Osiguranje tereta

Savršeno na svom mjestu - bez pomicanja

Crafter ima puno prostora za materijale, alate, pakete i mnoge druge stvari koje su vam potrebne tijekom radnog dana. Uz to, nudi gotovo isto toliko pametnih opcija za osiguranje tog tereta. Na ovaj način teret stiže na vaše odredište u savršenom stanju. Ova rješenja su vam dostupna:

  • Konopac za vezanje tereta
  • Unutarnji krovni nosači
  • Paket prozora

Šine za pričvršćivanje tereta

Za optimalno pričvršćivanje tereta, možete dobiti robusne metalne šine za bočne zidove, pregradu, krovni okvir i univerzalni pod.

Unutarnji krovni nosači

Unutarnji krovni nosač omogućuje vam jednostavno skladištenje robe. Oba nosača možete smjestiti u vozilu i prilagoditi ih duljini robe. Ne treba vam trenutno? Jednostavno uklonite nosače.

Paket prozora (nije prikazano)

S paketom prozora možete prilagoditi svoj Crafter svojim potrebama - sve do potpuno ostakljenog furgona. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim