Izbornik
Zatvoriti izbornik

Naručite ga već sada: novi ID. Buzz Cargo

Potpuno električni, potpuno umrežen i potpuno novoosmišljen.

Potpuno električni, potpuno umrežen i potpuno novoosmišljen.

Naručite ga već sada: novi ID. Buzz Cargo

Potpuno električni, potpuno umrežen i potpuno novoosmišljen.

Cijena od (uključujući PDV)
58.034
Cijena od (bez PDV-a)
46.428
Maksimalna snaga motora (kW)
150
kW
Maksimalna snaga motora (KS)
204
KS
30 - minutna snaga motora (kW)
70
kW
30 - minutna snaga motora (PS)
95
KS
Potrošnja
20,7
kWh/100 km
CO₂-emisije
0
g/km
Vučno opterećenje
(na 12% nagiba)
1.000
kg
Nosivost do
636
kg

Maks. doseg prema WLTP-u:7

oko 420 km

Vrijeme punjenja od 5 % do 80 %:8

oko 30 min.

ID. Buzz Cargo: komercijalna mobilnost nove dimenzije

Koji su vaši zahtjevi u pogledu modernog transportera za komercijalne svrhe? Električni pogon, dovoljno velik kapacitet teretnog prostora i istovremeno prikladan za duge dionice: sve to nudi novi ID. Buzz Cargo. A zahvaljujući modernom umreženju, digitalnim sustavima i brojnim inteligentnim značajkama on nudi čak i više od toga. S inovativnim modelom ID. Buzz Cargo donosimo novu generaciju komercijalne mobilnosti na cestu. Vizualno inspiriran prvim Bullijem, novi je ID. Buzz Cargo prvi potpuno električni transporter marke Volkswagen. Rezultat: snažno i održivo gospodarsko vozilo koje će svladati gotovo sve izazove vaše radne svakodnevice.

Okretan, varijabilan i prostran: novi ID. Buzz Cargo

Novi ID. Buzz Cargo objedinjuje velik kapacitet utovara i veliku okretnost: njegov mali promjer zaokreta od samo 11,09 metara dobro će vam doći prvenstveno pri upotrebi na uskim cestama velegrada. Zahvaljujući modernom dizajnu teretnog prostora novi ID. Buzz Cargo oduševljava prostorom za dvije poprečno natovarene euro palete i velikim volumenom utovara od čak 3,9 kubičnih metara¹. Zahvaljujući pametno osmišljenom konceptu pretinaca za odlaganje u cockpitu možete uredno i sigurno odložiti gotovo sve predmete radne svakodnevice - od radnih rukavica pa sve do stolarskog metra. K tomu su zahvaljujući snažnom e-pogonu bez problema moguća opterećenja prikolice do 1000 kg na opcijskom mehanizmu za vuču. Tako je novi ID. Buzz Cargo dorastao gotovo svim izazovima moderne komercijalne mobilnosti.

Veća održivost za modernu komercijalnu mobilnost

Novi, potpuno električni ID. Buzz Cargo nudi modernu komercijalnu mobilnost - čak i kada morate prijeći duže dionice. Uz isporuku neutralnu u pogledu emisija CO₂², modelom ID. Buzz Cargo odvest ćete se oko 420 kilometara³ bez punjenja baterije. Zahvaljujući Plug & Charge tehnologiji⁴ na putu ćete ubuduće morati samo utaknuti kabel za punjenje i vaše će se vozilo puniti. Osim toga, zahvaljujući e-pogonu s modelom ID. Buzz Cargo moći ćete pristupiti ekološkim zonama u centru grada, koje bi mogle biti ograničene za vozila s motorom na izgaranje. Tako će novi ID. Buzz Cargo učiniti vašu mobilnost još fleksibilnijom.

Tehnologija budućnosti: već danas u modelu ID. Buzz Cargo

Novi ID. Buzz Cargo pruža vam podršku u radnoj svakodnevici svojim brojnim digitalnim značajkama i revolucionarnom tehnologijom. Po želji opremljen s više od 30 sustava potpora i s dobrom vidljivošću zahvaljujući opcijskim matrix LED glavnim svjetlima: novi ID. Buzz Cargo nudi visoku razinu komfora i kvalitete. On je istovremeno uvijek povezan zahvaljujući integriranoj SIM kartici. Tako ćete digitalne funkcije modela ID. Buzz Cargo praktično aktualizirati pritiskom na gumb zahvaljujući bežičnim updateima⁵ preko usluge We Connect⁶.

Dobre stvari počinju osmijehom

Istaknuta snaga

ID. Buzz Cargo pobjednik u izboru za "International Van Of The Year 2023"

Prva nagrada još prije uvođenja na tržište: novi ID. Buzz Cargo dobio je renomiranu nagradu branše "International Van Of The Year 2023" (IVOTY). Vozilo razvijeno isključivo za transport na baterijski pogon, koje se kupcima isporučuje neutralno u pogledu emisija CO₂², uvjerilo je neovisan IVOTY žiri sastavljen od 24 međunarodna novinara koji se bave gospodarskim vozilima. 

Carsten Intra, predsjednik uprave marke Volkswagen gospodarska vozila, primio je nagradu na večeri otvaranja "Stars Of The Year" u organizaciji njemačke automobilske udruge VDA u sklopu sajma IAA TRANSPORTATION u Hannoveru: "Izuzetno smo sretni i ponosni na ovu važnu nagradu dodijeljenu modelu ID. Buzz Cargo. Veliko "hvala" IVOTY žiriju i svim zaposlenicama i zaposlenicima marke Volkswagen gospodarska vozila koji su dali svoj doprinos da ID. Buzz Cargo postane najbolji transporter svoje klase." Jarlath Sweeney, koji je u ime žirija dodijelio atraktivnu nagradu kao predsjednik organizacije IVOTY, čestitao je: "Ne događa se često da se pojavi jedan potpuno novi koncept vozila i da odmah počne plijeniti pažnju na tržištu. Čestitke razvojnom timu marke Volkswagen gospodarska vozila na ovom jedinstvenom vozilu."

Izvor: "Logistra", izdanje 9.-10./2022.

ID. Buzz Cargo: 
prava komercijalna
e-mobilnost

Tvrtka Miele ukazala je svoje povjerenje modelu ID. Buzz Cargo

Ekološki osviještena tehnička služba

Suradnja dviju jakih marki: Miele i Volkswagen gospodarska vozila veže dugogodišnje partnerstvo još od 1950-ih. To se partnerstvo sada nastavlja s individualnim preinakama na novom, potpuno električnom modelu ID. Buzz Cargo. Odmah pri uvođenju modela ID. Buzz Cargo na tržište tvrtka Miele je kao jedno od prvih poduzeća počela koristiti inovativni električni transporter kako bi elektrificirala svoju servisnu flotu.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim