Amazon Alexa1

Alexa sada vozi Caddy 5

Želite brzo sastaviti popis za trgovinu ili upravljati funkcijama Smart Homea dok ste na putu? To je sada vrlo jednostavno: Amazon Alexa1 sada vam stoji na raspolaganju u novom modelu Caddy kao In-Car-App. Tako možete učiniti svoj svakodnevni život još inteligentnijim i umreženijim te pomoću svog glasa jednostavno rukovati uobičajenim funkcijama Alexe iz modela Caddy. Kao preduvjet za upotrebu Alexe u automobilu potrebni su vam rukovanje govornim naredbama za infotainment sustav i dodatna količina podataka. Nju možete staviti na raspolaganje putem mobilnog hotspota ili kupiti preko Cubic Telecoma kao podatkovni paket uz plaćanje.

Amazon, Alexa te svi pripadajući logotipi i žigovi koji čine pokret zaštićeni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih društava kćeri. Prikazana funkcija Alexa ovisi o Smart Home tehnologiji, a za njezino korištenje treba vam Amazon korisnički račun. Tvrtka Volkswagen AG omogućava pristup kupaca funkciji Alexa u vozilima, dok tvrtka Amazon nudi usluge u oblaku Alexa. Kako biste mogli koristiti In-Car-App Alexa u svom Volkswagenu, potrebni su vam Volkswagen ID i ugovor za We Connect, čiji opseg usluga obuhvaća opciju rukovanja govornim naredbama. Vi snosite troškove veze za prijenos podataka. In-Car-App Alexa stoji vam na raspolaganju / može se upotrebljavati isključivo u vozilima s oznakom Velike Britanije, Irske, Njemačke, Austrije, Italije, Španjolske i Francuske. Vaš Volkswagen partner može vam reći ispunjava li vaše vozilo taj preduvjet. Trenutačno samo gore navedene zemlje podržavaju In-Car-App Alexa jer je usluga Amazon Alexa raspoloživa samo za te zemlje.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog austrijskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju 20 % PDV-a i namete na normiranu potrošnju (njem. NoVA - Normverbrauchsabgabe) uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju u skladu s čl. 6. austrijskog Zakona o nametima na normiranu potrošnju (njem. NoVAG) te troškove otpreme. Radi bolje čitljivosti tekstova koristili smo muški ili ženski rod za riječi koje se odnose na osobe. To ni u kojem slučaju ne implicira diskriminaciju drugog spola. Zahvaljujemo na razumijevanju. Navedene vrijednosti potrošnje i emisija utvrđene su prema zakonski propisanim postupcima mjerenja. Od 1. rujna 2018. godine WLTP je zamijenio Novi europski ciklus vožnje (NEFZ). Zbog realističnijih uvjeta ispitivanja vrijednosti potrošnje i emisija CO2 izmjerene prema WLTP-u u mnogim su slučajevima veće od vrijednosti izmjerenih putem Novog europskog ciklusa vožnje. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o efikasnom iskorištavanju goriva već i o ponašanju vozila u vožnji, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje i emisije CO₂ moguće su prije svega zbog dodatne opreme i pribora (npr. šire gume, klima-uređaj, krovni nosač prtljage itd.) koji mogu promijeniti relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Namet na normiranu potrošnju (njem. NoVA - Normverbrauchsabgabe) i primanje u naravi izračunavaju se prema vrijednostima navedenima u tipskom odobrenju EZ-a. Mjerodavnu vrijednost emisija CO2 za vozila ispitana prema WLTP-u predstavlja kombinirana WLTP vrijednost emisija CO2 u g/km, a kod električnih hibridnih vozila s vanjskim punjenjem ponderirana kombinirana WLTP vrijednost emisija CO2 u g/km. Detaljnije informacije potražite na stranici www.vw-nutzfahrzeuge.at/wltp ili u ovlaštenoj trgovačkoj poslovnici.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

U svakom trenutku povezani s vozilom We Connect

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim