Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi

Caravelle

Savršen shuttle prijevoz. Već više od 30 godina Caravelle ispunjava najviše zahtjeve na području profesionalnog prijevoza putnika te impresionira udobnim dizajnom unutrašnjosti i najmodernijim infotainment sustavima − u kombinaciji sa savršeno osmišljenim, fleksibilnim radnim mjestom vozača. Zahvaljujući niskoj potrošnji goriva Caravelle je i s ekonomskog aspekta savršeno shuttle prijevozno sredstvo.

Galerija fotografija

Doživite značajke Caravelle iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Caravelle iz različitih perspektiva.

Ispunjava visoke zahtjeve. Caravelle nudi moderne infotainment sustave i inovativne mobilne online usluge. Tako ćete tijekom shuttle prijevoza biti optimalno informirani, a do odredišta ćete doći najbržim putom.

Car-Net
Radio i navigacijski sustavi
Grijanje i klmatizacijski sustav
Elektroničko pojačavanje glasa
Komfor sjedala
Paket kromirane opreme
Mobilno umreženi

Uvijek ostanite informirani i dok putujete.

Caravelle se može opremiti brojnim mobilnim online uslugama. Umrežite svoje shuttle prijevozno sredstvo s vašim smartphoneom i internetom i pristupite aktualnim prometnim obavijestima i aplikacijama.

Moderan infotainment

Dođite do svog odredišta dobro informirani i zabavljeni.

Moderan infotainment. Infotainment sustavi modela Caravelle olakšat će vam dan te će vas impresionirati svojim intuitivnim rukovanjem, najboljim mogućnostima umreženja i dobrim zvukom.

Ugodan osjećaj

Uživajte u ugodnoj klimi u unutrašnjosti.

Moderni klima-uređaji u tren oka će namjestiti temperaturu unutrašnjosti, a hladan zrak će osigurati i tijekom toplijih dana. Grijanje sjedala zajamčit će ugodan osjećaj tijekom hladnijih dana. A dobru vidljivost u svim vremenskim uvjetima nudi i grijanje vjetrobranskog stakla.

Dobro zabavljeni

Ostanite u toku.

Opcijski dostupno elektroničko pojačavanje glasa pobrinut će se da putnici na stražnjim sjedalima lakše razumiju vozača. Govorni se signali primaju i pojačavaju putem handsfree mikrofona te se zatim emitiraju preko stražnjih zvučnika.

Dostupno samo u kombinaciji s radiosustavom "Composition Media" ili navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Media Plus". Dodatna oprema uz nadoplatu za modele Caravelle Trendline, Comfortline i Highline.

Mogućnosti individualnog namještanja

Udobnost za vas i vaše putnike.

Komfor sjedala ima važnu ulogu u modelu Caravelle: neovisno o tome radi li se o naslonima za ruke vozačevog sjedala koji se mogu preklopiti prema gore, izboru između pojedinačnih sjedala i suvozačeve klupe s dva sjedala, različitim pretincima za odlaganje ili raznim namještanjima sjedala. Različite funkcije jamče visok komfor sjedala. Od modela s 4 sjedala do modela s 9 sjedala na raspolaganju su odgovarajuće konfiguracije za različite zadatke shuttle prijevoza.

Posebni akcenti

Veselite se sjajnom nastupu.

Želite li po svoje putnike doći s posebno reprezentativnim vozilom, tada je ovaj paket zasigurno pravi izbor za vas. Elegantni kromirani detalji posebno naglašavaju donju rešetku za zaštitu od zraka, bočne strane i stražnji dio vozila. Paket kromirane opreme dostupan je za model Caravelle s kratkim međuosovinskim razmakom.

Serijska oprema kod modela Caravelle Highline. Dodatna oprema uz nadoplatu za model Caravelle Comfortline. Nije dostupno za model Caravelle Trendline.

Korisni suputnici. Praktični sustavi potpore za vozača i sigurnosni sustavi u modelu Caravelle pomoći će vam u kritičnim situacijama kao što su parkiranje i promjena voznog traka te u brojnim drugim situacijama.

Sustavi sigurnosti
Pomoći pri parkiranju
Sustavi potpore za vozača
Sustavi svjetala
Adaptivna regulacija voznog postroja DCC
Visoka razina zaštite u svakoj vožnji

Uvijek tu za vas.

Sa sustavima sigurnosti u modelu Caravelle bit ćete gotovo na sve spremni: sustavi će u slučaju potrebe intervenirati tj. pružiti vam podršku i na taj način smanjiti opasnosti u cestovnom prometu.

Paze na sve

Olakšat će vam parkiranje.

Inteligentne pomoći pri parkiranju u modelu Caravelle upozorit će vas na prepreke prilikom parkiranja i olakšati vam manevriranje.

Predviđaju

Vaša podrška u kritičnim situacijama.

Inteligentni sustavi potpore za vozača učinit će vožnju u modelu Caravelle još udobnijom jer upozoravaju prilikom promjene voznog traka te u slučaju umora i odstupanja tlakova u gumama.

Vidljive prednosti

Uvijek uživajte u optimalno osvijetljenoj dionici.

Dugo svjetlo koje se automatski zaslanja i dodatna glavna svjetla koja će vam i kod lošeg vremena pokazati put prilikom skretanja - sve vam je dostupno.

Individualan komfor u vožnji

Vozni postroj prilagodite svakoj situaciji.

U svrhu poboljšanja voznih svojstava, s opcijskom regulacijom voznog postroja DCC možete pritiskom na gumb individualno namjestiti vozni postroj pomoću stupnjeva NORMAL, COMFORT i SPORT.

Samo u kombinaciji s višenamjenskim pokazivačem "Plus".

Jak po pitanju snage. Caravelle impresionira svojom naprednom tehnologijom motora i svojom posebno niskom potrošnjom. Dobru dinamiku vožnje jamče pogon na sve kotače 4MOTION i automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG.

Tehnika motora
Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG
Pogon na sve kotače 4MOTION
Snažan i štedljiv

Najnoviji motori s niskom potrošnjom.

Svaki agregat nudi posebno nisku potrošnju goriva, i to bez uštede po pitanju užitka u vožnji.

Napredan

Uživajte u visokoj razini komfora u vožnji.

Opcijski 7-stupanjski automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG omogućuje potpuno automatsko, gotovo neprimjetno mijenjanje stupnjeva prijenosa bez prekida vučne sile te na taj način značajno doprinosi visokom komforu u vožnji. Možete birati između normalnog i sportskog modusa.

Opremljen za loše vrijeme

Ovako ćete svladati i planine i snijeg.

Opcijski pogon na sve kotače 4MOTION jamči dobru trakciju te optimalno rukovanje i upravljanje u otežanim uvjetima - kao kod vožnji brdovitim područjima i na snijegu. Pogon na sve kotače 4MOTION po želji je dostupan i u kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG i mehaničkom blokadom diferencijala za stražnju osovinu - jedinstven pogonski koncept u ovoj klasi vozila.

Svestran po pitanju detalja. Različiti paketi sjedala, brojne površine za odlaganje i mnoštvo elektroničkih elemenata pretvaraju Caravelle u savršeno shuttle prijevozno sredstvo.

Paketi električne opreme
Glavna svjetla
Pričvršćenje
Jednostavno praktično

Jamče dodatnu udobnost.

Od električnih podizača prozora sve do funkcije preklapanja vanjskih zrcala: Caravelle se može opremiti praktičnim paketima električne opreme.

Vidljiva prednost

Uživajte u optimalnom pogledu.

Za dobru vidljivost pobrinut će se energetski štedljiva LED glavna svjetla i sustav za čišćenje glavnih svjetala. Zaslonjivo unutrašnje zrcalo dodatno štiti od neugodnog zasljepljivanja koje uzrokuje promet iza vozila.

Modularni sustav

Iskoristite prednosti varijabilnog koncepta prostora.

Za sigurno pričvršćivanje prtljage ili dječjih sjedalica: model Caravelle u svakom je pogledu fleksibilan i brzo će se prilagoditi različitim potrebama.

Varijante opreme

Idući koraci