Menü schließen

T6.1 modeli

 

Original

Original: "Bulli" je već više od 70 godina optimalan suputnik za najrazličitije zahtjeve u poslovnoj i privatnoj svakodnevici. A sada je dobio svog nasljednika: T6.1.

Najnovija verzija ikone Transporter 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Najnovija verzija ikone Multivan 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Multivan 6.1 čeka vas s mnoštvom naprednih rješenja i inovativnih tehnologija za vašu udobnost u vožnji. Robusni i prostrani Multivan 6.1 svestrano je vozilo za sve čiji je život u konstantnom pokretu.

Najnovija verzija ikone California 6.1

Zaspati pod zvjezdanim nebom i budutu se uz šum mora. Istražiti strane zemlje i unatoč tomu se svugdje osjećati kao doma: California 6.1 je simbol slobode.
Svojim udobnim interijerom i promišljenim detaljima svako putovanje čini nezaboravnom avanturom. Uživajte u svojoj neovisnosti i putujte gdje god želite. Uz sve što trebate.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team