Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Tempomat

Volkswagen originalni uređaj za reguliranje brzine

Za vozača je prije svega na dužim vožnjama autocestom opuštajuće prepustiti nožno upravljanje papučicom gasa uređaju za reguliranje brzine u upravljačkom uređaju motora. Automobil se kreće u skladu s namještenom brzinom čim se pritisne upravljački prekidač na kraju ručice žmigavca. Vozač zadržava punu kontrolu: brzina se ponovnim pritiskom na tipku može prilagoditi brzini prometa ispred vlastitog vozila. Uređaj za reguliranje brzine odmah će se isključiti prilikom postupka kočenja ili aktivacije spojke.

Opuštenija vožnja

Opuštenija vožnja, niža potrošnja goriva, manji stupanj istrošenosti - postoji pregršt razloga koji govore u prilog uređaju za reguliranje brzine.

Stoga smo za brojne starije modele vozila razvili rješenja za naknadnu ugradnju. Dakle, ako se u vašem automobilu ne nalazi serijski ugrađeni uređaj za reguliranje brzine, a vi biste se svejedno željeli koristiti njegovim prednostima, upitajte vašeg Volkswagen partnera za mogućnost naknadne ugradnje.

Uostalom: naknadna ugradnja jednako je povoljna poput dodatne serijske opreme.