Izbornik
Zatvoriti izbornik

Novi ID. Buzz Cargo Snažna rješenja za vašu branšu

Novi ID. Buzz Cargo Snažna rješenja za vašu branšu

Velik kapacitet utovara, najsuvremenija tehnologija i svestrana primjena: novi ID. Buzz Cargo prikladan je za gotovo sve branše. Budući da vaš posao nije kao i bilo koji drugi, naši odabrani proizvođači nadgradnji prilagodit će ID. Buzz Cargo vašim individualnim potrebama. 

Pomno osmišljen do posljednjeg detalja: za uspješno svakodnevno poslovanje

Efikasan teretni prostor: mnogo prostora za velike radne naloge

Stane više unutra nego što mislite: dvije poprečno natovarene euro palete pronaći će sasvim dovoljno mjesta u teretnom prostoru novog modela ID. Buzz Cargo. S volumenom utovara od čak 3,9 kubičnih metara¹, korisnim opterećenjem od 570 kg i maksimalnom dužinom utovara od 2,2 metra prikladan je i za težak i glomazan teret. Pritom njegova izdržljiva podna obloga od aluminijskog rebrastog lima čini čvrstu podlogu za stajanje. Elementi za osiguranje tereta u prtljažniku modernizirani su zahvaljujući visokoj pregradnoj stijenci i opcijskim vodilicama za vezanje tereta. Praktična: pregradna se stijenka po želji može opremiti otvorom za prijevoz dugih predmeta, čime se povećava maksimalna dužina utovara za dodatnih 45 cm.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim