Izbornik
Zatvoriti izbornik

Transporter 6.1
furgon

 

Cijena od (uključujući PDV)
36.134 € 272.248,53 HRK
Cijena od (bez PDV-a)
28.907 € 217.798,81 HRK
Snaga motora (kW)
81 - 150
kW
Snaga motora (PS)
110 - 204
KS
Potrošnja goriva
7 - 8,4
l/100km
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ikona na cesti

Prije više od 70 godina bio je rješenje za transport. Danas je Transporter 6.1 furgon učinkovitiji nego ikada. Sa svojom visinom, mnoštvom prostora i modernim sustavima potpore u vožnji on izvrsno osigurava siguran prijevoz za sav vaš materijal, ali i suradnike koje ćete prevoziti. 

Posebno impresivan

Unutrašnjost 6.1

Ostati opušten unatoč stresu

Svakog ste dana zaduženi da svi vaši suradnici, ali i radni materijal, sigurno stignu od točke A do točke B. Zato je tu Transporter 6.1 - da se brine o vama. Ergonomsko vozačevo sjedalo, podesivo kolo upravljača i pozicija sjedala, čvrsta, ali udobna tkanina i novorazvijena ručica mjenjača učinit će vožnju najudobnijom mogućom. 

Tehnologije 6.1

Pogled na sve

Pametnije na putu: Zahvaljujući We Connect usluzi sve neophodne informacije stoje vam na raspolaganju - poslovne i privatne. A uz sustave infotainmenta sve su vam informacije u vidokrugu. Pomoću navigacijskog sustava "Discover Media" sigurno ćete i brzo stići do svog cilja. 

Provjerite više

Udobnost 6.1

Ugodite si

Opsežna i znatno proširena standardna oprema i praktični dodaci doprinose jednostavnom rukovanju. Tako možete opušteno uživati u svakom radnom danu za volanom.

Vozna dinamika 6.1

Ne popušta pred teškim zadacima

Modernu tehnologiju motora BlueMotion u Transporteru 6.1 odlikuju izvedba, vučna snaga i ekonomičnost. Uz to vam opcijski pogon na sve kotače 4MOTION i 100% mehaničko zaključavanje diferencijala za stražnju osovinu osiguravaju da možete obaviti gotovo svaki posao. S DSG mjenjačem s dvostrukom spojkom čak i bez prekida vučne snage.

Sustavi potpore 6.1

Sigurna pratnja - svaki dan

Svatko tko je često u pokretu mora svladati bezbrojne vremenske i prometne situacije. Dobra je stvar što niste sami u Transporteru 6.1.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim