Izbornik
Zatvoriti izbornik

Novi ID. Buzz Cargo Oprema i paketi

Novi ID. Buzz Cargo Oprema i paketi

Najvažniji trendovi održive komercijalne mobilnosti obuhvaćeni su u novom modelu ID. Buzz Cargo: električna mobilnost, prikladnost za duge dionice i velik kapacitet utovara. K tomu dolazi i inteligentno umreženje sustava potpora i informacijskih sustava s bežičnim updateima¹ za softver. Sve to čini ID. Buzz Cargo iznimno svestranim i fleksibilnim transporterom. Za još veći opseg funkcija i komfor na raspolaganju vam stoje brojne dodatne funkcije pa sve do paketa kompletne opreme. Ovdje ćete vidjeti što je sve moguće.

Emocionalan dizajn za modernu komercijalnu mobilnost

Kratki prevjesi, velik međuosovinski razmak i po želji u stilskim vanjskim bojama: sa svojim jedinstvenim linijama novi je ID. Buzz Cargo po pitanju dizajna pronašao svoj uzor u prvom Bulliju. Iz njega je s jedne strane proizašao praktičan transporter, a s druge strane značajna inovacija ekspresivnog dizajna i iznimne funkcionalnosti. Iako služi kao namjensko gospodarsko vozilo, ID. Buzz Cargo ipak budi brojne emocije, na primjer svojim karakterističnim "osmijehom" ili glavnim svjetlima s ljudskom notom. Karoserija oduševljava svojim kompaktnim proporcijama, uz maksimalnu iskorištenost prostora i praktičan promjer zaokreta od samo 11,09 metara. Naravno, izgled modela ID. Buzz Cargo možete prilagoditi svojim preferencijama. Za to vam između ostaloga na raspolaganju stoje brojne vanjske boje, novi kotači i inovativna tehnologija svjetala.

Vanjske boje

Ovdje u igru ulaze boje

Odaberite svoju omiljenu boju: novi ID. Buzz Cargo dostupan je bez nadoplate s uni vanjskom Candy bijelom bojom i opcijski u još sedam varijanta boje: u pet metalik nijansi Limonen žute, Energetic narančaste, Bay Leaf zelene, Mono srebrne i Starlight plave boje, u vanjskoj Deep crnoj boji s bisernim efektom te s lakiranjem u dvije boje. Kod posljednje navedene opcije gornji dio s krovom i prednji poklopac u obliku slova V izvedeni su u Candy bijeloj boji, dok su površine ispod okolne karakterne linije izvedene u Starlight plavoj boji.

Pokreni konfigurator

Kotači

Sve se vrti oko vas

Robustan, snažan ili dinamičan? Osim boje važnu ulogu za vanjski dizajn ima također izbor kotača. Ovisno o kombinaciji naglasit ćete potpuno individualan karakter svog modela ID. Buzz Cargo i zaokružiti njegov uspješan nastup. Odaberite svoje favorite u izboru od 18" čeličnih kotača s ukrasnim poklopcima te 19" i 20" kotača od lakog metala.

Pokreni konfigurator

Dizajn svjetala

Vidjeti bolje i biti bolje viđen

U novom modelu ID. Buzz Cargo ugrađena su isključivo LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla. Stoga će vam on uvijek donijeti istaknute značajke u radnu svakodnevicu. Tako će vas na primjer ID. Buzz Cargo pozdraviti simpatičnim treptajem svojih opcijskih IQ. Light - matrix LED glavnih svjetala² čim se približite svojim ključem vozila³. Dodatna značajka: opcijska IQ. Light - matrix LED glavna svjetla² reagiraju uz predviđanje situacija u prometu. U kombinaciji sa sustavom Dynamic Light Assist² ona će dinamično uključivati i isključivati duga svjetla tijekom noćnih vožnji i osvijetliti zavoje prije no što u njih uđete⁴. A ako u mraku izađete iz vozila ili krenete prema njemu, komforna "Coming & Leaving Home funkcija" pomoći će vam tako što će glavna svjetla i projekcija svjetla osvijetliti put.

Pokreni konfigurator

Vrata

Komforan utovar i istovar

Novi ID. Buzz Cargo otvara vam sva vrata - a stražnji se poklopac po želji otvara čak i automatski. Njega možete otključati dok su vam ključevi u džepu i otvoriti ga pokretom stopala. To je posebno praktično kada punih ruku stojite ispred vozila i želite pospremiti alat ili materijal u teretni prostor. Preduvjet za to je funkcija "Easy Open & Close"⁵ u kombinaciji s električnim stražnjim poklopcem⁵. Alternativno, pristup teretnom prostoru pružaju opcijska stražnja krilna vrata s lakim otvaranjem ustranu radi ugodnijeg utovara glomaznih predmeta. K tomu će druga, opcijska klizna vrata na vozačevoj strani učiniti utovar i istovar također udobnijim i fleksibilnijim. Osim toga, sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa Keyless Advanced⁶ otključat će sva vrata i opcijski dostupna električna klizna vrata čim se svojim ključem približite modelu ID. Buzz Cargo.

Pokreni konfigurator

Sklopivi mehanizam za vuču

Izvlači se pritiskom na gumb

S opcijskim mehanizmom za vuču⁷ novi će ID. Buzz Cargo podnijeti opterećenja prikolice od čak 1000 kg. Okrugla kuka za vuču⁷ otključava se praktično preko prekidača u teretnom prostoru i izvlači se električno. Kuku za vuču⁷ morate samo lagano pritisnuti rukom ili nogom prema gore i pustiti je da se uklopi. I uvlačenje se odvija djelomično automatski. Pritisnite opet prekidač, a kuka⁷ će se deblokirati i električno sklopiti prema dolje. Potom je treba samo rukom ili nogom zakrenuti ispod stražnjeg dijela vozila.

Pokreni konfigurator

Moderna unutrašnjost: spoj funkcionalnosti i održivosti

Unutarnje vrijednosti su te koje novi ID. Buzz Cargo čine jednim od naših najrevolucionarnijih modela - a istovremeno i pravim i neumornim radnikom. Naime, svojim inovativnim konceptom teretnog prostora on postavlja nova mjerila i k tomu je opremljen najsuvremenijom tehnologijom. Rezultat: digitalni, snažni i funkcionalni električni transporter s velikim volumenom utovara. Pametni detalji poput praktičnog koncepta pretinaca za odlaganje u cockpitu te opcijski mobilni ID. Buzz Box Cargo također će se pobrinuti za to da vozilom dostavite sve što treba. 

Teretni prostor

Dobro osmišljen: pregršt prostora na maloj površini

Tko želi puno toga obaviti, mora također moći štošta prevoziti. Zahvaljujući modernoj MEB platformi novi ID. Buzz Cargo nudi maksimalni teretni prostor na maloj osnovnoj površini. Tako će dvije poprečno natovarene euro palete pronaći dovoljno mjesta na robusnoj podnici teretnog prostora od aluminijskog rebrastog lima. U kombinaciji s ogromnim volumenom utovara od čak 3,9 kubičnih metara⁸, velikim korisnim opterećenjem od 570 kg i maksimalnom dužinom utovara od 2,2 metra ID. Buzz Cargo spreman je i za težak i glomazan teret. Opcijske vodilice za vezanje tereta na bočnim stranicama i pregradna stijenka pobrinut će se za stabilnost tijekom transporta, primjerice u kombinaciji sa zateznim pojasevima. Praktična: fiksna pregradna stijenka između vozačeve kabine i teretnog prostora može se opcijski opremiti otvorom za prijevoz dugih predmeta, koji povećava maksimalnu dužinu utovara za dodatnih 45 cm.

Pokreni konfigurator

Vozačevo radno mjesto

Svladajte glatko radnu svakodnevicu: sa savršeno organiziranim cockpitom

Praktičan i izdržljiv: ispred putnika u vozilu smješten je cockpit koji je specijalno optimiziran za komercijalnu upotrebu. Na serijskoj suvozačevoj klupi s dva sjedala povest ćete cijeli svoj tim i bit ćete dobro organizirani na putu zahvaljujući pametnom konceptu pretinaca za odlaganje. Rukavice, otpremnice ili stolarski metar, boce s pićem, šalice kave ili kutija za užinu: za gotovo sve ćete pronaći mogućnost pohrane, primjerice u pretincu na gornjoj strani instrumentne ploče ili u odgovarajućem pretincu za mobilni telefon. Ovdje se preko USB-C kabela mogu priključiti svi uobičajeni smartphone uređaji na infotainment sustav te se po želji mogu induktivno puniti. Osim toga, 12-V utičnica, dodatni opcijski USB-C otvori te po želji dostupna 230-V utičnica omogućavaju praktično napajanje dodatnih krajnjih uređaja.

Pokreni konfigurator

ID. Buzz Cargo Box

Mobilni prostor za odlaganje na putu: ured koji vam je uvijek pri ruci

Nikad lakše održavanje urednosti s opcijski dostupnim spremnikom ID. Buzz Box Cargo⁷: središnja konzola koja se može izvaditi praktična je značajka za opcijski dostupna pojedinačna sjedala⁷ u vozačevoj kabini. Naime, tu možete brzo i učinkovito spremiti važne radne i svakodnevne potrepštine. Kutija za odlaganje⁷ futurističkog dizajna ne nudi samo mjesto za napitke, kemijske olovke i sl., već ona raspolaže i prostranim gornjim pretincem kako biste primjerice pospremili manja i srednje velika prijenosna računala, mape ili podložne ploče. Tako će vam ured uvijek biti nadohvat ruke. Mobilni i fleksibilni: ID. Buzz Box Cargo⁷ predstavlja pametno rješenje za pohranu na putovanju.

Pokreni konfigurator

Inovativna tehnologija: povezivost i infotainment

Digitalni, potpuno umrežen i s mogućnošću povezivanja na internet: u novom modelu ID. Buzz Cargo primijenjene su neke od naših najnaprednijih tehnologija. Uz individualno prilagodljiv Digital Cockpit i velik dodirni zaslon infotainment sustava, s kojega možete upravljati brojnim funkcijama vozila, ovaj električni transporter nudi još mnoge druge inovacije: primjerice lokalna upozorenja na opasnosti zahvaljujući Car2X tehnologiji, praktično aktualiziranje softvera zahvaljujući bežičnim updateima¹ preko usluge We Connect i po želji najnoviju verziju sustava Travel Assist sa zbirnim podacima⁹.

Digital Cockpit

Serijski u svakom modelu ID. Buzz Cargo

Na vozačevom sjedalu očekuje vas napredna tehnologija na visokoj razini. Ovdje će vam pogled odmah pasti na digitalne instrumente ID. zaslona veličine 13,46 cm (5,3") iza trokrakog kola upravljača - i naravno na dodirni zaslon infotainment sustava veličine 25,4 cm (10"). Digitalni kombinirani instrument može se brzo prilagoditi vašem osobnom ukusu, a usto će vam pružiti brojne korisne informacije. A najvažnije informacije mogu se prikazati i na ID. zaslonu.

Pokreni konfigurator

Radiouređaj i navigacija

Moderan infotainment i potpuna umreženost

Sve u vidnom polju: preko kvalitetne površine samostojećeg dodirnog zaslona u boji veličine 25,4 cm (10") rukovat ćete brojnim funkcijama novog modela ID. Buzz, na primjer radiouređajem DAB+, sustavom Climatronic ili opcijskim navigacijskim sustavom. Redoviti bežični updatei preko usluge We Connect¹⁰ ažurirat će softver sustava, a po želji zahvaljujući usluzi App-Connect u vozilo stižu razne aplikacije za smartphone i sadržaji poput glazbe, audio knjiga ili obavijesti putem sučelja Apple CarPlay ili Android Auto. Pritom će se tri serijska zvučnika pobrinuti za odličan doživljaj zvuka.

Pokreni konfigurator

Višenamjensko kolo upravljača

Za rukovanje bez odvraćanja pozornosti

Kako bi vam ruke tijekom vožnje ostale na upravljaču: opcijsko višenamjensko kolo upravljača od umjetne kože oduševit će vas visokom razinom udobnosti pri rukovanju i ugodnom haptikom. Preko tipki ćete između ostaloga aktivirati radiouređaj DAB+, opcijski navigacijski sustav, svoj smartphone ili sustav za ograničenje brzine. Osim toga, pomoću višenamjenskog kola upravljača moći ćete individualno prilagoditi Digital Cockpit, a zahvaljujući opcijskom grijanju kola upravljača ruke će vam uvijek biti tople tijekom zime.

