Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Caddy modeli

Caddy je svestrano vozilo za sve životne situacije: bez obzira radi li se o funkcionalnom furgonu za upotrebu u poslovne svrhe ili o prostranom vanu s maksimalno sedam sjedala.

 

 

 

Caddy Furgon

Svladava gotovo svaki zadatak.

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. U sklopu serijske opreme uvijek dolaze radiouređaj i sučelje za mobilni telefon. Također u sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci za vozača i suvozača i bočni zračni jastuci za glavu. Caddy furgon je profesionalac na svim područjima koji će pouzdano transportirati vas i vaš teret do odredišta.

Showroom

Caddy Kombi

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s velikim teretnim prostorom u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti. U sklopu serijske opreme uvijek dolaze radiouređaj i sučelje za mobilni telefon. Također u sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci za vozača i suvozača i bočni zračni jastuci za glavu.

Showroom

Caddy

Sve ostaje u obitelji.

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor, sedmero na dječji rođendan: Caddy prihvaća život onakvim kakav jest. Pouzdan, fleksibilan i svestran poput svojih prethodnika, ovaj je model sada − u četvrtoj generaciji − još udobniji i štedljiviji. Kao i obično, dostupan je s maksimalno sedam sjedala i dvama međuosovinskim razmacima. To ga čini posebnim i savršenim svestranim vozilom. U vozilu su uvijek prisutni radiouređaj i sučelje za mobilni telefon. Osim toga iskoristite prednosti serijskih sustava potpore za vozača kao što je multikolizijska kočnica ili sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi.

Caddy