Klima-uređaj "Climatic"

Poluautomatski, opcijski klima-uređaj raspolaže senzorom u unutrašnjosti te neprestano usklađuje unutrašnju temperaturu sa željenim stupnjem topline u vozačevoj kabini. Dodatno se optimalno raspodjeljuje zrak u putničkom prostoru.

*Klima-uređaj "Climatic" dio je serijske opreme.

Grijanje vjetrobranskog stakla

S opcijski dostupnim grijanjem vjetrobranskog stakla imat ćete dobru vidljivost prema naprijed čak i u hladnim i mokrim vremenskim uvjetima.

Dodatna oprema uz nadoplatu. Grijanje vjetrobranskog stakla dostupno je samo u kombinaciji s paketom Svjetlo & vidljivost.

Grijanje vozila u mirovanju

Po želji dostupno grijanje vozila u mirovanju radi neovisno o sustavu grijanja i prozračivanja, a njime se može rukovati i preko polja za rukovanje u vozilu i preko opcijskog daljinskog upravljača na radiosignal. Po želji je dostupan i dodatni vodeni sustav grijanja.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Dodatno grijanje u teretnom prostoru

Pomoću dodatnog izmjenjivača topline na D stupu s opcijskim dodatnim grijanjem u teretnom prostoru proizvodi se dodatna toplina koja se preko mlaznice na C stupu oslobađa u teretnom prostoru.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Transporter Kombi