Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caddy Van

Spreman za sve što slijedi

Cijena od (uključujući PDV)
30.914
Cijena od (bez PDV-a)
24.732
Snaga motora (kW)
75 - 90
kW
Snaga motora (PS)
102 - 122
KS
Potrošnja goriva
5,6 - 7,7
l/100 km

100 % nov, no i dalje 100 % Caddy Van

Novo samopouzdanje: Caddy Van redizajniran je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije sustave potpora, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sustav (Innovision Cockpit) te online usluge. Međutim, Caddy Van i dalje ostaje pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan - a sada je još i više spreman na sve ono što vam život donosi. Caddy Van nudi i odličnu pogodnost - 100% odbitka PDV-a!

Caddy Van

Ako želite koristiti Caddy ne samo u privatne svrhe, već i za posao, najbolje je odabrati model Caddy Van. Robusna izvedba s 5 sjedećih mjesta impresionira svim značajkama koje su model Caddy učinile izvrsnim: izdržljivi materijali, visoka kvaliteta izrade i fleksibilna unutrašnjost. Novost su putnički prostor koji je iznutra potpuno obložen i zračni jastuci sa zavjesama za drugi red sjedala. To ne samo da čini Caddy Van ugodnijim, već ga čini još sigurnijim. Zahvaljujući novim modernim sustavima pomoći vozaču, u dobrim ste rukama na svim putovanjima. Uz visokokvalitetni Digital Cockpit doživjet ćete sveobuhvatni pregled i informativnu zabavu usmjerenu na budućnost pomoću mobilnih mrežnih usluga kojima se lako može pristupiti putem središnjeg Innovision Cockpit dodirnog zaslona.

 

Promjena označava napredak

Istaknute značajke - vanjski dizajn

Uz vrhunske proporcije i naglašene linije, Caddy Van ima snažan nastup i odiše iznimnom dinamikom.

  • LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla
  • Stakleni panoramski krov
  • Sustav za otključavanje i zaključavanje vozila bez ključa
  • Električna potpora za zatvaranje stražnjih podiznih vrata i kliznih vrata
  • Pregrada između prostora za putnike i prostora za prijevoz robe
  • N1 homologacija
Unutarnji prostor

Kvalitetno i udobno

Najbolja stvar u unutrašnjosti Caddy Van-a jest i ostaje njegova udobna fleksibilnost. Caddy Van također impresionira novim konceptom sjedenja: klupa s tri sjedala podijeljena je u dva dijela koja se mogu jednostavno i neovisno sklopiti ili ukloniti. To vam omogućuje stvaranje dodatnog prostora za vaš teret u bilo kojem trenutku. Krovna galerija i njen dobro osmišljen sustav arhiviranja osiguravaju vam da brzo imate na raspolaganju važne stvari. Siguran prijevoz tereta i putnika omogućuje pregradna mreža između teretnog i putničkog prostora. I uz sve ovo, Caddy Van je izdržljiv kao i uvijek.

Značajke udobnosti

Unosi lakoću u vaš svakodnevni život

Caddy Van čini čak i užurbane dane opuštenijim s mnogo malih, ugodnih detalja. Udobnost je zamjetna već pri samim vratima: sustav pokretanja i zaključavanja bez ključa Keyless Advanced i pomoći pri zatvaranju za klizna vrata čine ulazak posebno udobnim. Unutrašnjost ovog robusnog vozila s pet sjedala oduševljava potpuno obloženim putničkim prostorom. Drugi red sjedala se, povrh toga, može jednostavno i fleksibilno demontirati ili prenamijeniti tako da se lako može stvoriti prostor za prtljagu i robu. A zahvaljujući modernim LED glavnim svjetlima preglednost je zajamčena u sumrak i u mračnim uvjetima.

Caddy neprestano je povezan s internetom

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.