Klimatizacijski uređaji

Dobra klima na putu

Kada se ljetne temperature na termometru popnu i preko 28 stupnjeva Celzijusevih, važno je da u svom vozilu imate klimatizacijski uređaj sa jednostavnom regulacijom. Jer s njom nećete samo spurititi temperaturu u vozačevoj kabini na ugodnu, nego i rahlađivati pretinac za rukavice. Tako će vam uvijek osvježavajuće piće biti pri ruci. Možete birati između ovih varijanti: 

Klimauređaj s elektronskom regulacijom

Opcijski dostupan klima uređaj osigurava preciznu regulaciju željene temperature.

Klimauređaj "Climatronic"

Prema želji dostupan klimauređaj "Climatronic" nudi dvo- ili tro-zonsku regulaciju temperature kod vozača, suvozača i u prtljažnom prostoru/prostoru za dodatne putnike. Automatska izmjena zraka, senzor kvalitete zraka, dodatni otvori i dodatno grijanje stvaraju ugodnu klimu.

Klima uređaj s elektroničkim upravljanjem i drugim isparivačem

Otvori opcionalno dostupnog klimatizacijskog sustava nalaze se iznad pregrade. Klimatizirano je skladište tereta za profesionalni prijevoz ljudi ili teret osjetljiv na temperaturu.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim