Radiosustav "Composition Audio"

Serijski sustav obuhvaća monokromatski TFT zaslon, dva zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje te bluetooth vezu za mobilne telefone.

Radiosustav "Composition Colour"

Po želji dostupan sustav obuhvaća dodirni TFT zaslon u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, četiri zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje, bluetooth vezu za mobilne telefone i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Radiosustav "Composition Media"

Opcijski sustav obuhvaća dodirni TFT zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, četiri zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje u pretincu za rukavice, bluetooth vezu za mobilne telefone i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Navigacijski sustav "Discover Media"

Dodatno uz funkcije radiosustava "Composition Media" s četiri zvučnika u opcijski dostupnom navigacijskom sustavu "Discover Media" integriran je još jedan otvor za SD kartice s kartama. Za instalirane karte za Europu s uslugom Volkswagen MapCare na raspolaganju su vam besplatna aktualiziranja preko početne stranice Volkswagena.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Transporter Kombi