Izbornik
Zatvoriti izbornik

23.12.2019 Pogled na novi Caddy:
svjetska premijera u veljači 2020. godine

Prvi nacrti dizajna proizvođača Volkswagen gospodarska vozila daju naslutiti kako bi mogao izgledati potpuno novi Caddy od 2020. godine.

  • Novi Caddy stiže sljedeće godine
  • Dinamičan, samouvjeren, sportskog duha i praktičan
  • Iako je potpuno drugačija, nova generacija ispunjava sve poznate zahtjeve

Tko kaže da Caddy ne može imati sportske karakteristike? Prvi nacrti dizajna proizvođača Volkswagen gospodarska vozila daju naslutiti kako bi mogao izgledati potpuno novi Caddy od 2020. godine. Jedno je sigurno - nijedan vijak neće ostati na svom mjestu. Unatoč tomu novi će Caddy ponovno biti mjerodavno vozilo u A segmentu komercijalnih gradskih dostavnih vozila i privatnih obiteljskih monovolumena.

Pravi uranjeni božićni poklon: prve skice iz ranog razvoja novog Caddyja ukazuju na to da će se u narednoj godini mnogo toga promijeniti u budućem malom transporteru proizvođača Volkswagen gospodarska vozila. Studija Caddy furgona naglašava da će u inače funkcionalnu i praktičnu klasu vozila ući novo samopouzdanje. Nacrt pokazuje moguće smjernice dizajna: sve se promijenilo osim velikog volumena utovara i velike varijabilnosti, zahvaljujući kojima je Caddy oduvijek privlačio kupce. Ukratko: 100 posto nov, 100 posto Caddy.

Primjer izraženijeg sportskog karaktera u segmentu naznačen je u studiji linijom krova koja se blago spušta. Ili skulpturalno oblikovanim, velikim bočnim površinama - novi Caddy pokazuje vitak dizajn izrađen iz jednog dijela. Očekuje se da će ubuduće sve više sportaša i kupaca koji aktivno provode svoje slobodno vrijeme razmotriti novi Caddy kao zanimljivu, praktičnu alternativu.

Predstavljamo vam teretnu verziju novog Caddyja s nekoliko upečatljivih pokazatelja koji ukazuju na stvarni serijski furgon. Jedan od njih su vertikalnije postavljene, uske LED žaruljice u stražnjem dijelu vozila. One će biti prisutne i u varijanti osobnog vozila. Studija k tomu pokazuje veće stražnje staklo, što predstavlja značajan element varijante osobnog vozila. Prema zahtjevima kupaca, verzije novog Caddyja korištene u komercijalne svrhe imat će također stražnja vrata bez stakla, a u ponudi će i dalje biti opcijski dostupna krilna vrata.

Veći kotači i prednji dio vozila koji djeluje zatvoreno i u kojem su smještena LED svjetla, uža rešetka hladnjaka i logotip većih dimenzija dodatni su elementi redizajniranog Caddyja. Sve to su pokazatelji da novi Caddy također nastoji postati mjerilo u svojoj klasi. Gradsko dostavno vozilo i obiteljski monovolumen prvi će put biti predstavljeni svjetskoj javnosti početkom 2020. godine. Više detalja slijedi u narednim tjednima.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim