Sustavi grijanja

Topla zima

Čistite vozačevo prednje staklo na minusu ispred doma? Smrzavate se u vozačevoj kabini nakon vremena provedenog na terenu? S našim sustavima grijanja čak i tijekom najhladnijih mjeseca ostaje toplo i ugodno. 

Grijanje zraka s mogućnošću programiranja

Grijanje zraka pogonjeno na gorivo grije zrak koji ulazi kroz otvore za zrak direktno u vozačevu kabinu. Prema želji je dostupan daljinski upravljač za pokretanje grijača. 

Elektronski regulirano grijanje

Elektronski regulirano grijanje omogućava precizno podešavanje temperature u unutrašnjosti vašeg vozila. 

 

Zimski paket

Zimski paket uključuje grijač, veći spremnik vode za pranje s indikatorom razine, grijane mlaznice za pranje vjetrobranskog stakla i grijač vjetrobranskog stakla.

 

Pomoćni grijač na gorivo

Sustav na pogonsko gorivo podržava grijanje na vozilu dok motor radi.

 

Dodatni grijač vode s pomoćnim programiranjem grijanja

Dodatni bojler s pomoćnim programiranjem grijača podržava grijanje na vozilu tijekom rada motora. Programira se i može zagrijati vaše vozilo do 60 minuta.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim