Izbornik
Zatvoriti izbornik

5.9.2022 Od sada 5 godina jamstva na sva Volkswagen Gospodarska vozila

 

Od 1. rujna Volkswagen je odlučio uvesti dodatnu pogodnost u vidu produljenog jamstva i to 5 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za marku Volkswagen Gospodarska vozila.

Navedeno vrijedi za sva isporučena vozila preko ovlaštene mreže od 1. rujna 2022. godine.

Iako sva vozila marke Volkswagen Gospodarska vozila ispunjavaju vrlo visoke standarde kvalitete i pružaju pouzdanost tijekom korištenja, u slučaju da se ipak dogodi kvar, od neželjenih posljedica, vlasnike naših novih vozila štiti produljeno jamstvo. A kako bismo svim našim kupcima omogućili dodatnu bezbrižnost, posebice u ovim nestabilnim vremenima kada nam je svaka dobra vijest i više nego dobrodošla, Volkswagen je odlučio produžiti jamstvo na svim svojim novim vozilima.

Promjena u pogledu benefita koji dobivaju naši kupci je velika te će sigurno, osim dodatnog osnaženja imidža marke Volkswagen Gospodarska vozila zasigurno povećati i lojalnost naših kupaca.

Ono što je jako bitno istaknuti da je naše produljeno jamstvo identično dvogodišnjem jamstvu od proizvođača što znači da je naše produljeno jamstvo bez izuzetaka, odnosno bez "sitnih slova".

Ovom dodatnom uslugom želimo da se naši kupci osjećaju još sigurnije kod korištenja vozila marke Volkswagen Gospodarska vozila te vjerujemo da će i ovaj novi benefit u pogledu produljenja jamstva zasigurno pridonijeti jačanju imidža te učvršćivanju pozicija marke Volkswagen na hrvatskom tržištu automobila.

Više informacija potražite kod ovlaštenih partnera za marku Volkswagen Gospodarska vozila.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim