Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Za duže trajanje motora. Filtar goriva

Volkswagen Original filtar goriva

Vjerujte kvaliteti

Prljavo gorivo oštećuje motor i time negativno utječe na pripravnost za vožnju. Volkswagen Originalni filtri goriva čiste gorivo od čestica prljavštine i osiguravaju dugi vijek trajanja motora.

 

Sigurnost sustava

Prljavo gorivo kod benzinskih motora može oštetiti pumpu goriva i ventile za ubrizgavanje, a kod dizelskih motora pumpu za ubrizgavanje i mlaznice za ubrizgavanje. Volkswagen Originalni filtri za gorivo su posebno konstruirani za sustav goriva Vašeg Volkswagena. Oni čiste Vaše benzinsko ili dizelsko gorivo od čestica prljavštine poput prašine, hrđe, vode i ostataka u spremniku čak i više od potrebnog praga tolerancije.

Odabir materijala

Primjereno značenju filtra goriva Vašeg Volkswagena, tijekom proizvodnje Volkswagen Originalnih filtara za gorivo koriste se samo najkvalitetniji materijali. Stupanj čišćenja koji je zbog toga optimiziran osigurava ravnomjeran rad motora i dugi vijek trajanja motora.

Prikladnost

Volkswagen Originalni filtra goriva jamči maksimalnu sigurnost funkcije tijekom cijelog intervala zamjene.
A kako se radi o Volkswagen Originalnom dijelu®, možete se pouzdati u to da neće doći do propusnosti. Na taj se način jednako učinkovito izbjegavaju moguće zapaljenje motora i onečišćenje okoliša.