Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Transporter 6.1
Od Kn 223.366,- uključujući PDV ? Od Kn 178.693,- bez PDV-a ?

Transporter 6.1 Najnovija verzija ikone.

Najnovija verzija ikone Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Izdvojene značajke 6.1

Impresivna raznolikost varijanti.

Transporter 6.1 dostupan je kao furgon, furgon Plus, Kombi i kamionet u više od 460 varijanti modela. Ovisno o modelu na raspolaganju stoje različite visine krova, međuosovinski razmaci, paketi sjedala i teretne platforme.

Provjerena kvaliteta.

Izrazito stabilna karoserija, dugovječni materijali i izuzetno kvalitetna obrada.

Nova elektronika vozila.

Električno sučelje za vanjsku upotrebu1) za nadgradnje specifične za pojedinog kupca i elektromehanički servoupravljač. Koncept servoupravljača nudi aktivnu i adaptivnu podršku u gotovo svim situacijama u vožnji te čini osnovu na čitav niz novih sustava potpora za vozača.

1) Dodatna oprema uz nadoplatu. 

Najmoderniji sustavi potpora za vozača. Sada također sa zaštitom bočnih strana, potporom kod bočnog vjetra, potporom zadržavanja vozila na voznom traku, potporom upravljanja pri parkiranju, potporom izlaska iz parkirnog mjesta i potporom za manevriranje prikolicom. Kamera za vožnju unatrag prvi je put dostupna i u kombinaciji sa stražnjim krilnim vratima.

Transport 6.1

Inovativna rješenja za transport. Univerzalna podnica1) za normirane ugradbene police, krovni ventilator1) i dodatni sklopovi za odzračivanje teretnog prostora1), potpuna bočna obloga od ploča od tvrdih vlakana1) i nova mogućnost utovara posebno dugačke robe1) s prostorom većim za 300 mm3) za predmete dužine do 3320 mm2), 3).

 

1) Dodatna oprema uz nadoplatu.

2) Kod dugog međuosovinskog razmaka.

3) Imajte na umu da su to približne vrijednosti i da se dimenzije mogu razlikovati zbog proizvodnih tolerancija.

Standardi 6.1

Pogon na sve kotače 4MOTION

Preko elektronički regulirane lamelne spojke na stražnjoj osovini pogon na sve kotače automatski prilagođava prijenos snage dotičnoj situaciji u vožnji. Mala težina sustava čini osnovu za optimalno ponašanje vozila u vožnji i veliku dinamiku vožnje.

Donja zaštita motora i mjenjača

Pouzdanu zaštitu na neravnim dionicama nude posebne zaštite za motor, mjenjač i diferencijal stražnje osovine te letvice u pragovima za vanjske nosače praga.

Mehanička blokada diferencijala

Kao dodatna potpora uz pogon na sve kotače 4MOTION za stražnju je osovinu dostupna mehanička blokada diferencijala. Ona olakšava kretanje u otežanim uvjetima izvan ceste i zahvaljujući njoj Transporter 6.1 je jedno od najprikladnijih vozila za terenske vožnje u svojoj klasi. 

Stabilizacija sprege

Automatski intervenira u slučaju zanošenja priključene prikolice. Sprega se stabilizira ciljanim kočenjem.

17" kočnice

17" vozni postroj konstruiran za velika opterećenja sa 17" prednjim disk kočnicama i 16" stražnjim disk kočnicama dostupan je za sve motore. Ovisno o motoru 17" kočnice čine dio serijske opreme.

Kuka za vuču

Ovisno o zahtjevima dostupna je fiksna kuka za vuču ili skidiva varijanta za veću fleksibilnost.

Info materijali & Idući koraci