Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Za savršen izgled. Raspršivači i flomasteri u boji laka.

Volkswagen Original raspršivači i flomasteri u boji laka

Posebice u prednjem dijelu automobila, dakle na prednjem spojleru i na prednjem dijelu poklopca motora tijekom vožnje dospijevaju manje i veće čestice pa čak i kamenčići koji oštećuju lak. Iz toga najčešće proizlazi samo mala šteta, ali ti udarci su ponekad vidljivi i ostavljaju izgrebane tragove.

Stručni popravak se za takvu štetu gotovo i ne isplati. A s druge strane oštećeni sloj laka tijekom vremena može prerasti u veću štetu.

To je bez većih troškova moguće izbjeći uz pomoć flomastera u boji laka ili u slučaju većih oštećenih površina raspršivačem u boji laka.

Originalni flomaster u boji laka postoji za sve aktualne Volkswagen nijanse boja - čak i za starije modele vozila. Originalni Volkswagen flomasteri i raspršivači u boji laka dolaze u kompletu za dotičnu boju.

Jer ako se lak vozila sastoji od dva sloja, tada i popravak mora biti nanesen u dva sloja. To je zbog toga što sama boja kod dvoslojnih lakova poput onih s metalik ili bisernim efektom, ali i mnogih uni-lakova proizlazi iz donjeg sloja (ponekad i slojeva), dok sjaj i zaštitu od vremenskih neprilika osigurava gornji sloj prozirnog laka.