Mobilne online usluge

Potpuno povezani – i informirani

Aktualne prometne informacije stižu putem interneta. Jednostavno vas preusmjerava na najbližu benzinsku crpku, a podsjeća vas i na predstojeći termin kod vašeg odabranog servisnog partnera. S mobilnim online uslugama iz Car-Neta ste više informirani i sigurniji na putu. 

Car-Net App-Connect

S uslugom Car-Net App-Connect odabrane aplikacije smartphonea možete preko USB sučelja prikazati na zaslonu radio ili navigacijskog sustava i njima rukovati tijekom vožnje. Na raspolaganju su sljedeće aplikacije: Shared Audio, My Guide, Call & Remind, Drive & Track. Osim toga postoje dodatne aplikacije naših partnera.

Car-Net Guide & Inform

Car-Net Guide & Inform su mobilne online usluge koje će vam pomoću aktualnih informacija s interneta pomoći da zaobiđete zastoje ili pronađete benzinske postaje, parkirališta i još puno toga. Na raspolaganju su sljedeće usluge: Vijesti, Moja posebna odredišta, Online uvoz odredišta, Online traženje posebnog odredišta, Online prometne informacije, Benzinske postaje, Parkirališta, Vrijeme.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim