Sustavi grijanja

Uvijek najugodnija temperatura

Kada rano ujutro morate krenuti na put ili se nakon dugog dana umorni vraćate prema automobilu - toplom i ugrijanom automobilu ne veselimo se samo kada je vani snijeg i mraz. 

U Caravelle 6.1 različiti sustavi grijanja osiguravaju ugodnu temperaturu.

Grijanje zraka u mirovanju

Zagrijavanje pritiskom na tipku: Grijanje zraka u mirovanju radi neovisno o sustavu grijanja i ventilacije i može se njime upravljati i putem središnje upravljačke ploče i putem daljinskog upravljanja. Dodatno grijanje vode je dostupno na zahtjev.

Grijanje vjetrobranskog stakla (nije prikazano)

Grijač vjetrobranskog stakla brzo pruža jasan pogled po vlažnom i hladnom vremenu. Grijaći elementi integrirani su u okno.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caravelle 6.1

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim