Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Kombi modeli

U Kombi modelima proizvođača Volkswagen gospodarska vozila mjesto nećete naći samo vi i vaši kolege već i roba i drugi materijali.

 

 

 

Caddy Kombi

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s velikim teretnim prostorom u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti. U sklopu serijske opreme uvijek dolaze radiouređaj i sučelje za mobilni telefon. Također u sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci za vozača i suvozača i bočni zračni jastuci za glavu.

Showroom

Transporter Kombi

Oduševljava u svakodnevnoj primjeni.

Donijeti radnu snagu na cestu − to je zadatak modela Transporter Kombi. Ovaj model nudi prostor za čak devet osoba i mnoštvo teretnog prostora te oduševljava u svakodnevnoj primjeni. Robusne presvlake sjedala i gumena podna obloga sa zvučnom izolacijom posebno se lako održavaju. K tome su, zahvaljujući funkciji Easy Entry, ulazak i izlazak iz vozila za putnike na stražnjim sjedalima posebno udobni.

Showroom