Kombi modeli

U Kombi modelima proizvođača Volkswagen gospodarska vozila mjesto nećete naći samo vi i vaši kolege već i roba i drugi materijali.

 

 

 

Caddy Kombi

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s velikim teretnim prostorom u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti. U sklopu serijske opreme uvijek dolaze radiouređaj i sučelje za mobilni telefon. Također u sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci za vozača i suvozača i bočni zračni jastuci za glavu.

Showroom

Transporter Kombi

Oduševljava u svakodnevnoj primjeni.

Donijeti radnu snagu na cestu − to je zadatak modela Transporter Kombi. Ovaj model nudi prostor za čak devet osoba i mnoštvo teretnog prostora te oduševljava u svakodnevnoj primjeni. Robusne presvlake sjedala i gumena podna obloga sa zvučnom izolacijom posebno se lako održavaju. K tome su, zahvaljujući funkciji Easy Entry, ulazak i izlazak iz vozila za putnike na stražnjim sjedalima posebno udobni.

Showroom

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi