Cubic Telecom

Ostanite online i umrežite svoje Volkswagen gospodarsko vozilo – ovako funkcionira

Kako biste koristili odabrane In-Car-Appove, streaming za web-radio i Wi-Fi hotspot, potrebna vam je dodatna količina podataka za fiksno ugrađenu eSIM karticu u vozilu. Nju možete jednostavno napuniti putem vanjskog pružatelja mobilnih usluga Cubic Telecom. Proizvođač Volkswagen gospodarska vozila snosi troškove za sve ostale praktične We Connect usluge.

Ovo su prednosti podatkovnih paketa pružatelja mobilnih usluga Cubic:

 • Wi-Fi hotspot u vozilu - za vas i vaše suputnike i do osam mobilnih krajnjih uređaja
 • Slušanje web-radija i podcasta tijekom vožnje
 • Jednostavno ugovaranje podatkovnih paketa izravno u vozilu
 • Potpuna kontrola nad potrošnjom podatkovnog prometa i troškovima
 • Kupnja i korištenje količine podataka u brojnim europskim zemljama

Preduvjeti:

 • Vaše Volkswagen gospodarsko vozilo opremljeno je eSIM karticom
 • Aktivna licencija za We Connect usluge za vaše vozilo
 • Registracija na portalu Cubic
 • Provedba identifikacijskog postupka Volkswagen Ident

Internet velike brzine na putovanju: na poklon dobivate 1 GB od pružatelja mobilnih usluga Cubic Telecom

Koristite We Connect Plus i želite unaprijediti svoje funkcije za zabavne sadržaje poput streaminga medija uz internet velike brzine? Onda nabavite odgovarajući podatkovni paket, u sklopu kojeg ćete kao novi kupac Cubic Telecoma na poklon dobiti 1 GB za streaming i surfanje. Do isteka zaliha.1

Cijene:

 • 2 GB za 30 dana: 6,95 €
 • 5 GB za 90 dana: 14,95 €
 • 25 GB za 365 dana: 72,00 €

Pomoću vašeg Volkswagen ID-ja i aktiviranih We Connect usluga za vaše vozilo možete se prijaviti na portal We Connect i odabrati točku izbornika "Podatkovni paketi & updateovi". Nakon toga ćete biti preusmjereni na našeg mobilnog operatera Cubic Telecom. Nakon uspješne registracije možete potpuno jednostavno ugovoriti podatkovne pakete i u svom vozilu te iskoristiti mogućnost online povezivanja.

Kao alternativu rješenju Cubic Telecoma kupac također može koristiti dijeljenje veze putem smartphonea.

Preduvjet je registracija na portalu "Cubic Telecom" za vozilo s aktivnom licencijom za We Connect Plus usluge i paketom usluga "Streaming & Internet", koji je dostupan samo za infotainment sustave Ready 2 Discover, Discover Media i Discover Pro; jedanput po vozilu bez prethodno ugovorenih podatkovnih paketa i bez mogućnosti prijenosa na druga vozila. Besplatna količina podataka od 1 GB može se aktivirati samo u roku od 12 mjeseci od primopredaje vozila i koristiti u razdoblju do tri mjeseca nakon aktivacije. Do isteka zaliha. Primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja Cubic Telecoma  https://vw.cubictelecom.com/hr/termsAndConditions

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog austrijskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju 20 % PDV-a i namete na normiranu potrošnju (njem. NoVA - Normverbrauchsabgabe) uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju u skladu s čl. 6. austrijskog Zakona o nametima na normiranu potrošnju (njem. NoVAG) te troškove otpreme. Radi bolje čitljivosti tekstova koristili smo muški ili ženski rod za riječi koje se odnose na osobe. To ni u kojem slučaju ne implicira diskriminaciju drugog spola. Zahvaljujemo na razumijevanju. Navedene vrijednosti potrošnje i emisija utvrđene su prema zakonski propisanim postupcima mjerenja. Od 1. rujna 2018. godine WLTP je zamijenio Novi europski ciklus vožnje (NEFZ). Zbog realističnijih uvjeta ispitivanja vrijednosti potrošnje i emisija CO2 izmjerene prema WLTP-u u mnogim su slučajevima veće od vrijednosti izmjerenih putem Novog europskog ciklusa vožnje. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o efikasnom iskorištavanju goriva već i o ponašanju vozila u vožnji, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje i emisije CO₂ moguće su prije svega zbog dodatne opreme i pribora (npr. šire gume, klima-uređaj, krovni nosač prtljage itd.) koji mogu promijeniti relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Namet na normiranu potrošnju (njem. NoVA - Normverbrauchsabgabe) i primanje u naravi izračunavaju se prema vrijednostima navedenima u tipskom odobrenju EZ-a. Mjerodavnu vrijednost emisija CO2 za vozila ispitana prema WLTP-u predstavlja kombinirana WLTP vrijednost emisija CO2 u g/km, a kod električnih hibridnih vozila s vanjskim punjenjem ponderirana kombinirana WLTP vrijednost emisija CO2 u g/km. Detaljnije informacije potražite na stranici www.vw-nutzfahrzeuge.at/wltp ili u ovlaštenoj trgovačkoj poslovnici.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

U svakom trenutku povezani s vozilom We Connect

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim