodaje. Pridržano pravo na izmjene.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim