Cubic Telecom

Ostanite online i umrežite svoje Volkswagen Gospodarsko vozilo – ovako funkcionira

Kako biste koristili odabrane In-Car-Appove, streaming za web-radio i Wi-Fi hotspot, potrebna vam je dodatna količina podataka za fiksno ugrađenu eSIM karticu u vozilu. Nju možete jednostavno napuniti putem vanjskog pružatelja mobilnih usluga Cubic Telecom. Proizvođač Volkswagen Gospodarska vozila snosi troškove za sve ostale praktične We Connect usluge.

Ovo su prednosti podatkovnih paketa pružatelja mobilnih usluga Cubic:

 • Wi-Fi hotspot u vozilu - za vas i vaše suputnike i do osam mobilnih krajnjih uređaja
 • Slušanje web-radija i podcasta tijekom vožnje
 • Jednostavno ugovaranje podatkovnih paketa izravno u vozilu
 • Potpuna kontrola nad potrošnjom podatkovnog prometa i troškovima
 • Kupnja i korištenje količine podataka u brojnim europskim zemljama

Preduvjeti:

 • Vaše Volkswagen Gospodarsko vozilo opremljeno je eSIM karticom
 • Aktivna licencija za We Connect usluge za vaše vozilo
 • Registracija na portalu Cubic
 • Provedba identifikacijskog postupka Volkswagen Ident

Internet velike brzine na putovanju: na poklon dobivate 1 GB od pružatelja mobilnih usluga Cubic Telecom

Koristite We Connect Plus i želite unaprijediti svoje funkcije za zabavne sadržaje poput streaminga medija uz internet velike brzine? Onda nabavite odgovarajući podatkovni paket, u sklopu kojeg ćete kao novi kupac Cubic Telecoma na poklon dobiti 1 GB za streaming i surfanje. Do isteka zaliha.1

Cijene:

 • 2 GB za 30 dana: 6,95 €
 • 5 GB za 90 dana: 14,95 €
 • 25 GB za 365 dana: 72,00 €

Pomoću vašeg Volkswagen ID-ja i aktiviranih We Connect usluga za vaše vozilo možete se prijaviti na portal We Connect i odabrati točku izbornika "Podatkovni paketi & updateovi". Nakon toga ćete biti preusmjereni na našeg mobilnog operatera Cubic Telecom. Nakon uspješne registracije možete potpuno jednostavno ugovoriti podatkovne pakete i u svom vozilu te iskoristiti mogućnost online povezivanja.

Kao alternativu rješenju Cubic Telecoma kupac također može koristiti dijeljenje veze putem smartphonea.

Preduvjet je registracija na portalu "Cubic Telecom" za vozilo s aktivnom licencijom za We Connect Plus usluge i paketom usluga "Streaming & Internet", koji je dostupan samo za infotainment sustave Ready 2 Discover, Discover Media i Discover Pro; jedanput po vozilu bez prethodno ugovorenih podatkovnih paketa i bez mogućnosti prijenosa na druga vozila. Besplatna količina podataka od 1 GB može se aktivirati samo u roku od 12 mjeseci od primopredaje vozila i koristiti u razdoblju do tri mjeseca nakon aktivacije. Do isteka zaliha. Primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja Cubic Telecoma https://vw.cubictelecom.com/hr/termsAndConditions

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun, a za prijavu na We Connect Start vam trebaju korisničko ime i lozinka. Osim toga, s tvrtkom Volkswagen AG morate online zaključiti odvojeni ugovor za We Connect Start. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana vremena kako biste registrirali vozilo pomoću We Connect ID. aplikacije i koristili usluge aplikacije We Connect za cijelo vrijeme ugovorenog besplatnog vremena trajanja. Korištenje mobilnih online usluga aplikacije We Connect Start omogućava se preko integrirane internetske veze. S tim povezane troškove podataka koji su nastali u Europi snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže.
Za korištenje besplatne We Connect ID. aplikacije potreban vam je pametni telefon s odgovarajućim iOS ili android operativnim sustavom te SIM kartica s opcijom za podatke s postojećim ugovorom ili ugovorom s mobilnim operaterom koji se mora zaključiti između vas i pružatelja usluge mobilne telefonije. Dostupnost pojedinačnih usluga opisanih u paketima može se razlikovati od zemlje do zemlje. Usluge su dostupne za pojedinačno dogovoreno vrijeme trajanja ugovora i mogu tijekom vremena trajanja ugovora podlijegati promjenama u pogledu sadržaja. Detaljnije informacije možete dobiti na www.connect.volkswagen-we.com i kod odabranog ovlaštenog partnera Volkswagen Gospodarskih vozila. Informacije o tarifama za mobilnu telefoniju potražite kod svojeg mobilnog operatera.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Digitalne usluge i aplikacije

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim