Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Kamionet

Kamioneti proizvođača Volkswagen gospodarska vozila prenose snagu na velike dimenzije: veći uređaji, veća oprema, veći teret.

 

 

 

Transporter kamionet

Optimalno spreman za svaki zadatak.

Transporter kamionet prenosi snagu na velike dimenzije: veći uređaji, veća oprema, veći teret, veća radna snaga. Modularni princip omogućuje savršenu prilagodbu po pitanju teretne površine, opreme i kapaciteta prijevoza putnika. Transporter kamionet dostupan je s jednostrukom i dvostrukom kabinom. Mislilo se i na primjenu na neasfaltiranim podlogama: vozni postroj dostupan je također s izvedbom za loše ceste.

Showroom

Novi Crafter kamionet

100% nov. 100% orijentiran na vozača.

Gospodarsko vozilo koje je ciljano prilagođeno potrebama svojih korisnika i koje je osim toga najbolje u klasi u brojnim područjima. Želje i zahtjevi naših kupaca neposredno su implementirani u razvoj novog Craftera. Rezultat je vozilo koje je praktično, ekonomično i inovativno kao nikada dosad.