Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Furgon

Furgoni proizvođača Volkswagen gospodarska vozila pouzdano će dovesti vas i vaš teret do odredišta i pružiti vam podršku kod velikih i teških zadataka.

 

 

 

Caddy Furgon

Svladava gotovo svaki zadatak.

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. U sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci za vozača i suvozača i bočni zračni jastuci za glavu. Caddy furgon je profesionalac na svim područjima koji će pouzdano transportirati vas i vaš teret do odredišta.

Showroom

Transporter Furgon

Jedan kao nijedan drugi.

Transporter furgon raste sa svojim zadacima. Teretni prostor je više no ikada simbol funkcionalnosti i svestranosti. Uzorna obrada čini osnovu za učinkovit radni stroj koji je dorastao svojim zadacima. Dva međuosovinska razmaka i tri varijante krova nude volumen teretnog prostora do čak 9,3 m³ i opterećenje do čak 1,4 t. U sklopu serijske opreme za Vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica i zračni jastuk za vozača sa zatezačem pojasa.

Showroom

Novi Crafter Furgon

100% novi. 100% orijentiran na vozača.

Gospodarsko vozilo koje je ciljano prilagođeno potrebama svojih korisnika i koje je osim toga najbolje u klasi u brojnim područjima. Želje i zahtjevi naših kupaca neposredno su implementirani u razvoj novog Craftera. Rezultat je vozilo koje je praktično, ekonomično i inovativno kao nikada dosad.

Showroom