Radiosustav "Composition Audio"

Serijski sustav obuhvaća monokromatski TFT zaslon, dva zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje te bluetooth vezu za mobilne telefone.

Radiosustav "Composition Colour"

Po želji dostupan sustav obuhvaća dodirni TFT zaslon u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, četiri zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje, bluetooth vezu za mobilne telefone i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Radiosustav "Composition Media"

Opcijski sustav obuhvaća dodirni TFT zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, četiri zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje u pretincu za rukavice, bluetooth vezu za mobilne telefone i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Navigacijski sustav "Discover Media"

Dodatno uz funkcije radiosustava "Composition Media" s četiri zvučnika u opcijski dostupnom navigacijskom sustavu "Discover Media" integriran je još jedan otvor za SD kartice s kartama. Za instalirane karte za Europu s uslugom Volkswagen MapCare na raspolaganju su vam besplatna aktualiziranja preko početne stranice Volkswagena.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Transporter Kombi
OdKn 236.976,- uključujući PDV ? OdKn 171.639,- bez PDV-a ?

Transporter Kombi

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi