Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Transporter 6.1
furgon

 

Cijena od (uključujući PDV)
229.791,-
Cijena od (bez PDV-a)
183.833,-
Snaga motora (kW)
66 - 146
kW
Snaga motora (PS)
90 - 199
KS
Potrošnja goriva
5,9 - 7,9
l/100km

Ikona na cesti

Prije više od 70 godina bio je rješenje za transport. Danas je Transporter 6.1 furgon učinkovitiji nego ikada. Sa svojom visinom, mnoštvom prostora i modernim sustavima potpore u vožnji on izvrsno osigurava siguran prijevoz za sav vaš materijal, ali i suradnike koje ćete prevoziti. 

Posebno impresivan

Unutrašnjost 6.1

Ostati opušten unatoč stresu

Svakog ste dana zaduženi da svi vaši suradnici, ali i radni materijal, sigurno stignu od točke A do točke B. Zato je tu Transporter 6.1 - da se brine o vama. Ergonomsko vozačevo sjedalo, podesivo kolo upravljača i pozicija sjedala, čvrsta, ali udobna tkanina i novorazvijena ručica mjenjača učinit će vožnju najudobnijom mogućom. 

Tehnologije 6.1

Pogled na sve

Pametnije na putu: Zahvaljujući We Connect usluzi sve neophodne informacije stoje vam na raspolaganju - poslovne i privatne. A uz sustave infotainmenta sve su vam informacije u vidokrugu. Pomoću navigacijskog sustava "Discover Media" sigurno ćete i brzo stići do svog cilja. 

Provjerite više

Udobnost 6.1

Ugodite si

Opsežna i znatno proširena standardna oprema i praktični dodaci doprinose jednostavnom rukovanju. Tako možete opušteno uživati u svakom radnom danu za volanom.

Vozna dinamika 6.1

Ne popušta pred teškim zadacima

Modernu tehnologiju motora BlueMotion u Transporteru 6.1 odlikuju izvedba, vučna snaga i ekonomičnost. Uz to vam opcijski pogon na sve kotače 4MOTION i 100% mehaničko zaključavanje diferencijala za stražnju osovinu osiguravaju da možete obaviti gotovo svaki posao. S DSG mjenjačem s dvostrukom spojkom čak i bez prekida vučne snage.

Sustavi potpore 6.1

Sigurna pratnja - svaki dan

Svatko tko je često u pokretu mora svladati bezbrojne vremenske i prometne situacije. Dobra je stvar što niste sami u Transporteru 6.1.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim