Izbornik
Zatvoriti izbornik

Volkswagen furgon

Za velike i zahtjevne zadatke

Furgoni Volkswagen gospodarskih vozila pouzdano će dovesti vas i vaš teret do odredišta i pružiti vam podršku kod velikih i teških zadataka.

 

Pregledajte naše furgon modele.

Svladava svaki zadatak Caddy furgon

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. Funkcionalno, fleksibilno i svestrano: ovo okretno i kompaktno gradsko dostavno vozilo nudi vam sve što vam je potrebno za profesionalan nastup.

Najnovija verzija ikone. Transporter 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Onaj koji čini velike stvari Crafter furgon

Crafter furgon postiže najbolji prtljažni volumen i mogućnosti osiguranja tereta u svojoj klasi. S tri duljine vozila, tri visine opcije i mnoštvom funkcija koje olakšavaju svakodnevni rad, Crafter furgon je idealno opremljen za sve što vaš posao zahtijeva. Naravno, uvijek ga možete nadogradtiti prema vlastitim potrebama.

Pogon na sve kotače 4MOTION

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim