Utovarni prostor

Spreman za utovar

Želite koristiti utovarni prostor kao mobilnu radionicu? Crafter furgon je stvoren za to. Naime, jedino je vozilo u svojoj klasi kod kojeg su serijski dostupne karoserijske pripreme za police. Osim toga, možete si prema željama opremiti unutrašnjost utovarnog prostora: 

  • Drveni pod
  • Univerzalni pod
  • Particija bez prozora
  • Particija s prozorom i zaštitnim šipkama
  • bočne obloge do pola visine
  • bočne obloge šperploče do visine krova
  • LED osvjetljenje utovarnog prostora
  • Stražnja krilna vrata

Drveni pod (nije prikazano)1

Vaš teret je optimalno postavljen na drvenom podu debljine 10 mm. Uz to je posebno stabilan i izdržljiv.

Univerzalni pod

Univerzalni pod čini idealnu pripremu za montažu sustava ormara različitih proizvođača. Posebni adapteri u otvorima u podnoj oblozi omogućuju fleksibilnu montažu i demontažu dogradnih dijelova ormara.

Pregradni zid bez prozora

Pregradni zid je prema DIN 75410-3 potpuno zatvoren. Krovna polica iznad kabine dostupna je na zahtjev kod visokog krova. Standardni su na super visokom krovu.

Pregradni zid s prozorom i zaštitnom rešetkom

Pregradni zid s prozorom i zaštitnom rešetkom dostupan je u dvije varijante: zatvoreni pregradni zid s prozorom ili fleksibilni klizni prozor. U oba je slučaja prozor u koso postavljen. Kao rezultat toga, u vidnom polju vozača nema refleksije. Rešetka štiti vjetrobransko staklo, vozača i suvozača, primjerice u slučaju naglog kočenja.

Bočne obloge do pola visine, izrađene od plastične šuplje ploče

Oblaganje tovarnog prostora plastičnim limovima s dva zida posebno je robusno. Instalirani su od poda do polovice visine i posebno se lako čiste.

Bočne obloge od šperploče, do visine krova 

Bočne obloge do visine krova od šperploče i debljine 5 mm, posebno otporne na udarce savršene su za zaštitu bočnih strana.

LED osvjetljenje utovarnog prostora

Četiri LED svjetla podjednako osvjetljuju cijeli utovarni prostor. 

Stražnja krilna vrata

Dvoja stražnja krilna vrata nude kut otvaranja do 180 °. Na zahtjev, može se produžiti i do 270 °.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim