Izbornik
Zatvoriti izbornik

Transporter 6.1 Kombi Van

Onaj, koji nudi više

Od 1950. godine Transporter Kombi Van impresionira redovima sjedala koji se mogu lako demontirati kako bi se osigurao jednostavan prelazak između varijante za transport osoba i varijante za transport tereta. Varijabilna unutrašnjost i raznovrsne varijante sjedala nude rješenje u gotovo svakoj situaciji. 

Stvorite si sami sliku modela Transporter 6.1 Kombi Van

Posebno impresivan

Posebno varijabilan

Svestran poput vaše svakodnevice

Više ruta. Više opterećenja. Više zadataka. Transporter Kombi Van ima prave kvalitete za to. Uz veliku unutrašnju visinu vozila svako je mjesto za sjedenje podjednako udobno. Zahvaljujući klupama i sjedalima koja se mogu brzo izvaditi spreman je i za velike transporte.

 

  • Dovoljno prostora za do 5 osoba
  • Raznovrsne varijante sjedala
  • Funkcija Easy Entry s obje strane - kod dvojih kliznih vrata
  • Mogućnost potpunog preklapanja svih naslona
  • Otporne presvlake sjedala
Robusna unutrašnjost

Opremljena za najzahtjevnije zadatke

Tko obavlja uistinu zahtjevne zadatke, ne smije biti osjetljiv na prašinu, blato, boju ili strugotine. Zato unutrašnjost modela Transporter Kombi Van može puno toga izdržati: zahvaljujući presvlakama sjedala od tkanine koje nisu osjetljive na zaprljanje te instrumentnoj ploči, oblogama vrata, bočnim oblogama i oblogama konstrukcije sjedala u tamnoj antracit boji.

Najmoderniji sustavi potpore

Opuštenija vožnja

Kod nepreglednih radova na cesti, u uskim stambenim ulicama ili kod udara vjetra na autoputu: u modelu Transport 6.1 Kombi Van podršku će vam pružiti brojni inovativni sustavi potpore i sigurnosti kada situacija postane škakljiva. Tako ćete dobro te prije svega opušteno stići na odredište.

Klizna vrata

Brzi ulazak i izlazak iz vozila

Klizna vrata olakšavaju ulazak u vozilo zahvaljujući svojoj velikoj efektivnoj širini otvora od 1017 mm1 2.

Preklopive ušice za vezanje tereta

Savršeno uklopljeno bez klimanja.

 Transporter 6.1 Kombi Van ima mnoštvo prostora za vašu posadu, materijal ili alat i još više ušica za vezanje tereta kako biste sve dobro učvrstili. Njihova maksimalna vučna sila iznosi 250 daN.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim