Izbornik
Zatvoriti izbornik

T6.1 modeli

Original

Original: "Bulli" je već više od 70 godina optimalan suputnik za najrazličitije zahtjeve u poslovnoj i privatnoj svakodnevici. A sada je dobio svog nasljednika: T6.1.

Najnovija verzija ikone Transporter 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Najnovija verzija ikone Multivan 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Multivan 6.1 čeka vas s mnoštvom naprednih rješenja i inovativnih tehnologija za vašu udobnost u vožnji. Robusni i prostrani Multivan 6.1 svestrano je vozilo za sve čiji je život u konstantnom pokretu.

Najnovija verzija ikone California 6.1

Zaspati pod zvjezdanim nebom i budutu se uz šum mora. Istražiti strane zemlje i unatoč tomu se svugdje osjećati kao doma: California 6.1 je simbol slobode.
Svojim udobnim interijerom i promišljenim detaljima svako putovanje čini nezaboravnom avanturom. Uživajte u svojoj neovisnosti i putujte gdje god želite. Uz sve što trebate.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim