2 međuosovinska razmaka, 3 visine krova, 2 kombinacije sjedala

Transporter furgon savršeno odgovara svom zadatku transporta. Dva međuosovinska razmaka i tri visine krova omogućuju raspon volumena prostora za odlaganje u teretnom prostoru od 5,8 do 9,3 m³. Opterećenje može iznositi do 1,4 t, a utovar se može olakšati dodatnim kliznim vratima. Vozačevu kabinu također možete opremiti u skladu s vašim potrebama. Na raspolaganju su kombinacije sjedala s dva pojedinačna sjedala i suvozačevom klupom s dva sjedala.

Transporter furgon s dvostrukom kabinom dostupan je s dva međuosovinska razmaka i 2 kombinacije sjedala. On je istovremeno furgon i Kombi s volumenom teretnog prostora od 3,5 do 4,4 m³ i dovoljno prostora za maksimalno šest osoba.

Ukupno deset varijanti jamči prilagođen pristup unutrašnjosti vozila. Poklopac prtljažnika dio je serijske opreme kod svih Transportera s normalnim i srednjim krovom. Sa svojom velikom visinom otvaranja poklopac prtljažnika nudi komforan utovar i istovar te služi kao zaštita kod kiše.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Transporter Furgon