Sustav pretinaca za odlaganje

Transporter furgon dosljedno nastoji oduševiti u svakodnevnoj primjeni. Za savršenu organizaciju dugog radnog dana novi kokpit nudi brojne mogućnosti odlaganja. Inteligentan raspored različitih površina i pretinaca za odlaganje te držača unutrašnjost vozila pretvara u radno mjesto na kojem je sve u najboljem redu. Vrijedni predmeti smješteni su na sigurnom u pretincu za rukavice s mogućnošću zaključavanja, dokumenti su složeni u srednjem pretincu za odlaganje veličine DIN A4, naočale su nadohvat ruke u krovnom pretincu za odlaganje, stolarski metar uvijek je pri ruci u pretincu za stolarski metar, a napitci su sigurno odloženi u pretincima za boce i držačima za čaše.

Spremnik za odlaganje u konstrukciji iza sjedala

Ako se površina za sjedenje opcijske suvozačeve klupe s dva sjedala otklopi, otvorit će se dodatni prostor za odlaganje, primjerice za alat.

Suvozačeva klupa s dva sjedala s pretincem za odlaganje

Na strani suvozača serijski je ugrađena klupa s dva sjedala, a opcijski je moguće naručiti i pojedinačno sjedalo. Leđni naslon može se po želji opremiti pretincem za odlaganje u kojem su integrirana dva držača za napitke i jedan držač za olovke.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Transporter Furgon