Zatvoriti izbornik

Volkswagen kombi modeli

 

Oduševljavaju prostranošću

U kombi modelima Volkswagen gospodarskih vozila mjesto nećete naći samo vi i vaši kolege, već i roba i drugi materijali.

Pregledajte naše kombi modele

Profesionalac na svim područjima. Caddy Kombi

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s velikim teretnim prostorom u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal.

Najnovija verzija ikone Transporter 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Istaknuta serijska oprema

Radio sustavi

Moderni entertainment. Dobro informirani i uz dobru zabavu do cilja.

Serijski dostupan radijski sustav "Composition Audio" i sučelje za mobilnu telefoniju (putem bluetootha). 

Potpora pri kretanju na uzbrdici

Ugodno i jednostavno. Vaša potpora pri kretanju na uzbrdici.

 

Serijski dostupna potpora za kretanje vozila na uzbrdici sprječava kretanje unatrag te veću udobnost pri upravljanju vozilom na uzbrdicama.

Multikolizijska kočnica

Sigurnost u serijskoj opremi. Uživajte u prednostima inovativnog sustava kočenja.

Serijska multikolizijska kočnica pokreće kočenje nakon sudara kako bi se u idealnom slučaju spriječili sekundarni sudari.1 Multikolizijska kočnica aktivira se kada dva međusobno neovisna senzora prepoznaju sudar. Nakon kratkog usporavanja brzina vozila se postupno smanjuje na 10 km/h, pri čemu vozač u svakom trenutku može ponovno preuzeti kontrolu nad vozilom. 

1 U okviru granica sustava.

Zračni jastuci

Sigurni na putu. Uživajte u najvišoj mogućoj sigurnosti tijekom vožnje.

Zračni jastuci za vozača i suvozača pružaju putnicima najbolju moguću zaštitu. Zračni jastuk suvozača može se isključiti pomoću ključa vozila.

Pogon na sve kotače 4MOTION

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim