Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Multivan

Veličanstven u šestoj generaciji. Već preko 65 godina Multivan je optimalan suputnik u svakodnevici i u slobodno vrijeme. Neće vas očarati samo iznimna prostranost i fleksibilno iskorišten prostor − kvalitetna unutrašnja oprema s najmodernijim infotainment sustavima i naprednim sustavima potpore za vozača te učinkoviti motori također će ispuniti svaki zahtjev.

Galerija fotografija

Doživite značajke Multivana iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Multivana iz različitih perspektiva.

Uđite i ugodno se osjećajte. Inteligentne mobilne online usluge, izuzetno kvalitetni infotainment sustavi te sustavi grijanja i klima-uređaji model Multivan pretvaraju u optimalnog suputnika u svakodnevici i u slobodno vrijeme.

Car-Net
Radio i navigacijski sustavi
Grijanje i klima-uređaji
Komforna krovna obloga
Komforna instrumentna ploča
Sjedala i višenamjenski stolić
Mobilno umrežen

Uvijek ostanite informirani i dok putujete.

Multivan se može opremiti brojnim mobilnim online uslugama. Umrežite ga s vašim smartphoneom i internetom i pristupite aktualnim prometnim obavijestima i aplikacijama.

Moderan Infotainment

Dođite do svog odredišta dobro informirani i zabavljeni.

Infotainment sustavi modela Multivan olakšat će vam dan te će vas impresionirati svojim intuitivnim rukovanjem, najboljim mogućnostima umreženja i dobrim zvukom.

Ugodan osjećaj

Uživajte u ugodnoj temperaturi unutrašnjosti.

Moderni klima-uređaji u tren oka će namjestiti temperaturu unutrašnjosti, a hladan zrak će osigurati i tijekom toplijih dana. Grijanje sjedala zajamčit će ugodan osjećaj tijekom hladnijih dana. A dobru vidljivost u svim vremenskim uvjetima nudi i grijanje vjetrobranskog stakla.

Faktor dobrog osjećaja

Osigurava svjež zrak i svjetlo u putničkom prostoru.

Serijske letvice mlaznica u krovnoj oblozi osiguravaju svjež zrak u putničkom prostoru te smanjuju zamagljivanje bočnih stakala. Zakretna svjetla za čitanje mogu se individualno namjestiti.

Izuzetno kvalitetni materijali

U unutrašnjosti vas očekuje posebna atmosfera.

Vodoravne linije vanjskog dizajna nastavljaju se u unutrašnjosti na novooblikovanoj instrumentnoj ploči. Bojom usklađena kombinacija dekorativne trake, dekorativne letvice i boje unutrašnjosti stvara ugodan ambijent. Brojne praktične mogućnosti odlaganja upotpunjuju prednosti ovog modela.

Prostorno čudo

Uživajte u najvećoj mogućoj fleksibilnosti.

Od ergonomskog komfornog sjedala preko pojedinačnih sjedala s mogućnošću okretanja za 360 stupnjeva sve do inteligentnog sustava vodilica: Multivan nudi mnoštvo fleksibilnosti, a vašim potrebama prilagodit će se u tren oka.

Suputnik koji predviđa. Multivan nudi praktične sustave potpore za vozača i sigurnosne sustave koji će vam pomoći u kritičnim situacijama kao što su parkiranje i promjena voznog traka te u brojnim drugim situacijama.

Sustavi sigurnosti
Pomoći pri parkiranju
Sustavi potpore za vozača
Sustavi svjetala
Adaptivna regulacija voznog postroja DCC
Visoka razina zaštite

Uvijek tu za vas.

Sa sustavima sigurnosti u modelu Multivan bit ćete gotovo na sve spremni: sustavi će u slučaju potrebe intervenirati tj. pružiti vam podršku i na taj način smanjiti opasnosti u cestovnom prometu.

Paze na sve

Olakšat će vam parkiranje.

Inteligentne pomoći pri parkiranju u modelu Multivan upozorit će vas na prepreke prilikom parkiranja i olakšati vam manevriranje.

Predviđaju

Vaša podrška u kritičnim situacijama.

Inteligentni sustavi potpore za vozača učinit će vožnju u modelu Multivan još udobnijom jer upozoravaju prilikom promjene voznog traka te u slučaju umora.

Vidljive prednosti

Uživajte u optimalno osvijetljenoj dionici.

Dugo svjetlo koje se automatski zaslanja i dodatna glavna svjetla koja će vam i kod lošeg vremena pokazati put prilikom skretanja - sve vam je dostupno.

Individualan komfor u vožnji

Vozni postroj prilagodite svakoj situaciji.

U svrhu poboljšanja voznih svojstava, s opcijskom regulacijom voznog postroja DCC možete pritiskom na gumb individualno namjestiti vozni postroj pomoću stupnjeva NORMAL, COMFORT i SPORT.

Samo u kombinaciji s višenamjenskim pokazivačem "Plus" ili "Premium". Nije dostupno za model Multivan Comfortline s dugim međuosovinskim razmakom.

Snažan i štedljiv. Multivan raspolaže najnovijom generacijom motora s normom za ispušne plinove Euro 6. To znači da možete iskoristiti prednosti posebno niske potrošnje goriva, a da se pritom ne morate odreći užitka u vožnji.

Tehnika motora
Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG
Pogon na sve kotače 4MOTION
Snažan i štedljiv

Najnoviji motori s niskom potrošnjom.

Svaki agregat nudi posebno nisku potrošnju goriva, i to bez uštede po pitanju užitka u vožnji.

Napredan

Uživajte u visokoj razini komfora u vožnji.

Opcijski 7-stupanjski automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG omogućuje potpuno automatsko, gotovo neprimjetno mijenjanje stupnjeva prijenosa bez prekida vučne sile te na taj način značajno doprinosi visokom komforu u vožnji. Možete birati između normalnog i sportskog modusa.

Opremljen za loše vrijeme

Ovako ćete svladati i planine i snijeg.

Opcijski pogon na sve kotače 4MOTION jamči dobru trakciju te optimalno rukovanje i upravljanje u otežanim uvjetima - kao kod vožnji brdovitim područjima i na snijegu. Pogon na sve kotače 4MOTION po želji je dostupan i u kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG i mehaničkom blokadom diferencijala za stražnju osovinu - jedinstven pogonski koncept u ovoj klasi vozila.

Fleksibilan poput svakodnevice. Električno namjestiva sjedala, višenamjensko kožno kolo upravljača i brojne praktične dodatne funkcije svaku vožnju u Multivanu pretvaraju u čisti užitak.

Višenamjensko kožno kolo upravljača
Električno namještanje sjedala u 12 položaja
Glavna svjetla
Media-Control
Električki preklopiva vanjska zrcala
Sve pod kontrolom

Upravljanje Multivanom i tehnikom nikad nije bilo jednostavnije.

Višenamjensko kožno kolo upravljača posebno ugodno naliježe u ruci, a oduševit će vas svojom izrazitom jednostavnošću rukovanja. Preko tipki možete upravljati primjerice radio ili navigacijskim sustavom, vašim mobilnim telefonom ili uređajem za reguliranje brzine. Kolo upravljača može se k tome namjestiti po visini i dubini te vozaču i tijekom dužih vožnji omogućuje udobno držanje.

Individualno namještanje

Udobno se smjestite.

Opcijski je dostupno električno namještanje sjedala u 12 položaja1. Tako se idealno mogu namjestiti potpora za kralježnicu, nagib leđnog naslona, visina sjedala te nagib i uzdužno pomicanje površine za sjedenje. Električno namještanje sjedala u 12 položaja sadrži grijanje sjedala, a za vozačevo sjedalo nudi mogućnost pohranjivanja triju različitih namještanja sjedala.

 

1 Samo u kombinaciji s kožom "Nappa" i Alcantarom. Srednji dio sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova sjedne površine od kože "Nappa". Srednji dio sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova sjedne površine od Alcantare.

Dodatna oprema uz nadoplatu za modele Multivan Comfortline i Highline. Nije dostupno za Multivan Trendline.

Izrazita jakost

Uživajte u optimalnom pogledu.

Za dobru vidljivost pobrinut će se energetski štedljiva LED glavna svjetla i sustav za čišćenje glavnih svjetala. Zaslonjivo unutrašnje zrcalo dodatno štiti od neugodnog zasljepljivanja koje uzrokuje promet iza vozila.

Bežično

Za jednostavno korištenje vašeg infotainment sustava.

S opcijskim sustavom Volkswagen Media Control1 svoj smartphone ili tablet pretvorite u daljinski upravljač na radiosignal2 za navigacijski sustav te u putničkom prostoru jednostavno upravljajte funkcijama audio sustava preko Wi-Fi veze. Ili presnimite primjerice navigacijsku rutu sa svog tableta na dodirni zaslon u boji.

1 Dostupno samo u kombinaciji s navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Media Plus".

2 Vozaču nije dopušteno korištenje funkcije sustava Volkswagen Media Control tijekom vožnje.

Dodatna oprema kod modela Multivan Trendline, Comfortline i Highline.

Namjestiva i grijana

Doživite još veću udobnost.

Zrcala su u sklopu serijske opreme električki namjestiva i grijana. A po želji mogu biti i električki priklopiva. Ovisno o modelu kućište zrcala je lakirano ili nelakirano.

Varijante opreme

Od Kn 374.812,- uključujući PDV
Od Kn 223.123,- bez PDV-a
150 PSSnaga
6.7-7.1 l/100kmPotrošnja
175-185 g/kmEmisije CO₂
Izdvojena serijska oprema:

ESP - elektronski program stabilnosti
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu- vozačev prostor
Centralno zaključavanje s daljinskim upravljačem
Klima uređaj "Climatic"
Električni podizači stakala
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill Hold control"
Priprema za mobilni telefon
Radio "Composition Audio"
Vanjska osvrtna zrcala ,kvake vrata u crnoj boji
Start Stop sustav
Trostruka posmična klupa preklopiva u ležaj
Zračni jastuk za vozača i suvozača sa mogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka

Oprema (serijska)

"Coasting" funkcija kod DSG prijenosa
ABS: sustav protiv blokiranja kotača
ASR: regulacija pogonskog proklizavanja
ASR: regulacija pogonskog proklizavanjaOFF-tipka
AdBlue spremnik (TDI) cc.13 lit.
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu -vozačev prostor
Branici u boji vozila
Centralno zaključavanje s daljinskimupravljanjem, dva preklopna ključa
Desna klizna vrata sa osiguranjem radiizlaska djece
Dnevna svjetla
Dodatni grijač u serijskom sustavugrijanja
ESP: elektronski program stabilnosti
Električni podizači prednjih stakala
Električno podesiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Filtar za pelud i prašinu
Grijanje s mehaničkom regulacijom idodatni grijač putničkog prostora
Isofix pričvrsne točke
Klima uređaj "Climatic"
Kodirani ključ - elektronska zaštitaprotiv otuđenja
Konfiguracija sjedala: 2+3;- sjedalo vozača i suvozača - trostruka klupa
Međuosovinski razmak 3000 mm
Modularan sustav zaštite podvozja
Multikolizijska kočnica
Neovisan ovjes svih kotača
Osvjetljenje ulaznih stepeništa vozačkogi putničkog prostora
Pepeljara, upaljač
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill holdcontrol"
Potpora za kralježnicu na komfornimsjedalima vozača i suvozača ( ručno podesiva)
Preklopni kamper stol u kliznim vratima
Priprema za mobilni telefon
Radio "Composition Audio"Monochrom ekran - 4 zvučnika
Servo upravljač sa sigurnosnim stupompodesivim po dubini i visini
Set za popravak gume s kompresorom
Sjedala vozača i suvozača podesiva povisini, podešavanje lumbalnog dijela, nasloni za ruke
Sjenila za sunce naprijed,s poklopcemogledala - oznaka zračnog jastuka
Spremnik goriva 70 l Euro 6
Start Stop sustav, s pohranom energijekočenja
Stražnja podizna vrata s grijačem staklai brisačem
Termoizolacijska stakla
Trostruka posmična klupa preklopiva uležaj s naslonima i integriranim pojasevima
Ukupna dozvoljena masa 3000 kg
Upozorenje za ispuhanu gumu
Upute na hrvatskom jeziku
Vanjska osvrtna zrcala ,kvake vrata ucrnoj boji
Zračni jastuk za vozača i suvozača samogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka
Čelični kotači 6J x 16 sa gumama 215/65R16 C 106/104T -s optimiziranim otporom kotrljanja

Oprema (serijska kod nekih modela varijante)

DSG automatski mjenjač sa 7 brzina

Oprema (opcijska dodatna oprema)

"Front Assist" - upozorenje na mogućnostsudara - City funkcija kočenja u nuždi
Adaptivno elektronsko podešavanje ovjesa(DCC)dinamička suspenzija podvozja -stalno prilagođavanje ovjesa stanju ceste i brzini prema individualno odabranom načinu (Sport, Comfort, Normal) -ne u kombinaciji ukupne mase 3,2 t
Adaptivno elektronsko podešavanje ovjesa(DCC)standardna suspenzija podvozja -stalno prilagođavanje ovjesa stanju ceste i brzini prema individualno odabranom načinu (Sport, Comfort, Normal) -ne u kombinaciji ukupne mase 3,2 t
Alarmni uređaj
App Conect
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 160 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - bez funkcije potpunog zaustavljanja (kod ručnog mjenjača)
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 210 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - Funkcija potpunog zaustavljanja samo kod DSG mjenjača
Car-Net "Guide&Inform"-3 godina pretplate, prva godina bez naplate
Cjelogodišnje gume s optimiziranimotporom kotrljanja dimenzije 215/65 R16 106/104T - ne kod 150kW
Climatronic - 3 zonski klima uređaj-antialergeni filter
Dodatna baterija s prekidnim relejom
Dodatno vodeno grijanje u mirovanju svremenskom regulacijom
Dodatno zatamnjena stakla u putničkomprostoru
Dva okretna sjedala uprvom redu sjedenja putničkog prostora
Dva preklopna ključa, jedan kruti- preklopni s kontrolama daljinskog centralnog zaključavanja
Električni krovni otvor u vozačkojkabini
Električno preklopiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Električno privlačenje desnih kliznihvrata
Električno sučelje za vanjsku upotrebu- CANopen - u sjedalu vozača
Električno zatvaranje, otvaranje iprivlačenje desnih kliznih vrata
Filtar sviježeg zraka sa aktivnimugljenom
Grijana sjedala vozača i suvozača
Grijane prednje mlaznice-pokazivač razine tekučine za pranje
Grijanje vjetrobranskog stakla
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 215/60 R17 109/107T
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 255/45 R18 103H XL
Isolierbox 32 l za hlađenje i grijanje sdodatnom baterijom
Jedno okretno sjedalo uprvom redu sjedenja putničkog prostora
Kamera za vožnju unatrag "Rear Wiew"- samo kamera bez parking senzora
Kamera za vožnju unatrag "Rear View" ipomoć pri parkiranju naprijed i nazad
Klizni prozor naprijed desno
Klizni prozor naprijed lijevo
Kontrola dugog svjetla "Light Assist"-automatsko paljenje i gašenje dugog svjetla ovisno o nadolazećim vozilima, odnosno svjetlosnim uvjetima
Kontrola govorom- kontrola radio( telefona )ili radio navigacije putem govornih komandi
Kožni upravljač,3-kraka- ručica i obujmica mjenjača presvučeni kožom
Krovne vodilice za prihvat krovnognosača
Kuka za vuču - skidiva
LED prednja i LED stražnja pozicionasvjetla – LED prednja svjetla s odvojenim LED dnevnim svjetlima – crvena LED stražnja svjetla – podešavanje snopa prednjih svjetala, automatski kontrolirano
Lakometalni naplaci "Clayton" 6,5 Jx16gume 215/65 R16C 106/104T -s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci "Devonport" 7Jx17,gume 235/55 R17C 103 H rf -s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,crni-gume s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,srebrni -gume s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Springfield" 8Jx18
Lakometalni naplaci"Timaru" 7Jx17
Mobilno sučelje " Comfort"
Multi-flex board- nastavak iza stražnje klupe (krevet) samo za kratki međuosoviski razmak
Multifunkcionalni upravljač- kožni upravljač,3-kraka - ručica i obujmica mjenjača presvučeni kožom -kontrola radio uređaja i mobilnog telefona
Navigacija "Discover Media Plus"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - 2 USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) - AUX-IN,2xSD,Bluetooth - navigacijska mapa na SD kartici - kontrola navigacije putem govornih komandi (engleski ili njemački jezik) - VW Media Control - App Connect - 6 zvučnika
Navigacija "Discover Media"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - USB sučelje,AUX-IN - navigacijska mapa na SD kartici (engleski ili njemački jezik) - 6 zvučnika
Okretna sjedala vozača i suvozača snaslonima za ruke i potporom kralježnice -nisu podesiva po visini
Paket "Laku noć"- zastori za prozore (neprozirni) - prekrivač za krevet - ladice na stražnjoj klupi samo za kratki međuosovinski razmak
Paket "Svjetlo i vidljivost" sasistentom za dnevna svjetla - senzor za kišu - automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala - dnevna svjetla s "Comming home"/"Leaving home" funkcijom
Podna obloga od robusnog tepisona uputničkom prostoru
Pomoć pri parkiranju - naprijed i straga
Pranje prednjih svjetala-sustav za pranje prednjih svjetala s grijanim mlaznicama -pokazivač razine tekućine za pranje
Prednja svjetla za maglu- sa statičkim svjetlom za skretanje
Priprema za kuku
Putno računalo "Plus" i detekcija umoravozača
Radio "Composition Colour"5"-touchscreen u boji,CD,MP3,USB - 6 zvučnika
Radio "Composition Media"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - USB sučelje,AUX-IN - 6 zvučnika
Regulator brzine vožnje - tempomat
SD karta "Europa"
Side Assist - sustav pomoći pri promjenivozne trake
Sjedalo vozača i suvozača s el.podesivompotporom za kralježnicu
Spremnik goriva 80 lit. norma Euro 6
USB sučelje- USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) i AUX-IN
Zavjesice za zaštitu od sunca uputničkom prostoru
Zaštitne zavjesice naprijed i straga
Četiri preklopna ključa za centralnodaljinsko zaključavanje

Tehnički podaci

  Gorivo Snaga Pogon Vrata Potrošnja Emisije CO₂
MULTIVAN TRENDLINE 2.0 TDI Dizel 110/150 kW/PS Man. mj. 6 st. pr. 4 7.1 l/100km 185 g/km
MULTIVAN TRENDLINE 2.0 TDI DSG Dizel 110/150 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 6.7 l/100km 175 g/km

Od Kn 406.239,- uključujući PDV
Od Kn 246.498,- bez PDV-a
150-199 PSSnaga
6.7-8.3 l/100kmPotrošnja
175-217 g/kmEmisije CO₂
Izdvojena serijska oprema:

ESP - elektronski program stabilnosti
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu- vozačev prostor
Centralno zaključavanje s daljinskim upravljačem
Detekcija umora vozača
Klima uređaj "Climatic"
Kožno kolo upravljača
Električni podizači stakala
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill Hold control"
Priprema za mobilni telefon
Putno računalo "Plus"
Radio "Composition Colour"
Start Stop sustav
Trostruka posmična klupa preklopiva u ležaj
Vanjska osvrtna zrcala ,kvake vrata u boji vozila
Zračni jastuk za vozača i suvozača sa mogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka


Oprema (serijska)

"Coasting" funkcija kod DSG prijenosa
4 "roll on" zavjesice za zaštitu odsunca u putničkom prostoru
ABS: sustav protiv blokiranja kotača
ASR: regulacija pogonskog proklizavanja
ASR: regulacija pogonskog proklizavanjaOFF-tipka
AdBlue spremnik (TDI) cc.13 lit.
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu -vozačev prostor
Branici u boji vozila
Centralno zaključavanje s daljinskimupravljanjem, dva preklopna ključa
Dekorativni umetci "Dark Silver"- dekorativna traka " Anthrazit metallic"
Desna klizna vrata sa osiguranjem radiizlaska djece
Detekcija umora vozača - upozorenje nazaslonu putnog računala
Dnevna svjetla
Dodatni grijač u serijskom sustavugrijanja
Dva pojedinačna sjedala u drugom redu,klizna, okretna, preklopna, s mogućnošću vađenja i integriranim pojasevima
ESP: elektronski program stabilnosti
Električni podizači prednjih stakala
Električno podesiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Filtar za pelud i prašinu
Grijanje s mehaničkom regulacijom idodatni grijač putničkog prostora
Isofix pričvrsne točke
Klima uređaj "Climatic"
Kodirani ključ - elektronska zaštitaprotiv otuđenja
Konfiguracija sjedala: 2+2+3;- sjedalo vozača i suvozača - 2 okretna sjedala u 2.redu sjedenja - trostruka klupa u 3.redu sjedenja
Kožno kolo upravljača,3-kraka- ručica i obujmica mjenjača presvučeni kožom
Međuosovinski razmak 3000 mm
Modularan sustav zaštite podvozja
Multikolizijska kočnica
Neovisan ovjes svih kotača
Osvjetljenje ulaznih stepeništa vozačkogi putničkog prostora
Pepeljara, upaljač
Pokrivka prtljažnog prostora-samo kod kratkog međuosovinskog razmaka
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill holdcontrol"
Preklopni stol u putničkom dijelu,lijevo - ne isporučuje se ako su naručena lijeva klizna vrata
Priprema za mobilni telefon
Putno računalo "Plus"
Radio "Composition Colour"5"-touchscreen u boji,CD,MP3,USB - 6 zvučnika
Servo upravljač sa sigurnosnim stupompodesivim po dubini i visini
Set za popravak gume s kompresorom
Sjedala vozača i suvozača podesiva povisini, podešavanje lumbalnog dijela, nasloni za ruke
Sjenila za sunce naprijed,s poklopcemogledala,osvjetljena - oznaka zračnog jastuka
Spremnik goriva 70 l Euro 6
Start Stop sustav, s pohranom energijekočenja
Stražnja podizna vrata s grijačem staklai brisačem
Termoizolacijska stakla
Trostruka posmična klupa preklopiva uležaj s naslonima i integriranim pojasevima
Upozorenje za ispuhanu gumu
Upute na hrvatskom jeziku
Vanjska osvrtna zrcala ,kvake vrata uboji vozila
Zračni jastuk za vozača i suvozača samogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka

Oprema (serijska kod nekih modela varijante)

DSG automatski mjenjač sa 7 brzina
Lakometalni naplaci "Clayton" 6,5 Jx16gume 215/65 R16C 106/104T -s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci "Devonport" 7Jx17,gume 235/55 R17C 103 H rf -s optimiziranim otporom kotrljanja
Pogon na sva četiri kotača - 4MOTION
Potpora za kralježnicu na komfornimsjedalima vozača i suvozača ( ručno podesiva)
Ukupna dozvoljena masa 3000 kg
Ukupna dozvoljena masa 3080 kg

Oprema (opcijska dodatna oprema)

"Front Assist" - upozorenje na mogućnostsudara - City funkcija kočenja u nuždi
2 podna tepiha od velura
Adaptivno elektronsko podešavanje ovjesa(DCC)dinamička suspenzija podvozja -stalno prilagođavanje ovjesa stanju ceste i brzini prema individualno odabranom načinu (Sport, Comfort, Normal) -ne u kombinaciji ukupne mase 3,2 t
Adaptivno elektronsko podešavanje ovjesa(DCC)standardna suspenzija podvozja -stalno prilagođavanje ovjesa stanju ceste i brzini prema individualno odabranom načinu (Sport, Comfort, Normal) -ne u kombinaciji ukupne mase 3,2 t
Alarmni uređaj
Alarmni uređaj sa nadzorom unutrašnjostii zaštitom od šlepanja
App Conect
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 160 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - bez funkcije potpunog zaustavljanja (kod ručnog mjenjača)
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 210 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - Funkcija potpunog zaustavljanja samo kod DSG mjenjača
Bez jednog serijskog okretnog sjedala uprvom redu sjedenja putničkog prostora
Bez oznake modela i motora
Bez oznake modela s oznakom motora
Blokada stražnjeg diferencijala
Bočni zračni jastuci, zračna zavjesaza glavu vozačev i putnički prostor,u drugom redu sjedenja samo za sjedala uz prozor
Car-Net "Guide&Inform"-3 godina pretplate, prva godina bez naplate
Climatronic - 3 zonski klima uređaj-antialergeni filter
Desno okretno sjedalo s potporomkralježnice - nije podesivo po visini
Digitalni radio prijem (DAB +)
Dinamička suspenzija podvozja- spušteno podvozje 20mm - samo kod kratkog međuosovinskog razmaka
Dodatna baterija s prekidnim relejom
Dodatna klizna vrata na lijevoj strani!- bez serijskog sklopivog stola u boku
Dodatno vodeno grijanje u mirovanju svremenskom regulacijom
Dodatno zatamnjena stakla u putničkomprostoru
Dva pojedinačna sjedala u trećem redu,klizna s mogućnošću vađenja i integriranim pojasevima. - samo kod kratkog međuosovinskog razmaka - bez pokrivke prtljažnog prostora
Dva preklopna ključa, jedan kruti- preklopni s kontrolama daljinskog centralnog zaključavanja
Dvije integrirane sjedalice za djecu- u okretnim sjedalima u 2. redu
El. podešavanje prednjih sjedala,12smjerova, vozačko s memorijom - sjedalo vozača i suvozača s el.podesivom potporom za kralježnicu - grijanje prednjih sjedala s odvojenom regulacijom
El. podešavanje sjedala vozača,12smjerova, vozačko s memorijom, - podešavanje visine sjedala suvozača,manualno podesivo - sjedalo vozača el.podesivom potporom za kralježnicu. - sjedalo suvozača manualno podesivom potporom za kralježnicom - grijanje prednjih sjedala s odvojenom regulacijom
Električna stražnja podizna vrata- el.otvaranje i zatvaranje stražnjih podiznih vrata - privlačenje stražnjih podiznih vrata - brisač stražnjeg stakla - intervalni
Električni krovni otvor u vozačkojkabini
Električno preklopiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Električno privlačenje desnih kliznihvrata
Električno privlačenje lijevih kliznihvrata
Električno sučelje za vanjsku upotrebu- CANopen - u sjedalu vozača
Električno zatvaranje, otvaranje iprivlačenje desnih i lijevih kliznih vrata
Električno zatvaranje, otvaranje iprivlačenje desnih kliznih vrata
Filtar sviježeg zraka sa aktivnimugljenom
Grijana sjedala vozača i suvozača
Grijane prednje mlaznice-pokazivač razine tekučine za pranje
Grijanje vjetrobranskog stakla
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 215/60 R17 109/107T
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 255/45 R18 103H XL
Isolierbox 32 l za hlađenje i grijanje sdodatnom baterijom
Jedna integrirana sjedalica za dijete- u okretnom sjedalu u 1. redu
Kamera za vožnju unatrag "Rear Wiew"- samo kamera bez parking senzora
Kamera za vožnju unatrag "Rear View" ipomoć pri parkiranju naprijed i nazad
Klizni prozor naprijed desno
Klizni prozor naprijed lijevo
Komforno unutarnje osvjetljenje "ComfortPlus" -samo kod Multivan Comfortline
Kontrola dugog svjetla "Light Assist"-automatsko paljenje i gašenje dugog svjetla ovisno o nadolazećim vozilima, odnosno svjetlosnim uvjetima
Kontrola govorom- kontrola radio( telefona )ili radio navigacije putem govornih komandi
Krom paket- kromirane letvice sa strane i otraga - krom aplikacije oko pokazivača smjera - Kromirani umetci - u linijama rešetki hladnjaka - Prednja svjetla za maglu sa statičkim svjetlom za skretanje
Krovne vodilice za prihvat krovnognosača
Kuka za vuču - skidiva
LED prednja i LED stražnja pozicionasvjetla – LED prednja svjetla s odvojenim LED dnevnim svjetlima – crvena LED stražnja svjetla – podešavanje snopa prednjih svjetala, automatski kontrolirano
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,crni-gume s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,srebrni -gume s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Disc" 8Jx18
Lakometalni naplaci"Disc" srebrni 8Jx18
Lakometalni naplaci"Palmerston" crni,sjajno polirana površina 8Jx18
Lakometalni naplaci"Springfield" 8Jx18
Lakometalni naplaci"Timaru" 7Jx17
Lakometalni naplaci"Toluca" 8Jx18
Mobilno sučelje " Comfort"
Multi-flex board- nastavak iza stražnje klupe (krevet) samo za kratki međuosoviski razmak
Multifunkcionalni stol u putničkomdijelu na kliznim vodilicama
Multifunkcionalni upravljač- kožni upravljač,3-kraka - ručica i obujmica mjenjača presvučeni kožom -kontrola radio uređaja i mobilnog telefona
Navigacija "Discover Media Plus"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - 2 USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) - AUX-IN,2xSD,Bluetooth - navigacijska mapa na SD kartici - kontrola navigacije putem govornih komandi (engleski ili njemački jezik) - VW Media Control - App Connect - 6 zvučnika
Okretna sjedala vozača i suvozača snaslonima za ruke i potporom kralježnice -nisu podesiva po visini
Osiguranje za djecu nastražnjim vratima
Otvaranje stražnjih podiznih vrataiznutra
Paket "Laku noć"- zastori za prozore (neprozirni) - prekrivač za krevet - ladice na stražnjoj klupi samo za kratki međuosovinski razmak
Paket "Svjetlo i vidljivost" sasistentom za dnevna svjetla - senzor za kišu - automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala - dnevna svjetla s "Comming home"/"Leaving home" funkcijom
Paket "zatamnjena stakla" s dodatnomzvučnom izolacijom zatamnjena stakla kabine, vjetrobranska stakla te dodatno zatamnjena stakla (Privacy)u putničkom prostoru - kontrola brisača sa senzorom za kišu - automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala
Plastična podna obloga putničke kabine,umjesto serijskog tapisona
Podna drvna obloga putničkog dijelavozila
Pomoć pri kretanju nizbrdo "Hill Descentcontrol" samo uz 4Motion
Pomoć pri parkiranju - naprijed i straga
Povećani kapacitet baterije
Pranje prednjih svjetala-sustav za pranje prednjih svjetala s grijanim mlaznicama -pokazivač razine tekućine za pranje
Prednja svjetla za maglu- sa statičkim svjetlom za skretanje
Presvlake sjedala alcantara - koža(središnji dio sjedala alcantara vanjski rubovi koža)
Presvlake sjedala od dvobojne kože -Nappa
Presvlake sjedala od dvobojne kože -Nappa ( centar i stranice sjedala u drugoj boji)
Presvlake sjedala od kože - Nappa
Priprema za kuku
Privlačenje stražnjih podiznihvrata
Putno računalo "Premium" s višebojnimdisplayom
Radio "Composition Media"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - USB sučelje,AUX-IN - 6 zvučnika
Regulator brzine vožnje - tempomat
Rezervni kotač normalnih dimenzija
Rezervni kotač s lakometalnim naplatkom,normalnih dimenzija
SD karta "Europa"
Servotronic - servo upravljač ovisan obrzini kretanja
Side Assist - sustav pomoći pri promjenivozne trake
Sjedalo vozača i suvozača s el.podesivompotporom za kralježnicu
Soundsystem "Dynaudio"- 11 zvučnika, digitalno 11-kanalno pojačalo 600W,
Spremnik goriva 80 lit. norma Euro 6
Tri ladice u trostrukoj klupi- 2 kantice za smeće u pretincima kliznih vrata
USB sučelje- 2 USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) i AUX-IN
USB sučelje- USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) i AUX-IN
Zaštita protiv krađe lakometalnihnaplataka
Zaštitne zavjesice naprijed i straga
Zračno grijanje u mirovanju s vremenskomregulacijom i dodatnim grijačem
Četiri preklopna ključa za centralnodaljinsko zaključavanje

Tehnički podaci

  Gorivo Snaga Pogon Vrata Potrošnja Emisije CO₂
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI Dizel 110/150 kW/PS Man. mj. 6 st. pr. 4 7.1 l/100km 185 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI DSG Dizel 110/150 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 6.7 l/100km 175 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI DSG Dizel 146/199 kW/PS DSG 7-Gang 4 7 l/100km 185 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI 4MOTION DSG Dizel 146/199 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 8.3 l/100km 217 g/km

Od Kn 392.197,- uključujući PDV
Od Kn 270.977,- bez PDV-a
150-199 PSSnaga
6.7-8.3 l/100kmPotrošnja
175-218 g/kmEmisije CO₂
Izdvojena serijska oprema:

ESP - elektronski program stabilnosti
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu- vozačev prostor
Centralno zaključavanje s daljinskim upravljačem
Detekcija umora vozača
Klima uređaj "Climatic"
Kožno kolo upravljača
Električni podizači stakala
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill Hold control"
Priprema za mobilni telefon
Putno računalo "Plus"
Radio "Composition Colour"
Start Stop sustav
Trostruka posmična klupa preklopiva u ležaj
Vanjska osvrtna zrcala ,kvake vrata u boji vozila
Zračni jastuk za vozača i suvozača sa mogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka


Oprema (serijska)

"Coasting" funkcija kod DSG prijenosa
4 "roll on" zavjesice za zaštitu odsunca u putničkom prostoru
ABS: sustav protiv blokiranja kotača
ASR: regulacija pogonskog proklizavanja
ASR: regulacija pogonskog proklizavanjaOFF-tipka
AdBlue spremnik (TDI) cc.13 lit.
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu -vozačev prostor
Branici u boji vozila
Centralno zaključavanje s daljinskimupravljanjem, dva preklopna ključa
Dekorativni umetci "Dark Silver"- dekorativna traka " Anthrazit metallic"
Desna klizna vrata sa osiguranjem radiizlaska djece
Detekcija umora vozača - upozorenje nazaslonu putnog računala
Dnevna svjetla
Dodatni grijač u serijskom sustavugrijanja
ESP: elektronski program stabilnosti
Električni podizači prednjih stakala
Električno podesiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Filtar za pelud i prašinu
Grijanje s mehaničkom regulacijom idodatni grijač putničkog prostora
Isofix pričvrsne točke
Klima uređaj "Climatic"
Kodirani ključ - elektronska zaštitaprotiv otuđenja
Kožno kolo upravljača,3-kraka- ručica i obujmica mjenjača presvučeni kožom
Lakometalni naplaci "Devonport" 7Jx17,gume 235/55 R17C 103 H rf -s optimiziranim otporom kotrljanja
Međuosovinski razmak 3400 mm
Modularan sustav zaštite podvozja
Multikolizijska kočnica
Neovisan ovjes svih kotača
Osvjetljenje ulaznih stepeništa vozačkogi putničkog prostora
Pepeljara, upaljač
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill holdcontrol"
Potpora za kralježnicu na komfornimsjedalima vozača i suvozača ( ručno podesiva)
Priprema za mobilni telefon
Putno računalo "Plus"
Radio "Composition Colour"5"-touchscreen u boji,CD,MP3,USB - 6 zvučnika
Servo upravljač sa sigurnosnim stupompodesivim po dubini i visini
Set za popravak gume s kompresorom
Sjedala vozača i suvozača podesiva povisini, podešavanje lumbalnog dijela, nasloni za ruke
Sjenila za sunce naprijed,s poklopcemogledala,osvjetljena - oznaka zračnog jastuka
Spremnik goriva 70 l Euro 6
Start Stop sustav, s pohranom energijekočenja
Stražnja podizna vrata s grijačem staklai brisačem
Termoizolacijska stakla
Ukupna dozvoljena masa 3080 kg
Upozorenje za ispuhanu gumu
Upute na hrvatskom jeziku
Vanjska osvrtna zrcala ,kvake vrata uboji vozila
Zračni jastuk za vozača i suvozača samogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka

Oprema (serijska kod nekih modela varijante)

DSG automatski mjenjač sa 7 brzina
Dva pojedinačna sjedala u drugom redu,klizna, okretna, preklopna, s mogućnošću vađenja i integriranim pojasevima
Konfiguracija sjedala: 2+2+0+3;- sjedalo vozača i suvozača - 2 okretna sjedala u 2.redu sjedenja - bez sjedala u 3.redu sjedenja - trostruka klupa u 4.redu sjedenja
Pogon na sva četiri kotača - 4MOTION
Trostruka posmična klupa preklopiva uležaj s naslonima i integriranim pojasevima

Oprema (opcijska dodatna oprema)

"Front Assist" - upozorenje na mogućnostsudara - City funkcija kočenja u nuždi
2 podna tepiha od velura
Adaptivno elektronsko podešavanje ovjesa(DCC)standardna suspenzija podvozja -stalno prilagođavanje ovjesa stanju ceste i brzini prema individualno odabranom načinu (Sport, Comfort, Normal) -ne u kombinaciji ukupne mase 3,2 t
Alarmni uređaj
Alarmni uređaj sa nadzorom unutrašnjostii zaštitom od šlepanja
App Conect
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 160 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - bez funkcije potpunog zaustavljanja (kod ručnog mjenjača)
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 210 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - Funkcija potpunog zaustavljanja samo kod DSG mjenjača
Bez jednog serijskog okretnog sjedala uprvom redu sjedenja putničkog prostora
Bez sjedala u četvrtom redu.
Blokada stražnjeg diferencijala
Car-Net "Guide&Inform"-3 godina pretplate, prva godina bez naplate
Cjelogodišnje gume s optimiziranimotporom kotrljanja dimenzije 235/55 R17 103H xl
Climatronic - 3 zonski klima uređaj-antialergeni filter
Digitalni radio prijem (DAB +)
Dodatna baterija s prekidnim relejom
Dodatna klizna vrata na lijevoj strani
Dodatno vodeno grijanje u mirovanju svremenskom regulacijom
Dodatno zatamnjena stakla u putničkomprostoru
Dva preklopna ključa, jedan kruti- preklopni s kontrolama daljinskog centralnog zaključavanja
Dvije integrirane sjedalice za djecu- u okretnim sjedalima u 2. redu
El. podešavanje prednjih sjedala,12smjerova, vozačko s memorijom - sjedalo vozača i suvozača s el.podesivom potporom za kralježnicu - grijanje prednjih sjedala s odvojenom regulacijom
El. podešavanje sjedala vozača,12smjerova, vozačko s memorijom, - podešavanje visine sjedala suvozača,manualno podesivo - sjedalo vozača el.podesivom potporom za kralježnicu. - sjedalo suvozača manualno podesivom potporom za kralježnicom - grijanje prednjih sjedala s odvojenom regulacijom
Električna stražnja podizna vrata- el.otvaranje i zatvaranje stražnjih podiznih vrata - privlačenje stražnjih podiznih vrata - brisač stražnjeg stakla - intervalni
Električni krovni otvor u vozačkojkabini
Električno preklopiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Električno privlačenje desnih kliznihvrata
Električno privlačenje lijevih kliznihvrata
Električno sučelje za vanjsku upotrebu- CANopen - u sjedalu vozača
Električno zatvaranje, otvaranje iprivlačenje desnih i lijevih kliznih vrata
Električno zatvaranje, otvaranje iprivlačenje desnih kliznih vrata
Filtar sviježeg zraka sa aktivnimugljenom
Grijana sjedala vozača i suvozača
Grijane prednje mlaznice-pokazivač razine tekučine za pranje
Grijanje vjetrobranskog stakla
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 215/60 R17 109/107T
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 255/45 R18 103H XL
Heavy-duty dizalica
Isolierbox 32 l za hlađenje i grijanje sdodatnom baterijom
Jedna integrirana sjedalica za dijete- u okretnom sjedalu u 1. redu
Kamera za vožnju unatrag "Rear Wiew"- samo kamera bez parking senzora
Kamera za vožnju unatrag "Rear View" ipomoć pri parkiranju naprijed i nazad
Klizni prozor naprijed desno
Klizni prozor naprijed lijevo
Komforno unutarnje osvjetljenje "ComfortPlus" -samo kod Multivan Comfortline
Kontrola dugog svjetla "Light Assist"-automatsko paljenje i gašenje dugog svjetla ovisno o nadolazećim vozilima, odnosno svjetlosnim uvjetima
Kontrola govorom- kontrola radio( telefona )ili radio navigacije putem govornih komandi
Krom paket- kromirane letvice sa strane i otraga - krom aplikacije oko pokazivača smjera - Kromirani umetci - u linijama rešetki hladnjaka - Prednja svjetla za maglu sa statičkim svjetlom za skretanje
Krovne vodilice za prihvat krovnognosača
Kuka za vuču - skidiva
LED prednja i LED stražnja pozicionasvjetla – LED prednja svjetla s odvojenim LED dnevnim svjetlima – crvena LED stražnja svjetla – podešavanje snopa prednjih svjetala, automatski kontrolirano
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,crni-gume s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,srebrni -gume s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Disc" 8Jx18
Lakometalni naplaci"Disc" srebrni 8Jx18
Lakometalni naplaci"Palmerston" crni,sjajno polirana površina 8Jx18
Lakometalni naplaci"Springfield" 8Jx18
Lakometalni naplaci"Timaru" 7Jx17
Lakometalni naplaci"Toluca" 8Jx18
Multifunkcionalni stol u putničkomdijelu na kliznim vodilicama
Multifunkcionalni upravljač- kožni upravljač,3-kraka - ručica i obujmica mjenjača presvučeni kožom -kontrola radio uređaja i mobilnog telefona
Navigacija "Discover Media Plus"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - 2 USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) - AUX-IN,2xSD,Bluetooth - navigacijska mapa na SD kartici - kontrola navigacije putem govornih komandi (engleski ili njemački jezik) - VW Media Control - App Connect - 6 zvučnika
Ojačan ovjes (opruge i amortizeri)- dozvoljeno opterećenje prednje osovine - 1680 kg
Paket "Svjetlo i vidljivost" sasistentom za dnevna svjetla - senzor za kišu - automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala - dnevna svjetla s "Comming home"/"Leaving home" funkcijom
Paket "zatamnjena stakla" s dodatnomzvučnom izolacijom zatamnjena stakla kabine, vjetrobranska stakla te dodatno zatamnjena stakla (Privacy)u putničkom prostoru - kontrola brisača sa senzorom za kišu - automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala
Plastična podna obloga putničke kabine,umjesto serijskog tapisona
Pomoć pri kretanju nizbrdo "Hill Descentcontrol" samo uz 4Motion
Pomoć pri parkiranju - naprijed i straga
Prednja svjetla za maglu- sa statičkim svjetlom za skretanje
Presvlake sjedala alcantara - koža(središnji dio sjedala alcantara vanjski rubovi koža)
Presvlake sjedala od dvobojne kože -Nappa
Presvlake sjedala od kože - Nappa
Priprema za kuku
Privlačenje stražnjih podiznihvrata
Putno računalo "Premium" s višebojnimdisplayom
Radio "Composition Media"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - USB sučelje,AUX-IN - 6 zvučnika
Regulator brzine vožnje - tempomat
Rezervni kotač normalnih dimenzija
Rezervni kotač s lakometalnim naplatkom,normalnih dimenzija
SD karta " Istočna Europa"Albanija, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Cipar, Crna Gora, Danska, Estonia, Finska, Grčka, Kazastan, Kosovo, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija, Norveška, Rumunjska, Ukrajna, Rusija, Srbija, Švedska
SD karta "Europa"
Servotronic - servo upravljač ovisan obrzini kretanja
Sjedalo vozača i suvozača s el.podesivompotporom za kralježnicu
Spremnik goriva 80 lit. norma Euro 6
Stražnja dvokrilna ostakljena vrata sgrijačem - standardna stražnja svjetla
USB sučelje- 2 USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) i AUX-IN
USB sučelje- USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) i AUX-IN
Zaštita protiv krađe lakometalnihnaplataka
Zaštitne zavjesice naprijed i straga
Zračno grijanje u mirovanju s vremenskomregulacijom i dodatnim grijačem
Četiri preklopna ključa za centralnodaljinsko zaključavanje

Tehnički podaci

  Gorivo Snaga Pogon Vrata Potrošnja Emisije CO₂
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI Dizel 110/150 kW/PS Man. mj. 6 st. pr. 4 7.1 l/100km 186 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI Dizel 110/150 kW/PS Man. mj. 6 st. pr. 4 7.1 l/100km 186 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI Dizel 110/150 kW/PS Man. mj. 6 st. pr. 4 7.1 l/100km 186 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI DSG Dizel 110/150 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 6.7 l/100km 175 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI DSG Dizel 110/150 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 6.7 l/100km 175 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI DSG Dizel 110/150 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 6.7 l/100km 175 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI DSG Dizel 146/199 kW/PS DSG 7-Gang 4 7.1 l/100km 186 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI DSG Dizel 146/198 kW/PS DSG 7-Gang 4 7.1 l/100km 186 g/km
MULTIVAN COMFORTLINE 2.0 TDI 4MOTION DSG Dizel 146/199 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 8.3 l/100km 218 g/km

Od Kn 464.367,- uključujući PDV
Od Kn 290.942,- bez PDV-a
150-199 PSSnaga
6.6-8.3 l/100kmPotrošnja
171-217 g/kmEmisije CO₂
Izdvojena serijska oprema:

ESP - elektronski program stabilnosti
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu- vozačev prostor
Centralno zaključavanje s daljinskim upravljačem
Climatronic - 3 zonski uređaj
Električni podizači stakala
Grijana sjedala vozača i suvozača
Multifunkcionalni stol
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill Hold control"
Paket "Svjetlo i vidljivost"
Priprema za mobilni telefon
Privlačenje stražnjih podiznih vrata
Putno računalo "Premium"
Radio "Composition Colour"
Regulator brzine vožnje - tempomat
Start Stop sustav
Zračni jastuk za vozača i suvozača sa mogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka


Oprema (serijska)

"Coasting" funkcija kod DSG prijenosa
ABS: sustav protiv blokiranja kotača
ASR: regulacija pogonskog proklizavanja
ASR: regulacija pogonskog proklizavanjaOFF-tipka
AdBlue spremnik (TDI) cc.13 lit.
Alarmni uređaj s nadzorom unutrašnjosti,zaštitom od šlepanja i sirenom s vlastitim napajanjem
Bočni zračni jastuci, jastuci za glavu -vozačev prostor
Branici u boji vozila
Centralno zaključavanje s daljinskimupravljanjem, dva preklopna ključa
Climatronic - 3 zonski klima uređaj
Dekorativni umetci "Structural X"- dekorativna traka " Black Glossy "
Desna i lijeva klizna vrata saosiguranjem radi izlaska djece
Detekcija umora vozača - upozorenje nazaslonu putnog računala
Dinamička suspenzija podvozja- spušteno podvozje 20mm
Dnevna svjetla
Dodatni grijač u serijskom sustavugrijanja
Dva pojedinačna sjedala u drugom redu,klizna, okretna, preklopna, s mogućnošću vađenja i integriranim pojasevima
ESP: elektronski program stabilnosti
Električni podizači prednjih stakala
Električno podesiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Električno zatvaranje, otvaranje iprivlačenje desnih i lijevih kliznih vrata
Filtar za pelud i prašinu
Grijana sjedala vozača i suvozača
Grijane mlaznice za pranjevjetrobranskog stakla
Grijane prednje mlaznice-pokazivač razine tekučine za pranje
Grijanje s mehaničkom regulacijom idodatni grijač putničkog prostora
Isofix pričvrsne točke
Kodirani ključ - elektronska zaštitaprotiv otuđenja
Konfiguracija sjedala: 2+2+3;- sjedalo vozača i suvozača - 2 okretna sjedala u 2.redu sjedenja - trostruka klupa u 3.redu sjedenja
Kromirani umetci - u linijama rešetkihladnjaka
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,gume235/55 R17 103 H rf srebrni -s optimiziranim otporom kotrljanja
Međuosovinski razmak 3000 mm
Modularan sustav zaštite podvozja
Multifunkcionalni stol u putničkomdijelu na kliznim vodilicama
Multifunkcionalni upravljač- kožni upravljač,3-kraka - ručica i obujmica mjenjača presvučeni kožom -kontrola radio uređaja i mobilnog telefona
Multikolizijska kočnica
Neovisan ovjes svih kotača
Osvjetljenje ulaznih stepeništa vozačkogi putničkog prostora
Paket "Svjetlo i vidljivost" sasistentom za dnevna svjetla - senzor za kišu - automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala - dnevna svjetla s "Comming home"/"Leaving home" funkcijom
Pepeljara, upaljač
Pokrivka prtljažnog prostora
Pomoć pri kretanju uzbrdo "Hill holdcontrol"
Potpora za kralježnicu na komfornimsjedalima vozača i suvozača ( ručno podesiva)
Prednja svjetla za maglu- sa statičkim svjetlom za skretanje
Presvlake sjedala Alcantara
Putno računalo "Premium" s višebojnimdisplayom
Radio "Composition Colour"5"-touchscreen u boji,CD,MP3,USB - 6 zvučnika
Regulator brzine vožnje - tempomat
Servo upravljač sa sigurnosnim stupompodesivim po dubini i visini
Set za popravak gume s kompresorom
Sjenila za sunce naprijed,s poklopcemogledala,osvjetljena - oznaka zračnog jastuka
Spremnik goriva 70 l Euro 6
Start Stop sustav, s pohranom energijekočenja
Stražnja podizna vrata s grijačem staklai brisačem
Termoizolacijska stakla
Trostruka posmična klupa preklopiva uležaj s naslonima i integriranim pojasevima
Upozorenje za ispuhanu gumu
Upute na hrvatskom jeziku
Vanjska osvrtna zrcala ,kvake vrata uboji vozila
Zatamnjena stakla u putničkom prostoru
Zračni jastuk za vozača i suvozača samogućnošću deaktivacije suvozačevog jastuka

Oprema (serijska kod nekih modela varijante)

DSG automatski mjenjač sa 7 brzina
Pogon na sva četiri kotača - 4MOTION
Priprema za mobilni telefon
Ukupna dozvoljena masa 3000 kg
Ukupna dozvoljena masa 3080 kg

Oprema (opcijska dodatna oprema)

"Front Assist" - upozorenje na mogućnostsudara - City funkcija kočenja u nuždi
Adaptivno elektronsko podešavanje ovjesa(DCC)dinamička suspenzija podvozja -stalno prilagođavanje ovjesa stanju ceste i brzini prema individualno odabranom načinu (Sport, Comfort, Normal) -ne u kombinaciji ukupne mase 3,2 t
Adaptivno elektronsko podešavanje ovjesa(DCC)standardna suspenzija podvozja -stalno prilagođavanje ovjesa stanju ceste i brzini prema individualno odabranom načinu (Sport, Comfort, Normal) -ne u kombinaciji ukupne mase 3,2 t
App Conect
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 160 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - bez funkcije potpunog zaustavljanja (kod ručnog mjenjača)
Automatsko održavanje razmaka ACCdo 210 km/h "Front Assist" - upozorenje na mogućnost sudara - City funkcija kočenja u nuždi - Regulator brzine vožnje - tempomat - Funkcija potpunog zaustavljanja samo kod DSG mjenjača
Bez jednog serijskog okretnog sjedala uprvom redu sjedenja putničkog prostora
Bez multifunkcionalnog stola u putničkomdijelu
Bez oznake modela i motora
Bez oznake modela s oznakom motora
Bez serijskiog električnog zatvaranja iotvaranja kliznih vrata
Blokada stražnjeg diferencijala
Bočni zračni jastuci, zračna zavjesaza glavu vozačev i putnički prostor,u drugom redu sjedenja samo za sjedala uz prozor
Car-Net "Guide&Inform"-3 godina pretplate, prva godina bez naplate
Digitalni radio prijem (DAB +)
Dodatna baterija s prekidnim relejom
Dodatno vodeno grijanje u mirovanju svremenskom regulacijom
Dva pojedinačna sjedala u trećem redu,klizna s mogućnošću vađenja i integriranim pojasevima. - samo kod kratkog međuosovinskog razmaka - bez pokrivke prtljažnog prostora
Dvije integrirane sjedalice za djecu- u okretnim sjedalima u 2. redu
Dvobojne presvlake sjedala Alcantara -koža (središnji dio sjedala alcantara vanjski rubovi koža)
El. podešavanje prednjih sjedala,12smjerova, vozačko s memorijom - sjedalo vozača i suvozača s el.podesivom potporom za kralježnicu - grijanje prednjih sjedala s odvojenom regulacijom
El. podešavanje sjedala vozača,12smjerova, vozačko s memorijom, - podešavanje visine sjedala suvozača,manualno podesivo - sjedalo vozača el.podesivom potporom za kralježnicu. - sjedalo suvozača manualno podesivom potporom za kralježnicom - grijanje prednjih sjedala s odvojenom regulacijom
Električna stražnja podizna vrata- el.otvaranje i zatvaranje stražnjih podiznih vrata - privlačenje stražnjih podiznih vrata - brisač stražnjeg stakla - intervalni
Električni krovni otvor u vozačkojkabini
Električno preklopiva i grijana vanjskaosvrtna zrcala
Električno sučelje za vanjsku upotrebu- CANopen - u sjedalu vozača
Grijanje vjetrobranskog stakla
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 215/60 R17 109/107T
Gume s optimiziranim otporom kotrljanjadimenzije 255/45 R18 103H XL
Isolierbox 32 l za hlađenje i grijanje sdodatnom baterijom
Jedna integrirana sjedalica za dijete- u okretnom sjedalu u 1. redu
Kamera za vožnju unatrag "Rear Wiew"- samo kamera bez parking senzora
Kamera za vožnju unatrag "Rear View" ipomoć pri parkiranju naprijed i nazad
Klizni prozor naprijed desno
Klizni prozor naprijed lijevo
Kontrola dugog svjetla "Light Assist"-automatsko paljenje i gašenje dugog svjetla ovisno o nadolazećim vozilima, odnosno svjetlosnim uvjetima
Kontrola govorom- kontrola radio( telefona )ili radio navigacije putem govornih komandi
Krovne vodilice za prihvat krovnognosača
Kuka za vuču - skidiva
LED prednja i LED stražnja pozicionasvjetla – LED prednja svjetla s odvojenim LED dnevnim svjetlima – crvena LED stražnja svjetla – podešavanje snopa prednjih svjetala, automatski kontrolirano
Lakometalni naplaci "Devonport" 7Jx17,gume 235/55 R17C 103 H rf -s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Cascavel" 7Jx17,crni-gume s optimiziranim otporom kotrljanja
Lakometalni naplaci"Disc" srebrni 8Jx18
Lakometalni naplaci"Palmerston" crni,sjajno polirana površina 8Jx18
Lakometalni naplaci"Springfield" 8Jx18
Lakometalni naplaci"Timaru" 7Jx17
Lakometalni naplaci"Toluca" 8Jx18
Mobilno sučelje " Comfort"
Multi-flex board- nastavak iza stražnje klupe (krevet) samo za kratki međuosoviski razmak
Navigacija "Discover Media Plus"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - 2 USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) - AUX-IN,2xSD,Bluetooth - navigacijska mapa na SD kartici - kontrola navigacije putem govornih komandi (engleski ili njemački jezik) - VW Media Control - App Connect - 6 zvučnika
Okretna sjedala vozača i suvozača snaslonima za ruke i potporom kralježnice -nisu podesiva po visini
Osiguranje za djecu nastražnjim vratima
Otvaranje stražnjih podiznih vrataiznutra
Paket "Laku noć"- zastori za prozore (neprozirni) - prekrivač za krevet - ladice na stražnjoj klupi samo za kratki međuosovinski razmak
Paket "zatamnjena stakla" s dodatnomzvučnom izolacijom,dodatno zatamnjena stakla (Privacy)u putničkom prostoru - dodatno laminirano vjetrobransko staklo te prozori u vozačkom i putničkom prostoru
Plastična podna obloga putničke kabine,umjesto serijskog tapisona
Podna drvna obloga putničkog dijelavozila
Pomoć pri kretanju nizbrdo "Hill Descentcontrol" samo uz 4Motion
Pomoć pri parkiranju - naprijed i straga
Pranje prednjih svjetala-sustav za pranje prednjih svjetala s grijanim mlaznicama -pokazivač razine tekućine za pranje
Presvlake sjedala od dvobojne kože -Nappa
Presvlake sjedala od dvobojne kože -Nappa ( centar i stranice sjedala u drugoj boji)
Presvlake sjedala od kože - Nappa
Priprema za kuku
Radio "Composition Media"6,33"-touchscreen u boji(HD),CD,MP3 - USB sučelje,AUX-IN - 6 zvučnika
Rezervni kotač normalnih dimenzija
Rezervni kotač s lakometalnim naplatkom,normalnih dimenzija
SD karta "Europa"
Side Assist - sustav pomoći pri promjenivozne trake
Sjedalo vozača i suvozača s el.podesivompotporom za kralježnicu
Soundsystem "Dynaudio"- 11 zvučnika, digitalno 11-kanalno pojačalo 600W,
Spremnik goriva 80 lit. norma Euro 6
Tri ladice u trostrukoj klupi- 2 kantice za smeće u pretincima kliznih vrata
USB sučelje- 2 USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) i AUX-IN
USB sučelje- USB sučelje(I-Pad,I-Pod,I-Phone) i AUX-IN
Vodeno grijanje u mirovanju- s vremenskom regulacijom i daljinskim upravljanjem
Zaštita protiv krađe lakometalnihnaplataka
Zaštitne zavjesice naprijed i straga
Zračno grijanje u mirovanju s vremenskomregulacijom i dodatnim grijačem
Četiri preklopna ključa za centralnodaljinsko zaključavanje

Tehnički podaci

  Gorivo Snaga Pogon Vrata Potrošnja Emisije CO₂
MULTIVAN HIGHLINE 2.0 TDI Dizel 110/150 kW/PS Man. mj. 6 st. pr. 4 7 l/100km 183 g/km
MULTIVAN HIGHLINE 2.0 TDI DSG Dizel 110/150 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 6.6 l/100km 171 g/km
MULTIVAN HIGHLINE 2.0 TDI DSG Dizel 146/199 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 7 l/100km 185 g/km
MULTIVAN HIGHLINE 2.0 TDI 4MOTION DSG Dizel 146/199 kW/PS DSG 7 st. pr. 4 8.3 l/100km 217 g/km

Idući koraci