Pokreni konfigurator

Rukovanje govornim naredbama

Jednostavno recite što želite

Vaš ID. Buzz Cargo razumjet će vas: pomoću rukovanja govornim naredbama⁷ po želji ćete praktično govorom upravljati radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom¹¹, klima-uređajem i drugim funkcijama vozila. Obratite se potpori za govorne naredbe⁷ s "Bok ID." i glasno recite što želite, a ID. Buzz Cargo pobrinut će se za sve ostalo, dok ćete vi zadržati pregled nad najvažnijom stvari: kolnikom. Začudit ćete se kako vas novi ID. Buzz dobro razumije. Moguće su čak i slobodne formulacije te kolokvijalni izrazi, dakle više nisu potrebne ustaljene govorne naredbe.

Pokreni konfigurator

Bežični updatei

Updatei softvera povećavaju funkcionalnost digitalnih sustava u vašem modelu ID. Buzz Cargo. Oni se mogu redovito aktualizirati i optimizirati zahvaljujući bežičnim updateima¹ preko usluge We Connect¹¹. Bez odlaska u servisnu radionicu - i sasvim jednostavno: bežični updatei¹ skidaju se u pozadini tijekom vožnje preko mobilne veze vašeg modela ID. Buzz Cargo. Čim neki update postane raspoloživ, pojavit će se odgovarajuća napomena u infotainment sustavu koji će vas voditi kroz pojedine korake sve do instalacije. Dok je vaš ID. Buzz Cargo parkiran - npr. tijekom noći - izvršit će se konačna instalacija i već pri sljedećem pokretanju vozila uživat ćete u aktualiziranim i poboljšanim funkcijama. Tako ćete uvijek ostati ažurirani te ćete moći profitirati od naših najmodernijih digitalnih inovacija i nakon kupnje svog modela ID. Buzz Cargo.

Car2X

Vozila koja u cestovnom prometu međusobno komuniciraju mogu se pobrinuti za manje zastoja i upozoriti na lokalna opasna mjesta. Car2X tehnologija znatno povećava radijus senzora vozila tako što u izračun cijele trenutačne situacije također integrira informacije od drugih sudionika u prometu te informacije o infrastrukturi. Primjenom pametnog softvera i elektronike sigurnost se može povećati. Jedan od primjera je i usluga "Lokalnih upozorenja". ID. modeli međusobno komuniciraju u milisekundama u okruženju od čak 800 metara. Zahvaljujući brojnim senzorima e-automobili rano prepoznaju moguće opasnosti, npr. zastoj iza zavoja - i automatski putem Wi-Fi radiosignala⁴ upozoravaju druge sudionike u prometu koji se nalaze u njihovoj blizini.

Sustavi potpora

Po želji s više od 30 sustava potpora za vozača i s mogućnošću komuniciranja s drugim vozilima, ID. Buzz Cargo već je danas spreman za komercijalnu mobilnost budućnosti. Vozilo je uvijek opremljeno lokalnim upozorenjima na opasnost (Car2X), potporom kočenja u nuždi Front Assist sa sustavom prepoznavanja pješaka i biciklista te pomoći pri parkiranju u prednjem i stražnjem dijelu vozila, koja će vam olakšati manevriranje. Osim toga, tu su brojni drugi pametni pomagači kao dodatne funkcije, primjerice opcijski Park Assist Plus s funkcijom memorije¹², koji omogućava izvođenje "uvježbanog" postupka parkiranja, ili najnovija verzija sustava Travel Assist sa zbirnim podacima¹³, koji omogućava djelomično automatiziranu vožnju kroz cijeli raspon brzina. Sustav između ostaloga može umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku, paziti na razmak od vozila ispred i održavati namještenu najveću brzinu¹³. Tako ćete s modelom ID. Buzz Cargo još udobnije podnijeti radnu svakodnevicu.

Ovi paketi pružit će vam još više

Priuštite sebi i svom timu nešto posebno: atraktivnim paketima možete povećati vrijednost opsežne serijske opreme novog modela ID. Buzz Cargo, a možete je također personalizirati. IQ. Light - matrix LED glavna svjetla², automatska regulacija razmaka¹⁴ i potpora pri promjeni voznog traka¹⁵. Ambijentalno osvjetljenje izvana¹⁶, kamera za vožnju unatrag¹⁷ i potpora pri parkiranju¹⁸ - gotovo sve je moguće. U pametnim paketima objedinjene su korisne funkcije, a postupak naručivanja je jednostavniji. Tako ćete u radnoj svakodnevici profitirati od još veće razine udobnosti, funkcionalnosti i dodatnih pametnih pomagača.

Pokreni konfigurator

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim