2 međuosovinska razmaka, 3 visine krova, 2 kombinacije sjedala

Transporter furgon savršeno odgovara svom zadatku transporta. Dva međuosovinska razmaka i tri visine krova omogućuju raspon volumena prostora za odlaganje u teretnom prostoru od 5,8 do 9,3 m³. Opterećenje može iznositi do 1,4 t, a utovar se može olakšati dodatnim kliznim vratima. Vozačevu kabinu također možete opremiti u skladu s vašim potrebama. Na raspolaganju su kombinacije sjedala s dva pojedinačna sjedala i suvozačevom klupom s dva sjedala.

Transporter furgon s dvostrukom kabinom dostupan je s dva međuosovinska razmaka i 2 kombinacije sjedala. On je istovremeno furgon i Kombi s volumenom teretnog prostora od 3,5 do 4,4 m³ i dovoljno prostora za maksimalno šest osoba.

Ukupno deset varijanti jamči prilagođen pristup unutrašnjosti vozila. Poklopac prtljažnika dio je serijske opreme kod svih Transportera s normalnim i srednjim krovom. Sa svojom velikom visinom otvaranja poklopac prtljažnika nudi komforan utovar i istovar te služi kao zaštita kod kiše.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Transporter Furgon
OdKn 195.770,- uključujući PDV ? OdKn 156.616,- bez PDV-a ?

Transporter Furgon

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi