Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Sigurnost na prvom mjestu. Metlice brisača

Volkswagen Original metlice brisača

Volkswagen Originalni aero brisač* je preko neovisne agencije za certificiranje DEKRA Certification GmbH podvrgnut tromjesečnom testu usporedbe proizvoda. Brisač se uspoređivao s pet ravnih brisača drugih ponuđača. Pojedinačno su to bili aero brisač firme Bosch, Swf, Champion, Cartrend i Würth. Pri tome je zabilježeno kako su se ponašali Volkswagen Originalni aero brisač i njegova konkurencija u različitim uvjetima. Između ostaloga su odradili 150.000 ciklusa pranja i morali izdržati temperaturne razlike od 100 stupnjeva i nalete na vjetrobransko staklo.

Pobjeda na testu Volkswagen Originalnog aero brisača nije slučajnost. Iza toga se krije  ustrajno istraživanje i razvoj. Inteligentni dizajn, kvalitetni materijali i kvalitativna obrada nude najbolju funkcionalnost i time aktivno pomažu Vašoj sigurnosti u prometu.

* Testiran je Volkswagen Originalni aero brisač za Golf V do godine proizvodnje 2005. (Broj artikla: 1K0 998 002 A)