Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Vaše prednosti

"Originalno" više je od pukog izraza

Naš Know-How je Vaša sigurnost.

 

10.000 Volkswagen Originalnih dijelova® Tiguana uvjerava stopostotnom preciznošću izrade, visokom kvalitetom i sigurnošću. Savršena usklađenost i najbolja funkcionalnost osiguravaju Tiguanu višestruke pobjede na testovima* u svojoj klasi.

Bez obzira na dio koji Vam je potreban za Vaš Volkswagen: Volkswagen Originalni dijelovi® uvijek su u najbržem roku dostupni tamo gdje ih trebate. To osiguravamo svojom 24- satnom uslugom isporuke. Uz naše 15-godišnje jamstvo isporuke dijelova bitnih za vožnju, ostajete mobilni i nakon prestanka proizvodnje serije nekog modela.

Vjerujte kompetenciji marke Volkswagen tijekom svog odabira.

Volkswagen Originalni dijelovi®

  • Najnovije stanje tehnike
  • Najviši standard kvalitete
  • Sigurnost bez kompromisa
  • Optimalna prikladnost
  • Puni asortiman od preko 180.000 Originalnih dijelova za Volkswagen modele
  • Odličan omjer uloženog i dobivenog
  • 2-godišnje jamstvo na sve nove Volkswagen Originalne dijelove®

*2007. godine: Tiguan osvaja nagradu "Zlatni volan 2007" za najbolje terensko vozilo godine
2008. godine: Tiguan je "Allrad automobil godine 2008" u kategoriji "Terenska vozila i SUV-ovi do 40.000 EUR" - nagrada stručnog časopisa "AutoBild Allrad"
2008. godine: Tiguan osvaja željeni 1. trofej 2008. godine u kategoriji "Off-Roader i SUV"

Jedan Volkswagen Tiguan se sastoji od oko 10.000 Volkswagen Originalnih dijelova®.

 

Sigurna mobilnost

Naša servisna mreža Vaša je sigurnost.

Bez obzira na to koji dio za koje vozilo naše opsežne palete modela trebate: Volkswagen Originalni dijelovi® uvijek su u najbržem mogućem roku tamo gdje su potrebni. To osiguravamo svojim punima asortimanom od trenutnih 410.000 artikala, našim jamstvom isporuke za dijelove nužne za vožnju približno 15 godina po završetku proizvodnje nekog modela i našom 24-satnom uslugom isporuke. Naša gusta servisna mreža  jamči da uvijek u blizini možete pronaći kompetentnu ugovornu radionicu. I u inozemstvu kao i u Hrvatskoj. Posvuda naravno s našim mobilnim jamstvom.

Zaštita okoliša

Zatvaranje optoka - kako ništa ne bi iscurilo.

Svojim motom i osnovnim načelima ekološke politike Volkswagen koncern preuzima isključivu odgovornost za zaštitu ljudi i okoliša.

I kod prodaje Originalnih dijelova ekološka prihvatljivost i očuvanje prirodnih resursa igraju važnu ulogu. Volkswagen svojim partnerima i kupcima stoga nudi sveobuhvatan katalog usluga koje se protežu od napomena za sigurno rukovanje opasnim tvarima do kasnijeg preuzimanja proizvoda za otpad kao i ambalaže.

Logistika

Originalna kvaliteta uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Kako bi naši kupci uvijek i svuda ostali mobilni, ne samo da isporučujemo originalnu kvalitetu, nego i održavamo distribucijsku mrežu, koja spaja cijeli svijet. Diljem svijeta opskrbljujemo vozače oko 70 milijuna vozila s preko 24 milijuna artikala godišnje. Tako s Volkswagen Originalnim dijelovima® uvijek možete biti potpuno sigurni - gdjegod bili.