Izbornik
Zatvoriti izbornik

Novi ID. Buzz Cargo Tehnički podaci

Novi ID. Buzz Cargo Tehnički podaci

Velik teretni prostor, digitalne značajke i potpuno električni: novi ID. Buzz Cargo nudi revolucionarnu komercijalnu mobilnost za gotovo sve branše. Zahvaljujući svojim impresivnim vrijednostima on je dorastao skoro svakom zadatku u radnoj svakodnevici. Od karoserije preko teretne površine pa sve do naprednog e-pogona: ovdje ćete pronaći sve važne brojke, dimenzije i podatke o snazi novog modela ID. Buzz Cargo.

Cijena od (uključujući PDV)
58.034
Cijena od (bez PDV-a)
46.428
Maksimalna snaga motora (kW)
150
kW
Maksimalna snaga motora (KS)
204
KS
30 - minutna snaga motora (kW)
70
kW
30 - minutna snaga motora (PS)
95
KS
Potrošnja
20,7
kWh/100 km
CO₂-emisije
0
g/km
Vučno opterećenje
(na 12% nagiba)
1.000
kg
Nosivost do
636
kg

Maks. doseg prema WLTP-u:7

oko 420 km

Vrijeme punjenja od 5 % do 80 %:8

oko 30 min.

Dimenzije, masa, opterećenje i sl.
tehnički podaci novog modela ID. Buzz Cargo

Dužina vozila u mm 4.712
Dužina vozila s kukom za vuču u mm 4.837
Širina vozila bez vanjskih zrcala u mm 1.985
Visina vozila u mm (H3) 1.932 – 1.953
Standardni međuosovinski razmak u mm 2.989
Maksimalni volumen utovara teretnog prostora u m³ 3,9 (1. red sjedala s pregradnom stijenkom)
Dužina podnice teretnog prostora u mm (L1) 2.208 (sa stražnjim poklopcem)

2.232 (s krilnim vratima)
Maksimalna utovarna širina u mm (B1, B2) 1.732 (maks. utovarna širina između kućišta kotača: 1.230)
Maksimalna utovarna visina u mm (H4) 1.257
Visina utovarnog ruba u mm (H2) 623
Maksimalno korisno opterećenje u kg 570 – 516
Maksimalno opterećenje prikolice u kg 1.000 (kočeno, pri usponu od 12 %)

750 (nekočeno)
Minimalni promjer zaokreta u m 11,09
Masa praznog vozila u kg 2.353 uključujući vozača¹

E-pogon: visokom tehnologijom u budućnost

Prikladan za svakodnevicu, dinamičan i uz isporuku neutralnu u pogledu emisija CO₂²: moderan e-pogon modela ID. Buzz Cargo postavlja nova mjerila za Volkswagen gospodarska vozila. E-motor koji je kompaktno ugrađen u stražnjem dijelu vozila daje snagu od maksimalno 150 kW. Baterija s neto sadržajem energije od 77 kWh jamči da ćete se modelom ID. Buzz Cargo moći odvesti oko 420 kilometara³ bez naknadnog punjenja baterije. Zahvaljujući impresivnim karakteristikama inovativni visokotehnološki pogon novog modela ID. Buzz Cargo svladat će gotovo sve izazove poslovne svakodnevice.

Baterija

Brzo punjenje, velik doseg i pametna rješenja za punjenje omogućuju visoku razinu prikladnosti za svakodnevicu u komercijalne svrhe: litij-ionska visokonaponska baterija u podnici novog modela ID. Buzz Cargo donosi neto sadržaj energije od 77 kWh (bruto: 82 kWh). Tako ćete prijeći oko 420 kilometara³, a da pritom nećete morati tražiti stanicu za punjenje. Snaga kod uobičajenog punjenja (AC), npr. na wallboxima kao što je ID. Charger⁴, iznosi maksimalno 11 kW. Kod brzog punjenja (DC) maksimalna snaga punjenja iznosi do 170 kW. Kako bi postupak punjenja bio još lakši, zahvaljujući Plug & Charge tehnologiji⁵ ubuduće ćete morati samo utaknuti kabel za punjenje i vaše će se vozilo puniti. Kod ove tehnologije vaši će se podaci za autorizaciju pohraniti u automobilu. Nakon toga će stanica za punjenje automatski prepoznati tko ste - što je veliki plus u pogledu komfora. Ova će se tehnologija postupno uvoditi putem norme certificirane u skladu s ISO standardima kako biste u budućnosti mogli upotrebljavati sve više Plug & Charge⁵ stanica za punjenje.

Više o visokonaponskoj bateriji

Elektromotor

Dinamično kroz radnu svakodnevicu: inovativni e-motor novog modela ID. Buzz Cargo oduševljava maksimalnom snagom od 150 kW. Ugrađen je vrlo kompaktno u stražnjoj osovini i pogoni je. Uz najveću brzinu od 145 km/h ID. Buzz Cargo spreman je za gotovo sve zadatke moderne komercijalne mobilnosti. Njegov snažni e-pogon bez ikakvih poteškoća omogućava opterećenja prikolice do 1.000 kg na opcijski dostupnom mehanizmu za vuču. S odmah raspoloživim okretnim momentom od 310 Nm pretvara ID. Buzz Cargo u vrlo dinamično vozilo koje objedinjuje agilnost i okretnost: zahvaljujući malom promjeru zaokreta od samo 11,09 metar novim modelom ID. Buzz Cargo odlično ćete manevrirati i uskim ulicama u velegradu.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim